24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Oké, nem magamnak akarom a bajt, te is kiveheted a részed belőle, nem vagyok önző ! -
Cat #5251 ja, hogy most topicvásár van? én is akarom azokat a topicokat, mért pont az ővé legyen???
-
nem! :D -
írj St-nek az ügyben, ő tud az adatbázisba beleturkálni... -
igen? na felhozom nyomban! :D -
Mijeza hülye lokó? Nem megyek én sehova. Csak egy ártatlan kérésem lett volna, de ezek szerint túl nagy. :) -
Én mindent magamra vállalok ! Nyugodtan rakjátok az én listámra/nevemre, bűnhődjek én a tápigok nyitásáért ! Ígérem nem fogom töröltetni őket, SŐT vigyázok rájuk ! Így Kata akarata is teljesül és baja sem esik senkinek ! Ennyire lehetünk rugalamsak ! -
Csak ceretnek ! Nem akarnak neked rosszat ! -
Jól van, akkor nem szóltam semmit... Pá -
akkor ne foglalkozz velük. ignore és kész. (sokezer hozzászólás van bennük, nem LEHET kitörölni) -
Kata nekem van topic-om amiben összesen 7 hozzászólás van (abból kb 5 engem szid:) és 2002 óta nem szólt hozzá senki de ezért még nem kérem hogy töröljék, pedig az tényleg fölösleges szemét :) -
Egyszerűen NEM KELLENEK AZOK A TOPIKOK! Ilyen nagy probléma? Majd ha valakinek kell, megnyitja újra. -
mekkora sírás lenne itt ha a gumiban nyitott topik címek is megjelennének..:D -
igen, okos dolog lenne, ha mondjuk akárki, aki 3 éve nyitott 1 topicot, és 1 szót se szólt hozzá most visszajönne, és többtízezer hozzászólást eltöröltetne (most nem pont erről van szó meg túlzás, de megtörténhet)
Kata: szerintem a témaindítót nem nagyon lehet megváltoztatni (bár ebben St az illetékes), és nem igazán értem miért is kellene... van x topic, számodra már nem fontosak, de te nyitottad őket - és? nem lesz tőlük semmi bajod, nem vagy házigazda bennük. -
most belémkötsz, vagy mi van?... -
Cat #5237 mér, nem te hoztad létre? hát akkor vállald
ekkora badarságot még életemben nem hallottam - az életben is ezt csinálod? -
Cat #5236 már miért? ha én létrehozom pl. a doom3 topikot, érkezik bele 15ezer beirás, és akkor szerinted simán törölnék mert én azt akarom? ez iszonyat nagy hülyeség -
lol -
Akkor legalább a topiknyitót változtassa meg valaki, vagy az adatlapomról törölje őket... :) -
DecenS #5233 Mivel ő hozta létre őket, hadd döntsön már a saját belátása szerint arról, hogy törli-e őket, vagy sem... -
egy fórumon nem szokás a "halott" topicokat sem törölni. nézz körül itt az általánosban, lapozz vissza - sok éve nincs bennük új hozzászólás, mégis itt vannak.
ha valaki vissza akarja olvasni az előkeresheti kedvére, ha meg hozzá akar szólni, hozzászólhat. -
Nem mindet töröltetem, de ezek halott topikok, megnéztem az üzenetek számát/gyakoriságát. A Rosszarcosból meg úgyis van még egy, már korábban is szóltam emiatt. Ezért kértem a topikok törlését.
A Felhők felett pl. marad. -
pfff... -
miért? -
Cat #5228 ez nem igazán igy müködik, attól még hogy te hozol létre egy topikot nem biztosit semmivel több jogot neked -
nem szokás egy fórumon az "eltöröljük a nyomainkat"... főleg nem működő topicokban. -
Kérném az alábbi topic-ok törlését:
Szép Házak
myHouse 7.0
SG top 20
MI VAGYUNK A ROSSZARCOK
Női részleg
Igazolt hiányzás
A barát nevű élőlény
Veszett jóóóóó pasi!! -
Aspyrin #5225 Mehet a kukába, köszi -
hali,töröljétek ezt a topikot..htx -
gtom kicsi túlzásba esett!
1.
2.
3. -
Aspyrin #5222 Saját fórumok/ HaPpY tReE fRiEnDs
mehet a kukába az egész, már van vagy 3 ilyen, csak lusta voltam rákeresni sry
-
Valaki nézzen rá, htx. #6401" TARGET=_fnew>#6401-#6404 -
Humoros aranyos képek: #15678
Valaki vegye ki légyszi... -
lehet, h nem ide kéne irnom, de nem találok más helyet, és a keresőbe se sikerült a megfelelő kulcsszavakat beirnom.. szal azt a topigot keresem, amelyikben az internet előfizetéseket tárgyaljuk ki.. axelero, enternet, stb.. remélem elég érthető voltam (huu. .ennek olyan fenyegetés hangulata van, pedig nemis!) :D
thx! -
:D
eddig nem volt
htx -
ez van a fejlécben: Házigazda: tomsolo
akkor miért nem tartasz rendet? -
hmmm? -
DecenS #5215 Ezt a Fosamax majmot jegelje már valaki, pls. Állandóan telenyomja az Asszociáció és Szólánc topicot trágárságokkal. -
Köszi szépen!!!! -
na.. nem törlitek??