24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#6256 én se értem miért lett lezárva . -
#6255 Elnézést... A Gumiban az " Aranyketrecet" nem lehetne megnyitni??? -
#6254 del -
flashX #6253 topic del +büntiponti plz -
flashX #6252 Azt a hétszázit! Mennyit fejlődtünk...
-
Takezó #6251 Én más szót használtam volna, de így is megfelel :P Amúgy písz+lav meg minden, sajnálom, hogy nem győztelek meg :'( No ciao! -
#6250 Én már csak ilyen csúúúnya gonosz moderátor vagyok... -
Takezó #6249 Segítek: az egész idézőjelben volt ;) Üldözési mániám meg pont nincs, csak kb. azt mondtam, hogy... khmm... hibásan döntöttél, és nem vagy hajlandó beismerni. -
#6248 Kis embernek nem nevezném magam, nagy hatalomnak sem azt, ami a moderátorsággal jár. Az üldözési mániádat pedig tartogasd lényegesebb dolgokra! -
flashX #6247 -
Takezó #6246 Nos, drága Pheel, biztos vok benne, hogy sokkal bonyolultabb átnevezni egy topicot, mint lezárni - és ez a nagy munka olyannyira megterhelt volna, hogy nem tudtad volna megfelelően teljesíteni a moderátori hivatásoddal járó feladatokat. Ha így van, megértem, hogy bezártad. Ha nincs, akkor ezt is beírhatjuk a "kis emberek nagy hatalma" címszó alá ;) -
#6245 Osztozom a reménykedésedben: bízzunk benne, hogy a következő ilyen topicnak normális címe lesz és szólni is fog valamiről! Örülök, hogy te is úgy gondolod, hogy a következő topicnyitó topicja sokkal jobb lesz, ebből is látszik, hogy hiszel a fórumozók fejlődőképességében. -
Takezó #6244 A "hülye vagy"-ot nem látom :P Amúgy mivel be lett zárva, sok esély nem is lett volna, hogy értelmesebb legyen. A következő ember, meg akinek ilyennel van problémája, nyit még egyet... Hú, sokkal jobb lesz, igen? -
#6243 "RTFM, hülye vagy, ja tényleg, zárható"
Sok információt tudtam kiolvasni belőle... -
Takezó #6242 Ööö... hát de :) "DV-kemes problémák"... -
#6241 Szólt valamiről? Nem. -
blackgamer #6240 topic #8
nyomdafestéket nem tűrő szöveg, ajánlott láma kiosztása -
Takezó #6239 Üdv!
Ezt miért kellett bezárni? Más DV-kemes problémás topik nem volt :| -
#6238 ezpedig törölhető -
#6237 nincs törölve átraktam a gumiba.
-
#6236 Akkor most te egy flémtopikot nyitottál?
válasz: igen
-erre letörlik
well done -
#6235 ott van a gumiban -
#6234 komolyan kérded ? -
#6233 Most meg miért törölték le? -
#6232 De lehet. -
#6231 aha flametopik nem lehet olyant?
-
#6230 Vita -
#6229 mi az a flame?
-
flashX #6228 Akkor most te egy flémtopikot nyitottál? -
#6227 az nem olyan, nem is arról vitatkoznak -
#6226 hm ? -
#6225 Te meg aztán nagynak érezheted magad, hogy azon nyargalsz, hogy letöröljenek egy fórumot. Lehet,, hogy hasonló van, de ilyen nics és beindult, kb 20perc alatt 50üzenet. Ennyi nem lett volna ha régibe írok.
Kápistá? -
#6224 nincs olyan Mber
nehogy töröld -
flashX #6223 del plz +büntipont -
#6222 van már olyan -
Garfield #6221 Ez? -
#6220 jaja -
#6219 müxik frankón ! -
#6218 közben azt is beleraktam, hogy bármely házigazdás fórumot tud módosítani a házigazda, elvileg ezt nem teszteltem, de mindjárt kipróbálom -
#6217 Victory is ours !!!