Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Valaki törölné innen az ATI Win 2000 alatt - alcímet ?
A topic általános jellegûvé vált - az alcím nem indokolt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Lenne egy kis problémánk! A ti ingyenes fórumotokat használljuk és most bárhova kattintok azt írja ki hogy
"A szolgáltatás technikai okokból szünetel, kérjük látogasson vissza késõbb.
Türelmét és megértését köszönjük!"
Ti tudtok errõl vagy mi csináltunk el valamit. Köszi.
Az oldal egy picit zárt körû, szal ha meg kell adnom akkor majd priviben.
Elõre is köszi.
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
az ilyeneknek sósavval kéne kimosni a száját......
Kriszti13 copyright
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
nem kéne a Vajdaságot a cigányvajdákkal összekeverni, mérhetetlen nagy primitivségre vall az illetõ hozzászólása és egyben felháboritó is
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Egy moderátor átírná a Firefox 1.0 topik címét és alcímét?
új cím: Mozilla Firefox (azért lenne jó a nevét is átírni, hogy holmi nyúbik ne kapjanak vérszemet azon, hogy ez csak az 1.0-val foglalkozik és ne nyissanak minden verziónak külön topikot)
új alcím: Minden, amit tudni akartál a Firefox-ról
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
ANITA újra!!!!!!!!
Csatlakoznék Kaloz174-hez, és kérném ha tudtok segítsetek nekünk. ez a topik tagjainak nagyon fontos lenne!!!!
Elõre is köszönöm!
A kép linkje:http://img184.exs.cx/img184/1540/kulcsi32vq.png
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Valami "szörnyû dolog" miatt a kézis topic bannerében lévõ csodálatos kép Kulcsár Anitáról állandóan átvált valami elképesztõ békás(!) képre, vagy valamilyen feliratos másikra. Nem tudom, mi az oka?😞 Ha tudtok, segítsetek, kérlek szépen benneteket!!!
Köszi elõre is!
(A mozilla egyáltalán nem jeleníti meg Kulcsár Anita képét, az explorer idõnként mutatja, aztán szintén nem.)
üdv.!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Bocsi, hogy ide is írok, csak emileket küldtem a [email protected], és nem válaszoltatok. Szal itt (Takezó topik) szeretnék házigazda lenni, köszi 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M