Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, és benne lesz-e az 1.1?

Humoros

Nem direkt írtam be kétszer, csak sz*r*kodik a net. Nem szpemmelni akartam. Gondoltam szólok.

franco
well, egyre több az ellentmondás, és egyre magasabbak a hullámok

<örül ám>

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

ChevyG work
köszi a tanácsot, de ugy gondolom, hogy ezért büntetöt kapni, és hogy még rágalmaz, azzal hogy én anyáztam!! ezt még 1 moderátor se teheti meg!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Láma!
szerintem az sgt támogatod, nem öt, másrészt vegyél vissza, mert föleg punker nem tolerálja ezt, és te fogsz felháborodni, ha bant kapsz.
de nem akarok beleszolni, csak egy tanács.

DanielT
Na, ezt megint kár volt szerintem...
ChevyG
mért lenne jó nekem, hogy büntiket kapjak?
nem értem a gondolat meneted
mikor is anyáztalak?! jó lenne ha nem rágalmaznál!!!

én csak annyit irtam, hogy hülye vagy és itt mindenki örül neki (neked)

7 nap mulva lejár a vip-em. eldöntöttem, hogy ilyen barmokat mint amilyen te is vagy nem fogom támogatni

ChevyG
köszi hogy kiállsz mellettem
RESPECT

nem szeretném, hogy neked is kiosszon valamit<#smile>
Punker
de hogy ne sírjon a szád azt leveszem.....és örülhetsz hogy van 2 nick-ed bünti alatt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

robotnyk
szeptember 15 az elsõ post ezzel a nascar topicban, a simával meg 18dikán kapta a büntetõpontokat, de te tudod...
Punkerwork
õ bünti elött nem használta, amúgy meg miután rögtön anyázni kezdett örüljön hogy nincs mind2 nick banolva.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ChevyG
tényleg elég furcsa, hogy pont ö papol erröl<#guluszem1>
robotnyk
elég sok workös nick van, neked is pl, szal nem igazán értem a dolgot...
ChevyG
nálam a hallgatás beleegyezést jelent, legalább annyit irhattál volna, hogy bots.
ChevyG
"feltûnsz egy olyan nick-kel amit elötte nem használtál"

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1085334132
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1120243310
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1113990654

ha kicsit figyelmesen visszaolvasol rájjjõecc, hogy az állításod KURVÁRA alaptalan...

egyébként tõled vettem az alap5letet<#gunyos1>
Punkerwork
na akkor lássuk a másik szemszögbõl, kaptál büntit mert x+1-dik alkalommal nem használtad a keresõt topic nyitás elött, erre msánap feltûnsz egy olyan nick-kel amit elötte nem használtál, elég egyértelmû a helyzet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ChevyG work
tehát te igy gondolod a napokban történteket:
regeltem 1 plusz nevet
vártam 24 orát mig aktiv legyen
nyitottam azt a biz. topikot (az 1es számu nikkemel ofkorsz)
kikerültem egy hatalmas büntizáport
és használom most az uj reget

hatalmas logika van benne...

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Punker
és éppen túlórázol igaz?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ChevyG work
kurvára nem azért vagyok, hanem azért amiért te
WORK!!!!

Punker
nickduplikálást akkor írok be ha egyértelmûen azért van másik nick-kel hogy a büntit kikerülje.

Láma!
ha van büntid, akár csak egy is, és bejössz egy másik nikkel, az nikkduplikálás, szal ban jár érte mindkét nikkre. hidd el tudom, ezért kaptam, csak akkor még én sem tudtam...

franco
az eredeti nikkjének volt 2 bp-je topiknyitás miatt

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Az egy dolog. Kérdés, hogy van-e jelentõsége a nick duplikálásnak, ha a problémás nick nincs bannolva.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ThePartyFace
Ugy lenne logikus, ha a masik nickje is megkapná ugyanazt a buntit, elvegre egy szemelyrol van szo.

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Távol álljon tõlem, hogy az illetõt a védelmembe vegyem, de lenne egy kérdésem:

ChevyG-nek van két büntetõpontja. A Büntetõpontlista szerint "ChevyG work" két pontot kapott nick duplikálás miatt.

Ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim:
1. A nick duplikálásnak igazából nem a bannál van értelme, amikoris nem fórumozhatna, de visszalopakodik másik nickkel, így kerülve ki a büntit?
2. Ha valakinek két nickje van ("X", "X work" vagy hasonló, van példa ezekre jópár), akkor ha az egyikre büntipontot kap, akkor addig nem is használhatná a másik nicket, mert az a bünti kikerülésének számítana?

(Nem ismerem a teljes büntisztorit, szóval csak a fentiek ismeretében kérdezek.)

Ismétlem, nem az illetõt védem, egyszerûen csak most merült fel ez a kérdés. Véresszájú moderátorkiller vérpistikék kíméljék a topikot a kérdés kapcsán.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

prezi
sztem meg inkább maradj és fórumozz így... legalább becsületesen letöltöd a büntetésedet :|

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

tigeroo
nagy szópárbaj ment (/megy) ott bennt..néha ha megjelenik 1-2 user akinek segítség kell...
na mind1
szeretnék kérni egy hét bannt (inkább 1 hét pihi, mint 2 hét ..így..)
Láma!
már megint a pénzsóvárságod😄D

IlluminatoR
40 moderátor közül egysem volt ott, elõfordul, de ez kiugró példa. ennyi.

Punker
küldj pénzt hogy ne kelljen dolgoznunk és akkor többet tudunk a fórumra figyelni 😊

Dzsini
lehet, hogy hihetetlen: a moderátor is alapvetõen olyan user, mint te vagy más - nincs mindig a gép elõtt, nincs állandóan ott, hogy mindent rögtön megcsináljon.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IlluminatoR
látom, csak az a baj, hogy mikor szólt a kedves klolléga, a személyeskedõ szövegek a topik tetején voltak, de senki nem csinált semmit, máskor meg fél perce se létezik egy idétlen topik, már törlik. nem kéne ezt kiegyensúlyozni?

prezi
látod a bannert ? látod mi van ráírva ? nem csak a képeket kell nézni...

Pheel
Tehát menjen a mod és keressen rá a topic keresõjében az offolásra. Gratulálok! <#falbav><#wilting>
IlluminatoR
alul: keresés témában

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Pheel
És elvárod a modtól, hogy olvassa végig az egész topicot, hogy megtalálja, ki zsidózik?
IlluminatoR
zsidónak hívni vkit vhogy offolás szerintem

Pheel
Konkrétan mire gondolsz? Lehet, hogy neked egyértelmû, de ha egy mod nem járatos a topicban, akkor nem igazán tudhatja, hogy neked mi az OFF.
Pheel
Ahogyan azt Móricka elképzeli...
Megkérnék egy mod-ot törölje az acc-omat az összes hsz-emmel együtt!

desigo
A megszokás topikot átírná valaki Megszokás ra?
THX
akyyy
😄DD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

maozedong
ennyi reggel nem szégyelled magad?

Resurrection!

prezi
owned.

Gorvik
2 hete...

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Gorvik
Megtettem

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

DanielT
Próbáld ki!