24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#5284 én a birodalmi hópehelyre gondoltam, ami ott bal fent van... :o) -
#5283 nekem 4 vagy addigra talán 5 aranycsillagos vállap kell :D -
#5282 Jah! :D Mindenki a saját nevével, és csillagaival, nem? :D
Mellesleg az elvakult egyből mondaná, hogy mit zsidózunk (előbb látná, hogy sárga, minthogy hány ága van), sazl inkább ne :/
De ennyit erről, részemről a téma be van fejezve, mostmár csak ajánlat kéne, hogy mit kérnek a pólóért, aztán idevelehirtelen -
#5281 miért? a VIP csillag lehetne rajta :) -
#5280 Aham... csak ne sárga legyen a csillag -
#5279 teljesen igaz, csak azért jobb tiszában lenni azzal, hogy nem véletlen a "nyomtatott" és a "szitázott" pólók árkülönbsége...
a hímzés rul, én azt adogattam a fél világnak karácsonyra/ajándéknak pár éve :) volt pár elég vad ötletem amit megcsináltattam... (ha a pólóbiznisz beindul pl. lehetne hímzett SGcsillaglogos pólót is csinálni :o) ) -
#5278 Nem kell mosni :DDD AMúyg nekem az eredeti Nike cuccaimon is időel elkezdenek lekulminálódni a feliratok, az ábrák már jobban bírják. Az a legjobb amikor bele van hímezve a minta, az meg bazi drága, de tartós (nekem bejön, azok mindig éppek). -
#5277 színenként annyi. -
#5276 Egy ideig bírja. Azonban, ha fényképet akarsz (mint jómagam általában), akkor ez egy gyors, kivitelezhető és olcsó (a színbontás ára ugye) dolog. Ha lekopik, akkor csinálsz másikat, nabumm. -
#5275 gond nélkül legyártják neked, csak kérdés, hogy hány mosást bír ki az a minta.. -
#5274 transzferes poló? :) -
#5273 Kérdd el szépen a grafikát jó minőségben a zalkotótól, aztán secpec alatt megcsináljánk neked 2-3000-é pólóban (pólóval együtt) pölö a WestEnd-ben is (én is ott csináltatom a zilyesmit) ! Ennyi és nem kell nyűglődni. -
#5272 ...nem 5-6 ezer inkább? -
#5271 Megvenném, mert az tényleg különleges. -
#5270 Pólónként a klisé 10 és 20e ft között van, attól függ hány színnyomás. Nem fogunk 5 félét csinálni, mert akkor a pólót olyan drágán kellene adni, hogy nem vennéd meg. -
#5269 Nem lesz az a póló, aminek az elején egy kényszerzubbonyos gyerek van és a szpemmer-e vagy felirat?
Szerintem a hardcore SG-sek azt vennék. -
#5268 Vagy az én készülékemben VOLT a hiba (sajna volt már rá példa :( ) -
#5267 rosszul működött, újra -
#5266 "Mi a pólóméreted?
S méretűt
0%
M méretűt
0%
L méretűt
0%
XL méretűt
0%
"
Hümm? Pedig már szavaztam... -
#5265 1690 Ft körül +/- 200 Ft
Ha lesz loálos az bőven 2000 felett lesz, mivel 4 színnyomás -
#5264 ÉS MENNYIBE IS KERÜL? :)
PS : DZSINI, HAGGYÁ! -
#5263 Folyamatban. A héten már lehet rendelni hogy lássuk kinek milyen kell.
-
#5262 mailto:[email protected] :) (vagy mikellene az sg-nek, de semmiképpsem moderátori téma) -
#5261 csak érdeklődnék, mi újság a pólókkal meg minden, mer lassan lejár az 3 hét is amit kitűztetek... -
#5260 Asszem ezt lehet törölni. -
#5259 Borg nem tom itt van e, de épp most csinál 1 "user" bolhapiacot a hardware topic-okból. -
#5258 Postháborúnak reszeltek.
Efreet meg csak szunnyadjon! -
#5257 Á, én már ilyesmit meg sem merek jegyezni, mert kapásból lehülyep.-znak, ez már itt rég bevett szokás. :) Úgyhogy én inkább nyelek egyet, és csendben mosolygok tovább. :) -
#5256 Nos ahogy Andy Kauffman mondotta, a reklám az reklám, legyen az jó, avagy rossz, végül is mind1, hogy útálnak, avagy szeretnek, a lényeg ua., ismernek ! -
#5254 Ja és ki is bannol közben, ha már úgy is túr ott! Neeem köszönöm ! :DDD -
#5253 Nem, csak ezek kissé infósok, tudod ! -
#5252 Oké, nem magamnak akarom a bajt, te is kiveheted a részed belőle, nem vagyok önző ! -
Cat #5251 ja, hogy most topicvásár van? én is akarom azokat a topicokat, mért pont az ővé legyen??? -
#5250 nem! :D -
#5249 írj St-nek az ügyben, ő tud az adatbázisba beleturkálni... -
#5248 igen? na felhozom nyomban! :D -
#5247 Mijeza hülye lokó? Nem megyek én sehova. Csak egy ártatlan kérésem lett volna, de ezek szerint túl nagy. :) -
#5246 Én mindent magamra vállalok ! Nyugodtan rakjátok az én listámra/nevemre, bűnhődjek én a tápigok nyitásáért ! Ígérem nem fogom töröltetni őket, SŐT vigyázok rájuk ! Így Kata akarata is teljesül és baja sem esik senkinek ! Ennyire lehetünk rugalamsak ! -
#5245 Csak ceretnek ! Nem akarnak neked rosszat ! -
#5244 Jól van, akkor nem szóltam semmit... Pá