Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy kérdésem lenne. ki és föleg miért zárta be ezt a topikot?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
np
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Szal az a bajom, hogy a forma1 topicban már egy csomó mindenki kapott azért büntetõpontot, mert fikázta valamelyik játékost. Nos szerintem ezért nem kéne büntetõpontot, legfõképp 2-t nem, de legalább kiínátok valahova, hogy ezt itt nem szabad. Ja, és mivan a szólás szabadságával? A forma1-es játékosok fikázása szerintem ide tartozik.
Spread De Love!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
ha van is bennük információ, az már elavult
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyébként az sem igaz, hogy a felhasználóiban nincs mpeg-es topic. katt
megneznem en azt a zsenit Pheel, aki kepes hasznalni a cuccot szoftver nelkul
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
BUDA > miskolc.
azt megértem, ha én nyitom a témát, de ebben az esetben....:S
fõleg hogy a felhasználói részben nincs is ilyesmi topic😄 na mind1, no probleme! sorry a kis offért.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Nem igazán szeretem, ha ilyen senkik minõsítenek, del vagy vmi, htx.
shit happens
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
No meg, segítségkérésben kétszázezer topik van...
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
tehát punkerwörknek:
elnézést szeretnék kérni, amiért megvádoltál azzal, hogy anyáztalak. bevallom, megfordult a téma a fejemben, de onnan nem látott semmien formában napvilágot.
elnézem neked, ezt a kis buta "én vagyok a moderátor" stílust, és igérem, hogy nem fogok töled többet elvárni. legközölebb maximum üres hozzászolással fogom honorálni az üzeneteidet.
addig is minden jot
ChevyG