24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • hunbasser
    melyik moderátor zárta a frissen nyitott SG moderátorok topikot?
    egy ilyen modis topikot láttam,annak is az volt a neve,h sg diktatúra,és zárva is lett egy olyan 200 hsz után...nem szidni akartam a modikat,inkább kérdezősködni,h ki h lett modi.nem lehetne megnyitni? :)
  • csgj
    én 2 hete lettem bannolva chatről, mert sok baromságot írogattam oda, dühöngve... nem lehetne megszűntetni a büntetést? ígérem nem csinálok többé ilyet!
  • Tertovan
    Hello
    eörgs "hozzaszolasait" innen lecives toroljetek:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1082831955
    Thnx
  • PíszLávJuniti
    #10643 ?
  • tomsolo
    done.
  • Dave John
    Hello! kb 2.5 hete lettem kibannolva chatről, ha lehetséges oldjátok fel:) thx előre is
  • dogfish
    #84817 hsz
  • dogfish
    reki...
  • PíszLávJuniti
    szeretném a topikomat töröltetni.
    köszi.
  • Gabesz amd64
    inkább töröld,ha lehetséges

thx
  • Pheel
    Átraktam gumiba. Máskor inkább ne nyiss ilyet!
  • Gabesz amd64
    idióta topicot nyitottam zárjátok be légyszi,ha van értelme akkor később nyisátok ki thx

itt
  • RelakS
    Nah, mivel be lett zárva, ezért oda nem tudom írni, hogy a bezárt topikok a kedvencek között nincsenek áthúzva :)
  • Pheel
    Ott van az, csak be van zárva.
  • Vlala #10637
    Csak én nem találom a "Mi kellene az SG-nek" topicot?
  • akyyy
    Hülye kérdés de este még nemigy volt: hova lett az sg jövöje topik? csak át lett vhova helyezve és nem veszem észre, vagy törölve lett ?
  • RelakS
    Olvass, és tanulj. Csak azt nem tudom, hol a leírás :D

Egyébként meg minden megkezdett év egy csillag, 5 csillag meg egy korona
  • blackfish
    miért van az, hogy vkinek egy csillaga van vkinke kettő vkinek meg koronája? a vipeknél.

• Indigo
    "Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni."
  • Pheel
    Jó. Akkor most szólok - kultúráltan, hogy a hangos kisebbség se találjon benne kivetnivalót -, hogy ettől a pillanattól kezdve - további értesítésig - minden nem az alcímben leírt jellegű hozzászólást spamnek tekintek. Ennek megfelelően az említett hozzászólások törlésre kerülnek, és ezek küldői a megfelelő következményekkel lesznek kénytelenek szembenézni.
  • Qwerty4
    érdekes Annakin, mintha én is ugyanezt írtam volna le a Borg-hoz címzett privát levelemben.Egyetértek veled!!!
  • Annakin
    Kedves Moderátorok!

Biztosan nagyon jó, amit csináltok, hiszen elkötelezettek vagytok. Ez az elkötelezettség felszólít valamilyen hűségre, amit mi kívülálló fórumozók nyilván nem ismerhetünk.
    Mint kívülálló fórumozó nem tudhatom, hogy ezért a „munkáért fizetnek-e benneteket vagy sem. De ez most teljesen lényegtelen. Az viszont nem lényegtelen – egyáltalán nem-, ahogy a kívülálló fórumozókkal bántok, illetve, ahogy válaszoltok nekik.
    Emberi méltóságukban sértitek meg az egyszerű fórumozót, ami lehet, hogy bocsánatos bűn az SG.hu Hírmagazin fórumán, ámbátor nem bocsánatos bűn az életben. Ti, Moderátorok látványosan azt élvezitek, hogy büntetlenül leszólhattok bárkit, miközben úgy tűnik felettetek nincsen senki, aki ellenőrizne benneteket. Úgy látszik, és valószínűleg igaz is, hogy ez egy igen egyszerű és könnyű munka, amely munka végzése során kiélvezhetitek durva éneteket.

Sok sikert és élvezzétek tovább eme moderátori szerep gyönyörűségeit!
  • Annakin
    Elnézést kérek, de alant megint büntipontot idéznek fel valakinek politizálásért. Most mégegyszer elolvastam a moderálási elveket, és egy szó sincs arról hogy ha politizálok, akkor büntetőpontot kapok. Hol van ez leírva? Vagy kit lehetne megkérdezni? Még új vagyok ezen a fórumon és kicsit bizonytalan. Elnézést kérek a zavarásért, ha valakit megzavartam ezzel, de nem hagy nyugodni ez a dolog.
  • cr3ativ3
    aha... akko bocs :$
  • Gerbill
    De ez az általános eszmecsere, moderátori topikja, van a filmesnek is saját
  • cr3ativ3
    Moderátor figyelmébe! (Nem reklámnak szántam, de szvsz azt hiszed, hogy én reklámozok)
  • Gerbill
    És ezt miért ide írod?
  • cr3ativ3
    Szeretném ha megnézétek ezt a topicot:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1148728212
    #992 - #1000 TÉK
  • Grenzjager
    Rendben válasz nincs, akkor kezdem a modik figyelmeztetését, hogy mi hol folyik az sg-én.

van egy EZERT.HU topik, ahol színtiszta politzálás megy, ráadásul, az ezert.hu konkértan és kimondottan egy magyarországi párthoz köthető... Nem társadalmi szervezeté, nem magán emberé, hanem egy párté, Ez pedig így REKLÁM!! ingyen reklám egy politikai pártnak, egy politikamentes fórumon. Mert ha kimondottan az ország gazdasági helyzetéről és annak javulásáról vagy romlásáról akarnak beszélni, akkor lehetett volna más topik címet is választani..

Nyithatok én is NEMZETIKONZULTACIO.HU topikot is? persze politikamentesen :)
  • nf1
    Punker 2öt adott
  • Grenzjager
    Oké, én vagyok a hülye, most látom punker 2-őt adott! okés akkor étem az össz 3 bünti pontot!!

De azt továbbra sem hogy a modik között nincs vmi ranglétra vagy kommuikáicó, hogy ha az egyik figyelmeztet, hogy ha még1X vmi... és erre lenyugszom, sőt semelyik topikba se írok, erre a másik útólag megbüntet ?? ilyen lehet ?
    lehet hogy lehet, én nem tudom, nem vagyok modi, azért kérdezem....

Meg az arányt sem értem, mert akkor mortimernek lett volna joga inkább 2őt adni, mint punkernek. na mindegy ezt a részt sem vágom..

és nem kötekedek, teganp volt az első egyáltalán h ebbe a topikba írtam, és remélem ma az utolsó, sőt ez az utolsó...
  • Grenzjager
    Igen

1-et adott Mortimer
    1-et adott punker
    = 2 bünti pont, a nick mellett meg 3, ezt nem értem.
  • nf1
    Dátum: 2006.08.23. 12:11 Adta: Mortimer
    Folyamatos politizálás. Mindenki ismeri a véleményed, hagyd abba.

még volt egy büntid elötte is :|
  • Grenzjager
    + nem spemelk csak kihagytam, elvileg ha két büntető pontot kaptam, akkor miért van a nickem mellett 3 ??

(elnézést de csak most vettem észre)

előre is köszi a leendő ismeretlen megválaszolónak a választ, és mégegyszer bocsánat, hogy kihagytam az előbb.
  • Grenzjager
    Kedves modik!

Ne haragudjatok, de tényleg nem értem, jó rendben volt egy vitám Pheelel, tekintsük lezártnak, írta Tomsolo a #10614-ben hogy nyugodjak le, én vettem a lapot, és le is nyugodtam, elmentem melózni, mire visszakukkantok az SG-ra PUNKEr modi SPEMelésért adott büntit.

Kérdés: most ezért is meg leszek büntetve...
    Nem értem,

Figyelmeztetettek, és én Tomsolo figyelmeztetése óta nem is írtam sehova!!!

Ezért az így nem frankó, bizIsten nem kötekedni akarok, de ez már csúf
  • Qwerty4
    Figyelem!!!Megint megjöttek a csajozós tanácsok!!!!Riadó!!!
  • tomsolo
  • tomsolo
    még egy offod van ide és pihensz.
    [MEGUNTA]
  • Indigo
    Mellébeszélés RULZ!
  • Grenzjager
    témát lezárhattuk volna így is, hogy azt írod, "oks durva voltam vele, mert felmegy a pumpa" ennyi, nem, te elkezdesz enegem fikázni, hogy védd magad...

ja eddig évek óta, soha nem találkoztam modival, ma milliószor már, azért ment fel az én pumpám is....

na bye