24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#4757 Így van, pedig mennyivel egyszerűbb lenne esetleg idelökni egy választ a kérdésre, főleg egy normálisan feltett kérdésre.
Valamint én a Digitális fényképezőgép topikra hivatkoztam, ennek a topiknak semmi köze ahhoz, hogy egyébként milyen szpem-, vagy flémviszonyban vagyok az illetővel. A Digit fg. topikban mindig színvonalas hozzászólásokat láttam Tőle, el akartam olvasni őket -> nem hinném, hogy nem ideillő dolgot kérdeztem, hogy miért tűntek el ezek az értékes kommentek.
Kérem Ti is gondolkodjatok el ezen, a többször is törölt kérdésemre pedig várom a megtisztelő választ. :) -
#4756 Van, akinek egy hétig kell várni, mire észrevesszük hogy kért valamit, mert mások itt beszélik meg valamelyik flém- vagy szpembajnok cimbijük banjának okát.
Kicsit gyakrabban lesznek törölve az ide nem illő dolgok. -
praksi #4755 köszi!! -
#4754 Nem figyeltem, megvan. -
praksi #4753 köcönjük széken, de a "(bocs Prezi:-))" szövegrészlet még ottmaradt. azt nem lehetne eltávolítni? -
#4752 ja, a nickjük kéne ?
olvasd el minden fórumrész moderátortopikját, és meglesznek :) -
praksi #4749 hmmmm........ nem lettem okosabb :-DD
de a hírmagazin kecskeméti!! hahóóóóóóóó!! én is kméti vagyok!!!!! akkó csinálják mán meg amit kértem, pls!!! (erről eszembe jut a hajótörött kisebbségi vicc :-DD) -
#4748 tessék :) -
praksi #4747 kéne egy lista a VALÓDI moderátorokról.. :-D -
praksi #4744 há mit csináljak, asszonták, h itten el lehet intézni.... nem akarok káromkodni, de lehet h az célravezetőbb lenne..... :-D -
#4737 persze, mert valaki gyomlált azóta :D -
praksi #4724 #4667
kérem szépen, tessék mán mekcsinálni, és húzok a búsba.... -
#4716 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1028113116
Érzésem szerint RolSpeed nevű fórumozó kollegánkra (és többi nickjére) ráférne két hét kényszerszabi IP alapon. -
Robbb #4715 Jóestét Moderátor Urak!(Hölgyek?)
Ha vennék a fáradtságot és legalább válaszolnának a felebarátom #4667-es kérésére azt nagyon megköszönném a "cirkuszban" részt vevő többi személy nevében is.
Köszönöm!
Ui:További jó pihenést. -
praksi #4706 köszi, de már régóta macerálnak minket, szal nagyon unjuk már, és változtatni akarunk.... -
#4705 köszi szépen, bár az enyém is mehetett volna, most eléggé furcsán néz ki :) -
#4704 valaki banért könyörög, de moderálás is elkelne -
#4703 Vagy esetleg egyesek telespammelik a topicot és így a moderátorok nem látják meg a kéréseket, mert nincs egy napjuk végigbogarászni, hogy ki mit akar...
Ugye ott a topic alcíme, csak csesznek betartani az emberek. Nekem pl nincs jogom arra a részre, amúgy segítenék. -
praksi #4702 már elnézést, de 2 napja nem jár erre egy moderátor sem, vagy lehetetlent kérek?..... -
praksi #4701 khm-khm: #4667 -
praksi #4700 khm...
#4667 -
#4699 opera alatt jó... -
#4698 IGEN ANNYIRA, HOGY MOST SINCS.
[Kész, de az oldal hibás.] -
#4697 voltál? -
#4696 :) -
#4695 megoldódott.. -
#4694 seholsem? -
#4693 hol? -
#4692 csak szólnék hogy nem tudok visszalapozni mer nem jelenik meg a korábbi oldalak listázása menü... sztem vmi javascript gond lehet... -
#4691 pedig már olyan jó volt a téma is... -
#4690 legalább megindokolhatná... -
#4689 [LÁZADÁST SZÍT] -
#4688 rosszvót a témája, v mi? -
praksi #4687 elnézést, de aki törölte a Mitől lehet berúgni? topicot, az tegyen már eleget az alant kifejtett kérésünknek is, pls! köcönjük! -
#4686 -
#4685 -
#4684 gyors volt :D -
#4683 Mitől lehet berugni? hová tünt... :(((((( -
#4682 szpem topic ! -
#4681 Neminkább az a baj, hogy a Kecskemétes topicba pár nap alatt több hozzáazólás érkezett, mint az "ős" Miskolciba 2 hónap alatt? :D