Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ezt: http://iaro.srv.hu/kep/nascar.gif
Nascar topikba bannerként.htxvm
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
htx.
már két éve nem bírjátok megcsinálni.
Resurrection!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
valóban flémeltem, valóbán káromkodtam, hogy egy fasz vagyok azt meg szerintem sokan tanusitanák....
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
részletek a viccek topicban....
most a helyzetet nézve kitûnõ mondat 😊 nagyon félreértetted, de semmi baj 😊 (nem akarok sérteni senkit)
Szerintem #12987-tõl törölhetõ.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Én vagyok az az idióta, aki a viccrovatba 50-60 repcsis viccet beírt. Csak egyvalakire szeretném felhívni a figyelmeteket, Match-ra. Elõtte nézzétek meg ezt a hozzászólást: #13017
és utána ezt: #13021
A csávóval szerintem komoly gondok vannak, idegbalyos vagy mit tudom én. Vagy velem vannak komoly gondok, csak nem veszem észre. Én csak repülõs vicceket szerettem volna közzétenni a nagyérdemûnek. Ez a legnagyobb bûnöm.
Sziasztok!
Figyeljetek oda rá!
DJviolin
... got nothin to share with you...
(nem csináltam semmit!)
<#gunyos1>#gunyos1> <#shakehead>#shakehead>
Más: a #7093-as banner szerintem túl nagy lesz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szeretnék házigazda jogot kérni erre a topicra.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊