<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs a sok üzit de csak mot találom meg õket...

... got nothin to share with you...

emelett

hy all! kérnékszpen The FlashBack-nak pár büntit a topikombanvaló alakitásáért
elõre is köszi :)

Punker
ott laknak a trollok :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

St
ezt még én sem tudom, pár éve gondolkozunk rajta, de még nem jöttünk rá.
ffxi
Hmm.. Nemtom mire való a gumiszoba?

Magyarázzatok el!!

Fákjúal!

nyami
#7907 :|

Dying Soul
Hozzászoktunk már, nemde?

smici
Nagyon szépen köszönöm a közremûködést! ...

Úgy érzed nyomott vagy?

akyyy
az a név:DDDDDDDDDDDDDDDDDD áh:D:D:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

prezi
banán

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Eljárásbeli, elméleti jellegû kérdés.

Az oké, hogy ha valaki büntipontot kap, akkor nick duplikálásért repül a ban, ha kiderül, más nicket is használ.
A kérdésem az lenne, hogy a Bünti TOP 50 28 pontos második és a PermBan Top 7 szintén második helyezettje, directorius hogy a rákba fórumozik mind a mai napig ezzel és ezzel a nickkel?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

prezi
akkor te is lebuknál :|

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

hmhm
támogatom!
esetleg egy IP check..

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

smici
Nem lehetne törölni ezt a reget?
Több mint valószínû, hogy Akos 001 alregje, amit azért csinált, hogy engem zaklasson.

Bízom az SG moderátoraiban, és remélem nem hagynak ilyesmit egy ekkora forumon.

Úgy érzed nyomott vagy?

Pheel
Nem lustábbak, mint mondjuk te :-P
Aquir
Tegyetek valamit feketeribizlivel belespammol összefüggéstelen szövegekkel a legkülönbözõbb topikokba

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

valld be, hogy csak lusták vagytok <#vigyor3>
Pheel
Konkrétan annyira csókos, hogy azt sem tudom, kirõl van szó. <#buck>

Tulajdonképpen az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy kár anyázni a moderátort, mert attól még nem változik semmi. A döntést el kell fogadni, le kell vonni a konzekvenciát, és ennek megfelelõen fórumozni tovább.
Tinman
Szerintem nem egy bonyolult az ügy: Ha valaki megnéz egy db hozzászólást és abban van személyeskedés/flame egy másik fórumozó ellen, akkor pont jár neki. Nekem sem indokolta meg a moderátor, hogy miért kaptam csak ennyi: "személyeskedésért"... ez azért érdekes, mert aki elkezdte az nem kapott, továbbá a cinizmus (én nem hülyeztem és nem néztem le senkit), mint reakció nem hinném, hogy büntetendõ lenne. Na mind1 gondolom csókos a srác itt nálatok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Aquir
vagy nem lehet áthozni ide a házigazdaságom a sajátokból? az jobb lenne :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Hi, ezt a topikot kéretik visszarakni a Saját fórumokhoz. kéne a házigazdaságom .

Pheel
Azt hiszem, erre való a házigazda. Õ esetleg képes lehet egy forgalmasabb fórum összes beszólását összefüggéseiben látni. Gondolom ezt nem várod el egy moderátortól! Ráadásul, ha idejön valaki, hogy pontot valakinek, és minden esetben hallgatnánk rá, akkor óriási fejetlenség és sok visszaélés lenne belõle.
Tinman
Nem érted. Egy ember elkezdett kikelni magából, természetesen megvédtem magam (sokkal finomabb módon, cinizmussal) erre kaptam egy büntetõ pontot õ pedig nem. Mathias Rex forog a sírjában...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Pheel
Én is szoktam személyeskedõ üzeneteket kapni, mégsem osztom ész nélkül a pontokat.
ffxi
Én is kb. így jártam, amikor õk hibáztak.

Fákjúal!

Tinman
Egyáltalán nem zavar egy moderátort sem, hogy valakit hülyéznek, szánalmasnak tartanak azért mert nem ért egyet mássál? (#534-es hozzászólás személyeskedés, sértegetés hegyek)
Picit érdekesen osztjátok a pontokat nem gondolod?

Pheel
Megnéztem. Most már én is tudom, hogy milyen publikációk állnak az evolúció mellett. Na és?
Tinman
Modárátornak figyelmébe:

http://www.sg.hu/cikkek/40271

#534-es hozzászólás

Aquir
#7965 újraolvasásra ajánlom ;)

littleNorbi
kitörölték

littleNorbi
Mosmár azt kitöröltém , most egy jó van a #87265 helyén.

littleNorbi
Ez az, de amit õ írt nem volt az.

geri15

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Aquir
ókori
rikito
tóga

mivan... ez nem szólánc? :D

littleNorbi
Az a baj, hogy nem az Asszociáció topikba vagyunk.

Aquir
mi a rossz benne? :) vagy nem írhat oda?
vagy már törölték és ujraírtak? :)

littleNorbi
Törlés Jaccunk mi is szoláncot #87265 !

Kappe! :P<#idiota>

Sir Quno Jedi
SZtem. tápigot nem törölnek így utólag. Majd elsüllyed magától, addig meg légy rá büszke, ha már idepiszkítottál... :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hello Kedves Moderátor!

Szeretném, ha megszünne az általam nyitott topic, a SAJÁT FÓRUMOK KÖZÖTT!
sótánc
Semmi értelme, és a kutya sem írt bele. Van kb 35 komment.

Elõre is köszönöm
bye

St
ok, majd bevezetünk egy új featurét: névátírás szolgáltatás 5000 Ft + ÁFA (hahaha)
Sir Quno Jedi
Mindenkit 1x nevez el az SG és nincs tovább ! :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ffxi
Na léccí! Na... fizetek érte

Fákjúal!

St
Nincs névátírás.

Egyszer csináltam meg egy felhasználó kedvéért, kb. 1 órát szoptam vele. Többet nem csinálom. Aki kéri azzal pls. közöljétek, hogy nincs és nem is lesz. Aki nem érti meg, annak mehet a ban.
ffxi
Én is én is!!

Fákjúal!

Holdpro
törölhetik <#hehe> csak maradjon meg az account

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Punker
szerinted nincs nyoma az eddigi x éves ténykedésednek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Holdpro
névátírás egyész adatbázis átírást igényel ? LOL <#wow1>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Punker
szerinted megtudod fizetni hogy az egész adatbázist átírják a kedvedért? :)