24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#10691 Mondtam már, hogy pihenj le egy kicsit, mert baj lesz... -
#10690 Ezt a topicot kérlek zárjátok be, mert semmi értelme ha a gumiba járó emberek nem értik az előzményeit hogy miért nyitottem.
Kösz. -
#10689 walaky takarítson :@ -
#10688 mert a 15 masik simerd feles topik nem az mi :ccc -
#10687 ZÁRNI mert felesleges -
#10686 ahha értem !
és kinek van ahhoz joga ? -
#10685 Szerintem már egy csomóan elolvasták. Köztük én is. A gond az, hogy valószínűleg az nem olvasta, akinek joga van az ilyesmire. -
#10684 lál
irtam egy mail vki elolvasná?? -
#10683 Ok Főnök!!!! -
#10682 a bannerban van 1 link, az uccsó kb 100 hozzászólás fullosan az online játékról szól, nem akarok én vitázni mert nincs min, egyetlen sort nem olvastál el belőle és kész teljesen egyértelmű, enyém ott az uccsó hozzászólás hagy tudjam már hogy miről volt szó. -
#10681 Lényegtelen, te vagy a moderátor úgy is neked van igazad! Amúgy nem a freeroll-ról nyitottam hanem OnlinePoker! Abban pedig még a bannerben is Korda van, ami pedig arra utal, hogy a tv-s sportpokernek van nyitva...
De nem állok le vitázni mert még kibannolsz! -
#10680 ha csak 1 sort is elolvastál volna belőle akkor látod hogy full ugyanaz a téma, pont freeroll-ról beszéltünk az uccsó hozzászólásokban, te meg nyitottál 1 újat freeroll-ról. -
#10679 Az a téma a pókerról, mint sportról szól, én meg az otthoni pénzben játszásnak nyitottam...de mindegy. -
#10678 kérjük használd a keresőt! -
#10677 Nincs ilyen téma! lol :D -
#10676 Hello!
Ezt a bannert szeretném ide.
Előre is kössz!!! -
#10675 már tudom -
#10674 Ha mégegyszer megjelenik itt tök feleslegesen valamelyik csgj fan az búcsút mondhat a regjének. Ez csgj-re is vonatkozik innentől. (Csak, hogy érthető és kerek legyen a történet.) -
#10673 Milyen cimen lehet házigazda jogot kérni ? -
#10672 rinya -
csgj #10671 dehogy, nem én vagyok az a csjg! ellopta a logómat, és úgy tesz, mintha az alregem lenne. banoltatni akar nyílván... de az is biztos, hogy alreg, de nem az én alregem -
Johansson #10670 Sziasztok! Hogy lehet új témát nyitni itt a fórumban? -
csgj #10669 egy csjg nevű fickó ellopta a logómat... itt található a bűnös xD -
#10668 #10655 -
#10667 hoppá,én meg itt mondom,h csgj=csjg.
nem? :) sztem igen,bant neki :) -
#10666 hello,nem tűntem el,igen,jól értelezted,olyan lett volna a topik,ahol meglehet kérdezni modiktól,h ki hogy lett modi,milyen modinak lenni,modik oda panaszkodhatnak,meg ilyenek :) -
#10665 ezt a saját topicomat szeretném bezáratni. nem látom értelmét, hogy fentmaradjon. másnak meg úgysem kell.
több hülyeséget nem nyitok, ígérem -
#10664 Minek csináltad, ha most meg szégyeled? -
#10663 A
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1151539357
topikot törölnétek?!
KÖSZ -
#10662 Jedi Academy? Sorry -
#10661 Megszülettem, mod lettem, I RULE!
Neeext!! -
#10660 Nem tudom miért nem ez, erről Hunbassert kell kérdezni, de most jól eltűnt! Én csak azt mondtam, szerintem erre gondolhatott, de lehet, hogy félreértettem! Bocs ha Offoltam! -
#10659 Aztán összebarátkoztál Mike-val... ;-) -
#10658 akkor miért nem ez a címe?:) -
#10657 hogy lettem moderátor? berágtam a vérpistikékre és kértem jogot a Mozi részhez, 2 régebbi modi támogatott, a többi már történelem :) -
#10656 Ő szerintem arra gondolt, hogy hogyan jött az a gondolat, hogy te pl moderátor leszel! Ilyen kérdésekre, amit itt ha jól tudom nem tehet fel, mert ez nem társalgó! -
#10655 na akkor kezdjük egyszerűen, milyen topic-ba írkálsz most? minek másik? moderálási elveket elolvastad? -
#10654 de miért? :) ezzel sértem a jogaikat,vagy miért? :)
semmi rossz szándék nem fordult meg a fejemben -
#10653 azért nincs ilyen topik, mert mindet törölték:) -
#10652 már törölték is
de nem volt benne semmi sértő,meg nincs is igazából ilyen topik,szal nem értem...