Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem direkt írtam be kétszer, csak sz*r*kodik a net. Nem szpemmelni akartam. Gondoltam szólok.
<örül ám>örül ám>
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
de nem akarok beleszolni, csak egy tanács.
nem értem a gondolat meneted
mikor is anyáztalak?! jó lenne ha nem rágalmaznál!!!
én csak annyit irtam, hogy hülye vagy és itt mindenki örül neki (neked)
7 nap mulva lejár a vip-em. eldöntöttem, hogy ilyen barmokat mint amilyen te is vagy nem fogom támogatni
RESPECT
nem szeretném, hogy neked is kiosszon valamit<#smile>#smile>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1085334132
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1120243310
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1113990654
ha kicsit figyelmesen visszaolvasol rájjjõecc, hogy az állításod KURVÁRA alaptalan...
egyébként tõled vettem az alap5letet<#gunyos1>#gunyos1>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
regeltem 1 plusz nevet
vártam 24 orát mig aktiv legyen
nyitottam azt a biz. topikot (az 1es számu nikkemel ofkorsz)
kikerültem egy hatalmas büntizáport
és használom most az uj reget
hatalmas logika van benne...
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
WORK!!!!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
ChevyG-nek van két büntetõpontja. A Büntetõpontlista szerint "ChevyG work" két pontot kapott nick duplikálás miatt.
Ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim:
1. A nick duplikálásnak igazából nem a bannál van értelme, amikoris nem fórumozhatna, de visszalopakodik másik nickkel, így kerülve ki a büntit?
2. Ha valakinek két nickje van ("X", "X work" vagy hasonló, van példa ezekre jópár), akkor ha az egyikre büntipontot kap, akkor addig nem is használhatná a másik nicket, mert az a bünti kikerülésének számítana?
(Nem ismerem a teljes büntisztorit, szóval csak a fentiek ismeretében kérdezek.)
Ismétlem, nem az illetõt védem, egyszerûen csak most merült fel ez a kérdés. Véresszájú moderátorkiller vérpistikék kíméljék a topikot a kérdés kapcsán.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
na mind1
szeretnék kérni egy hét bannt (inkább 1 hét pihi, mint 2 hét ..így..)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊