24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Loál János #4757
    Így van, pedig mennyivel egyszerűbb lenne esetleg idelökni egy választ a kérdésre, főleg egy normálisan feltett kérdésre.
    Valamint én a Digitális fényképezőgép topikra hivatkoztam, ennek a topiknak semmi köze ahhoz, hogy egyébként milyen szpem-, vagy flémviszonyban vagyok az illetővel. A Digit fg. topikban mindig színvonalas hozzászólásokat láttam Tőle, el akartam olvasni őket -> nem hinném, hogy nem ideillő dolgot kérdeztem, hogy miért tűntek el ezek az értékes kommentek.

Kérem Ti is gondolkodjatok el ezen, a többször is törölt kérdésemre pedig várom a megtisztelő választ. :)
  • Lteebee
    Van, akinek egy hétig kell várni, mire észrevesszük hogy kért valamit, mert mások itt beszélik meg valamelyik flém- vagy szpembajnok cimbijük banjának okát.

Kicsit gyakrabban lesznek törölve az ide nem illő dolgok.
  • praksi
    köszi!!
  • Lteebee
    Nem figyeltem, megvan.
  • praksi
    köcönjük széken, de a "(bocs Prezi:-))" szövegrészlet még ottmaradt. azt nem lehetne eltávolítni?
  • Tuvok #4752
    ja, a nickjük kéne ?
    olvasd el minden fórumrész moderátortopikját, és meglesznek :)
  • praksi
    hmmmm........ nem lettem okosabb :-DD

de a hírmagazin kecskeméti!! hahóóóóóóóó!! én is kméti vagyok!!!!! akkó csinálják mán meg amit kértem, pls!!! (erről eszembe jut a hajótörött kisebbségi vicc :-DD)
  • Tuvok #4748
    tessék :)
  • praksi
    kéne egy lista a VALÓDI moderátorokról.. :-D
  • praksi
    há mit csináljak, asszonták, h itten el lehet intézni.... nem akarok káromkodni, de lehet h az célravezetőbb lenne..... :-D
  • RelakSfromhome
    persze, mert valaki gyomlált azóta :D
  • praksi

kérem szépen, tessék mán mekcsinálni, és húzok a búsba....
  • Kata
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1028113116

Érzésem szerint RolSpeed nevű fórumozó kollegánkra (és többi nickjére) ráférne két hét kényszerszabi IP alapon.
  • Robbb
    Jóestét Moderátor Urak!(Hölgyek?)
    Ha vennék a fáradtságot és legalább válaszolnának a felebarátom #4667-es kérésére azt nagyon megköszönném a "cirkuszban" részt vevő többi személy nevében is.
    Köszönöm!
    Ui:További jó pihenést.
  • praksi
    köszi, de már régóta macerálnak minket, szal nagyon unjuk már, és változtatni akarunk....
  • Tuvok #4705
    köszi szépen, bár az enyém is mehetett volna, most eléggé furcsán néz ki :)
  • Tuvok #4704
    valaki banért könyörög, de moderálás is elkelne
  • Pheel
    Vagy esetleg egyesek telespammelik a topicot és így a moderátorok nem látják meg a kéréseket, mert nincs egy napjuk végigbogarászni, hogy ki mit akar...

Ugye ott a topic alcíme, csak csesznek betartani az emberek. Nekem pl nincs jogom arra a részre, amúgy segítenék.
  • praksi
    már elnézést, de 2 napja nem jár erre egy moderátor sem, vagy lehetetlent kérek?.....
  • praksi
    khm-khm: #4667
  • praksi
    khm...

• tomsolo
    opera alatt jó...
  • tomsolo
    IGEN ANNYIRA, HOGY MOST SINCS.

[Kész, de az oldal hibás.]
  • St
    voltál?
  • Aquir
    :)
  • tomsolo
    megoldódott..
  • Aquir
    seholsem?
  • Aquir
    hol?
  • tomsolo
    csak szólnék hogy nem tudok visszalapozni mer nem jelenik meg a korábbi oldalak listázása menü... sztem vmi javascript gond lehet...
  • mukika
    pedig már olyan jó volt a téma is...
  • FtranX
    legalább megindokolhatná...
  • mukika
    [LÁZADÁST SZÍT]
  • Aquir
    rosszvót a témája, v mi?
  • praksi
    elnézést, de aki törölte a Mitől lehet berúgni? topicot, az tegyen már eleget az alant kifejtett kérésünknek is, pls! köcönjük!
  • FtranX
  • mukika
  • Aquir
    gyors volt :D
  • mukika
    Mitől lehet berugni? hová tünt... :((((((
  • PResident Evil
    szpem topic !
  • cSuwwi
    Neminkább az a baj, hogy a Kecskemétes topicba pár nap alatt több hozzáazólás érkezett, mint az "ős" Miskolciba 2 hónap alatt? :D