24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Sir Quno Jedi
    Oké, nem magamnak akarom a bajt, te is kiveheted a részed belőle, nem vagyok önző !
  • Cat #5251
    ja, hogy most topicvásár van? én is akarom azokat a topicokat, mért pont az ővé legyen???
  • Laalee
    nem! :D
  • Dzsini
    írj St-nek az ügyben, ő tud az adatbázisba beleturkálni...
  • cSuwwi
    igen? na felhozom nyomban! :D
  • Kata
    Mijeza hülye lokó? Nem megyek én sehova. Csak egy ártatlan kérésem lett volna, de ezek szerint túl nagy. :)
  • Sir Quno Jedi
    Én mindent magamra vállalok ! Nyugodtan rakjátok az én listámra/nevemre, bűnhődjek én a tápigok nyitásáért ! Ígérem nem fogom töröltetni őket, SŐT vigyázok rájuk ! Így Kata akarata is teljesül és baja sem esik senkinek ! Ennyire lehetünk rugalamsak !
  • Sir Quno Jedi
    Csak ceretnek ! Nem akarnak neked rosszat !
  • Kata
    Jól van, akkor nem szóltam semmit... Pá
  • Dzsini
    akkor ne foglalkozz velük. ignore és kész. (sokezer hozzászólás van bennük, nem LEHET kitörölni)
  • Punkerwork
    Kata nekem van topic-om amiben összesen 7 hozzászólás van (abból kb 5 engem szid:) és 2002 óta nem szólt hozzá senki de ezért még nem kérem hogy töröljék, pedig az tényleg fölösleges szemét :)
  • Kata
    Egyszerűen NEM KELLENEK AZOK A TOPIKOK! Ilyen nagy probléma? Majd ha valakinek kell, megnyitja újra.
  • tomsolo
    mekkora sírás lenne itt ha a gumiban nyitott topik címek is megjelennének..:D
  • Dzsini
    igen, okos dolog lenne, ha mondjuk akárki, aki 3 éve nyitott 1 topicot, és 1 szót se szólt hozzá most visszajönne, és többtízezer hozzászólást eltöröltetne (most nem pont erről van szó meg túlzás, de megtörténhet)

Kata: szerintem a témaindítót nem nagyon lehet megváltoztatni (bár ebben St az illetékes), és nem igazán értem miért is kellene... van x topic, számodra már nem fontosak, de te nyitottad őket - és? nem lesz tőlük semmi bajod, nem vagy házigazda bennük.
  • Kata
    most belémkötsz, vagy mi van?...
  • Cat #5237
    mér, nem te hoztad létre? hát akkor vállald
    ekkora badarságot még életemben nem hallottam - az életben is ezt csinálod?
  • Cat #5236
    már miért? ha én létrehozom pl. a doom3 topikot, érkezik bele 15ezer beirás, és akkor szerinted simán törölnék mert én azt akarom? ez iszonyat nagy hülyeség
  • Punkerwork
    lol
  • Kata
    Akkor legalább a topiknyitót változtassa meg valaki, vagy az adatlapomról törölje őket... :)
  • DecenS
    Mivel ő hozta létre őket, hadd döntsön már a saját belátása szerint arról, hogy törli-e őket, vagy sem...
  • Dzsini
    egy fórumon nem szokás a "halott" topicokat sem törölni. nézz körül itt az általánosban, lapozz vissza - sok éve nincs bennük új hozzászólás, mégis itt vannak.
    ha valaki vissza akarja olvasni az előkeresheti kedvére, ha meg hozzá akar szólni, hozzászólhat.
  • Kata
    Nem mindet töröltetem, de ezek halott topikok, megnéztem az üzenetek számát/gyakoriságát. A Rosszarcosból meg úgyis van még egy, már korábban is szóltam emiatt. Ezért kértem a topikok törlését.
    A Felhők felett pl. marad.
  • tomsolo
    pfff...
  • RelakS
    miért?
  • Cat #5228
    ez nem igazán igy müködik, attól még hogy te hozol létre egy topikot nem biztosit semmivel több jogot neked
  • Dzsini
    nem szokás egy fórumon az "eltöröljük a nyomainkat"... főleg nem működő topicokban.
  • Kata
    Kérném az alábbi topic-ok törlését:

Szép Házak
    myHouse 7.0
    SG top 20
    MI VAGYUNK A ROSSZARCOK
    Női részleg
    Igazolt hiányzás
    A barát nevű élőlény
    Veszett jóóóóó pasi!!
  • Aspyrin
    Mehet a kukába, köszi
  • Hulk
    hali,töröljétek ezt a topikot..htx
  • VinylToy #5223
    gtom kicsi túlzásba esett!

1.
    2.
    3.
  • Aspyrin
    Saját fórumok/ HaPpY tReE fRiEnDs
    mehet a kukába az egész, már van vagy 3 ilyen, csak lusta voltam rákeresni sry
  • Pyx #5221
    Valaki nézzen rá, htx. #6401" TARGET=_fnew>#6401-#6404
  • Arch
    Humoros aranyos képek: #15678
    Valaki vegye ki légyszi...
  • lee86
    lehet, h nem ide kéne irnom, de nem találok más helyet, és a keresőbe se sikerült a megfelelő kulcsszavakat beirnom.. szal azt a topigot keresem, amelyikben az internet előfizetéseket tárgyaljuk ki.. axelero, enternet, stb.. remélem elég érthető voltam (huu. .ennek olyan fenyegetés hangulata van, pedig nemis!) :D
    thx!
  • tomsolo
    :D
    eddig nem volt
    htx
  • cSuwwi
    ez van a fejlécben: Házigazda: tomsolo

akkor miért nem tartasz rendet?
  • tomsolo
    hmmm?
  • DecenS
    Ezt a Fosamax majmot jegelje már valaki, pls. Állandóan telenyomja az Asszociáció és Szólánc topicot trágárságokkal.
  • modellmaker
    Köszi szépen!!!!
  • Kit--Kat
    na.. nem törlitek??