<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... got nothin to share with you...
elõre is köszi :)
... got nothin to share with you...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az oké, hogy ha valaki büntipontot kap, akkor nick duplikálásért repül a ban, ha kiderül, más nicket is használ.
A kérdésem az lenne, hogy a Bünti TOP 50 28 pontos második és a PermBan Top 7 szintén második helyezettje, directorius hogy a rákba fórumozik mind a mai napig ezzel és ezzel a nickkel?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Több mint valószínû, hogy Akos 001 alregje, amit azért csinált, hogy engem zaklasson.
Bízom az SG moderátoraiban, és remélem nem hagynak ilyesmit egy ekkora forumon.
Úgy érzed nyomott vagy?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tulajdonképpen az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy kár anyázni a moderátort, mert attól még nem változik semmi. A döntést el kell fogadni, le kell vonni a konzekvenciát, és ennek megfelelõen fórumozni tovább.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Picit érdekesen osztjátok a pontokat nem gondolod?
http://www.sg.hu/cikkek/40271
#534-es hozzászólás
rikito
tóga
mivan... ez nem szólánc? :D
vagy már törölték és ujraírtak? :)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szeretném, ha megszünne az általam nyitott topic, a SAJÁT FÓRUMOK KÖZÖTT!
sótánc
Semmi értelme, és a kutya sem írt bele. Van kb 35 komment.
Elõre is köszönöm
bye
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyszer csináltam meg egy felhasználó kedvéért, kb. 1 órát szoptam vele. Többet nem csinálom. Aki kéri azzal pls. közöljétek, hogy nincs és nem is lesz. Aki nem érti meg, annak mehet a ban.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..