24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#11213 Kis gond akadt a doomista topikban...
Topik
A baj: Scripteket nem lehet törölni a karbantartásban.Léccives valamelyik moderátor törölje a scripteket !
Thx. -
#11212 #88236 - már volt egyszer ez a rock vs. techno vita, szvsz törölhető. -
#11211 THX! ^^ -
#11210 <br/> kód -
#11209 és h kell a két képet egymás alá rakni? mert nekem nem sikerült... enterrel sem.. :S -
#11208 jah, kösz :D -
#11207 a karbantartás gombbal -
#11206 de hogy kell? :S -
#11205 te vagy ott a házigazda, te is betudod tenni. -
#11204 plíz egy modi! -
#11203 ja meg ha lehet ezt is plz:
thx!... -
#11202 ejnye. rákattintottam és most nem tudom, hány száz hsz-t nem olvastam eddig el :PPPP -
#11201 hello!
megkérnék egy modit, hogy a topikom bannerét állítsa erre a képre! Erre.
A topikom.
előre is köszönöm :) -
#11200 Köszi az infót.. Szia!! -
#11199 Következmény annyi, hogy örökban megkerülése másik nickel, szintén ban. Szpídbréker kollégáról van szó. -
#11198 Ok.. És következmény? Mondjuk talán most megnyugodott. -
#11197 másodreg -
#11196 Sziasztok nézetek körül itt!!!Boconádi -
#11195 jaja ok, ezt láttam már, de azt hittem, hogy az a topic más lesz, mint pl a közlekedéses vagy az EKF-es.. hát, akkor ezer bocs meg minden!
sziasztok -
#11194 http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=budapest&hol=topic -
#11193 hello^^ a minap nyitottam egy Budapest topicot :D amit úgy tűnik töröltek.. semmi büntipontot nem kaptam, de egy levelet sem, szal nem tudom miért történt. vki leírná? nagyon köszönöm! csacsa -
#11192 Srácok, nem letne valamit tenni a vótmá beszólásokkal?
Marhára idegesítő az unatkozó hülyegyerekek okoskodása...
Humoros aranyos képek... -
#11191 valaki, ha esetleg éppen ráér ...legyen kedves!
köszi -
#11190 csak mert volt egy-két nem oda illő hsz. De amint látom, a házigazda is takarít. -
#11189 és ez miért általános? -
#11188 takarítás is lehetne, nem? -
#11187 nem nagy gáz -
#11186 #87937-től kezdve takarítani kellene picit, htx -
csgj #11185 regényírók topicja... lételemem a képzelet, és ehhez hozzátartozik az írás is. nemtom ez miért lúzerség. ha meg az, akkor nem érdekel...max lúzer vok xD -
#11184 sziv ügyed ugyan már !! pff kis lúzer :) -
csgj #11183 sztem kezdenek elfajulni itt a dolgok... majd ha ti is így gondoljátok, legyetek szívesek intézkedni. Nagy szívügyem ez a topic. -
#11182 Fiftiszentest (Fiftiszentecskét) a chatből nem lehetne kitiltani???Ott is telekáromkodik mindent stb...Nem akarom sorolni. -
#11181 Oké köszi. -
#11180 " A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások." -
#11179 Miért is?Kérdeztem csak szeretném tudni mert legközelebb akkor óvatosabb leszek. -
#11178 -
#11177 Egy rövid kérdés: A "voltam zárás előtt" hozzászólások tiltásának pontja a moderálási elvekben melyik pont alatt van?
-
#11176 Hibáztam, mert az RC modellekről azt hittem, hogy olyan méretosztály, mint a TT. Aki érti, érti... -
#11175 szerintem is ^^ -
#11174 Szerintem hülyeség volt bezárni ezt a topicot.
Ugyanis a Pheel által felsorolt, már létező topicok egyike sem foglalkozik konkrétan a Vasútmodellezéssel. Ennyi erővel az összes autós téma zárható lenne, aztán az Autómániába írhatna mindenki.