24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Dzsini
    én a birodalmi hópehelyre gondoltam, ami ott bal fent van... :o)
  • Laalee
    nekem 4 vagy addigra talán 5 aranycsillagos vállap kell :D
  • RelakS
    Jah! :D Mindenki a saját nevével, és csillagaival, nem? :D

Mellesleg az elvakult egyből mondaná, hogy mit zsidózunk (előbb látná, hogy sárga, minthogy hány ága van), sazl inkább ne :/

De ennyit erről, részemről a téma be van fejezve, mostmár csak ajánlat kéne, hogy mit kérnek a pólóért, aztán idevelehirtelen
  • Punkerwork
    miért? a VIP csillag lehetne rajta :)
  • RelakS
    Aham... csak ne sárga legyen a csillag
  • Dzsini
    teljesen igaz, csak azért jobb tiszában lenni azzal, hogy nem véletlen a "nyomtatott" és a "szitázott" pólók árkülönbsége...
    a hímzés rul, én azt adogattam a fél világnak karácsonyra/ajándéknak pár éve :) volt pár elég vad ötletem amit megcsináltattam... (ha a pólóbiznisz beindul pl. lehetne hímzett SGcsillaglogos pólót is csinálni :o) )
  • Sir Quno Jedi
    Nem kell mosni :DDD AMúyg nekem az eredeti Nike cuccaimon is időel elkezdenek lekulminálódni a feliratok, az ábrák már jobban bírják. Az a legjobb amikor bele van hímezve a minta, az meg bazi drága, de tartós (nekem bejön, azok mindig éppek).
  • St
    színenként annyi.
  • Sir Quno Jedi
    Egy ideig bírja. Azonban, ha fényképet akarsz (mint jómagam általában), akkor ez egy gyors, kivitelezhető és olcsó (a színbontás ára ugye) dolog. Ha lekopik, akkor csinálsz másikat, nabumm.
  • Dzsini
    gond nélkül legyártják neked, csak kérdés, hogy hány mosást bír ki az a minta..
  • tomsolo
    transzferes poló? :)
  • Sir Quno Jedi
    Kérdd el szépen a grafikát jó minőségben a zalkotótól, aztán secpec alatt megcsináljánk neked 2-3000-é pólóban (pólóval együtt) pölö a WestEnd-ben is (én is ott csináltatom a zilyesmit) ! Ennyi és nem kell nyűglődni.
  • tomsolo
    ...nem 5-6 ezer inkább?
  • Taranov
    Megvenném, mert az tényleg különleges.
  • St
    Pólónként a klisé 10 és 20e ft között van, attól függ hány színnyomás. Nem fogunk 5 félét csinálni, mert akkor a pólót olyan drágán kellene adni, hogy nem vennéd meg.
  • Taranov
    Nem lesz az a póló, aminek az elején egy kényszerzubbonyos gyerek van és a szpemmer-e vagy felirat?

Szerintem a hardcore SG-sek azt vennék.
  • RelakS
    Vagy az én készülékemben VOLT a hiba (sajna volt már rá példa :( )
  • St
    rosszul működött, újra
  • RelakS
    "Mi a pólóméreted?
    S méretűt
    0%
    M méretűt
    0%
    L méretűt
    0%
    XL méretűt
    0%
    "

Hümm? Pedig már szavaztam...
  • St
    1690 Ft körül +/- 200 Ft

Ha lesz loálos az bőven 2000 felett lesz, mivel 4 színnyomás
  • tomsolo
    ÉS MENNYIBE IS KERÜL? :)

PS : DZSINI, HAGGYÁ!
  • St
    Folyamatban. A héten már lehet rendelni hogy lássuk kinek milyen kell.
  • Dzsini
    mailto:[email protected] :) (vagy mikellene az sg-nek, de semmiképpsem moderátori téma)
  • tomsolo
    csak érdeklődnék, mi újság a pólókkal meg minden, mer lassan lejár az 3 hét is amit kitűztetek...
  • Amse
    Asszem ezt lehet törölni.
  • Punkerwork
    Borg nem tom itt van e, de épp most csinál 1 "user" bolhapiacot a hardware topic-okból.
  • Lteebee
    Postháborúnak reszeltek.
    Efreet meg csak szunnyadjon!
  • Kata
    Á, én már ilyesmit meg sem merek jegyezni, mert kapásból lehülyep.-znak, ez már itt rég bevett szokás. :) Úgyhogy én inkább nyelek egyet, és csendben mosolygok tovább. :)
  • Sir Quno Jedi
    Nos ahogy Andy Kauffman mondotta, a reklám az reklám, legyen az jó, avagy rossz, végül is mind1, hogy útálnak, avagy szeretnek, a lényeg ua., ismernek !
  • Sir Quno Jedi
    Ja és ki is bannol közben, ha már úgy is túr ott! Neeem köszönöm ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nem, csak ezek kissé infósok, tudod !
  • Sir Quno Jedi
    Oké, nem magamnak akarom a bajt, te is kiveheted a részed belőle, nem vagyok önző !
  • Cat #5251
    ja, hogy most topicvásár van? én is akarom azokat a topicokat, mért pont az ővé legyen???
  • Laalee
    nem! :D
  • Dzsini
    írj St-nek az ügyben, ő tud az adatbázisba beleturkálni...
  • cSuwwi
    igen? na felhozom nyomban! :D
  • Kata
    Mijeza hülye lokó? Nem megyek én sehova. Csak egy ártatlan kérésem lett volna, de ezek szerint túl nagy. :)
  • Sir Quno Jedi
    Én mindent magamra vállalok ! Nyugodtan rakjátok az én listámra/nevemre, bűnhődjek én a tápigok nyitásáért ! Ígérem nem fogom töröltetni őket, SŐT vigyázok rájuk ! Így Kata akarata is teljesül és baja sem esik senkinek ! Ennyire lehetünk rugalamsak !
  • Sir Quno Jedi
    Csak ceretnek ! Nem akarnak neked rosszat !
  • Kata
    Jól van, akkor nem szóltam semmit... Pá