Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
nem lesznek eltörölve, csak lekorlátozva.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

aabyssx
Mikor lesznek már eltörölve az unreg post-ok? /:|

www.youtube.com/aabyssx

skorpio7
Kezd unalmas lenni a srác , mostmár ( szerintem egy emberkérõl van szó ) , más-más néven OFF-olja szét a 1942BF-es topic-ot . 😞
B_B #11897

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Moderátor urak !
Ugyan nézzenek már be a Játékosok Fórumába , mert egy vadbarom szétoff-olja a BF1942-es és más topic-okat is pl. Hegemonia by DR-t is .
A kedves ismeretlen csocsofan-ként jegyzi magát #11871-es hozzászólásban jelenik meg elõször és van mégegy bemásolása is , illetve felette egy nagyon nem a topic-ba való kép .Ha lehet , akkor mielõbb töröljétek már a hozzászólásait??? az egyes topic-okból .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Dikkma
kircsók.
Coine
báz az alsó überkomoly 😄

MuERTe
http://www.smilies.org/
Tessék frissíteni a készletet!! 😊))
vizes

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Ilyenek?

Dikkma
Én is gondoltam rá, de egy lassabb gépen így is fél perc, mire bejön az a kis ablak. Mittomén lehetne szmájli1 meg szmájli2 készlet, akkor nem kéne ennyit nyomogatni.
Kellene még egy csomó szmájli, fõleg amik gyûlöletet, ellenségeskedést írnak le 😊
vizes

Remek ötlet!

Kérdés:

Nem lehetne a smiley-készletet bõvíteni?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Coine
jah meg pösssit vegyétek már ki, mert eltévedt kicsit.

Coine
a html próbálkozást vegyétek már ki a gitározás tipicból lécci.

Dzsini
szólni kellene St-nek, én lepasszolom a kérdést... elméletileg ezért lett csinálva a SajátTopic részleg...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Blasta
Ezt én sem vágom! Igy nincs értelme az Ált. meg a Saját topikoknak....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Coine
szerencsére felhozták 😊

Laalee
a sajat forumbol mer vettek ki a moderalat! grrr

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lteebee
Próbáljunk nem csetet csinálni ebbõl az egybõl!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Coine
próbálom kipihenni a pénteki koncertet 😄

Dzsini
lúúúúúza' 😊

Laalee
es igen cukorbol vagyok elolvadok az essoben 😄

Laalee
esik az esso nincs hova menni 😄

Dzsini
nem vasárnap van népek? mi ez a tömeg?? 😊

Laalee
sebaj van meg a mit toltsek(cs) le topic is 😄

Coine
pedig a CSOCSO aranyköpései egy hatalmas topic volt, bárki aki akart 1 jót röhögni csak benézett oda :'(

Dzsini
nem én voltam 😊 és ami törölve van azt nem lehet visszahozni

CSOCSOsd topicokat vissza😊

\"Life is around you and in you.\"

Dzsini
27 db volt 😊

Hangianix
A Jatekosokbol toroljetek legyszives a DivX.uw.hu reklamjat (beirta vagy 20 helyre). Koszi.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Mike
kérném a gumiszoba - téma c. topikot atartalma miatt törölni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Rincewind
Köszi! 😊
Efreet
szanáltam.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Rincewind
Véletlenül nyitottam mégegy UT 2003 topicot a játékosok fórumában, de már volt egy csak nem vettem észre. Légyszíves töröljétek!
Rincewind
Ok, köszi, de szvsz ST-n és a rendszergazdákon kívül, nem tudom ki lehetne még az... 😊
Efreet
St elég ritkán jut gépközelbe mostanság... nem nem 'méltat' válaszra, lehet hogy még a leveled se olvasta... írj az impresszumban mindenkinek akirõl úgy érzed, hogy tudhatja 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Rincewind
Elfelejtettem az SG-n lévõ tárhelyemhez a loginom. Kitõl kell ezt megkérdezni, mert se ST, se a két rendszergazda nem méltat válaszra?
Lteebee
Szerintem ha nem akarja hiába verni, akkor eleve a gumiszobába verje!

Gery1980
Na jó, akkor ne😊

Mike at home
De ne!

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Gery1980
KEDVES MODERÁTOR!Töröltetni szeretném a Gumiszobában lévõ "Vágjuk le CSOCSOT" topic 30-adik hozzászólását!Köszönöm!

vizes
Köztes megoldásként meg lehet e oldani, hogy a kimoderált hozzászólásokat egy, az erre célra fenntartott topikba kerüljenek? Persze csak a gumiszobában.
És akkor aki sértve érzi magát az is megnyugodna, hogy nem hibáva verte a billentyûket.

Mike
szerintem sem kell.
megmondtátok általánosban nem lehet cici
akkor nem lehet
nyisson magának a gumiszobában

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Lteebee
Itt nincs demokrácia.

Lteebee
Ne komolytalankodjá má!

Laalee
szerintem szavazzunk

Lteebee
Errõl van szó.

Hangianix
Ferizes szerintem nem volt ott, mike es en joparszor megprobaltunk kulturaltan velemenyt nyilvanitani, csocso meg jott a szokasos dumajaval. Max abban tud allast foglalni, hoyg lehet-e cicis kep, vagy nem.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.