Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
VIP-regisztráláskor lesznek csillagjaid, csak VIP-ként látszanak 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
a Spam gomb is jelzi hogy az ott levõ hozzászólások tömkelege spam jellegû, mert ott azt írhat a jónép amit akar 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
flood: értelmetlen, nem a topikhoz kapcsolódó hozzászólások tömkelegét zúdítani akárhová, akár hozzászólásszám növelése céljából
spam(=szemét): ugyancsak a topikhoz nem kapcsolódó, semmitmondó és sehova nem kapcsoló hozzászólás, aki spammel az teleszemeteli a topikot 😊
Azt hiszem regelek egy Punkernoworkot és egy iStennégervolt nevet.
Úgy érzed nyomott vagy?
azt hiszem regelek egy punkernemtalálworkot és egy Isten köcsög nevet
Úgy érzed nyomott vagy?
Fákjúal!
Fákjúal!
Fákjúal!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Megalomán multiplex képzelgéseimnek immáron vége. Kérem helyezzétek vissza a vitorlázórepülés topikot a saját fórumból az általános eszmecserébe. Ezzel teljes körû tejhatalmamat, amit a vitorlázórepülés topikban gyakoroltam, önként és dalolva visszaadom.
Üdv:
DJviolin
Fákjúal!
(X akták egyik részében ilyen rész volt)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fákjúal!
Egyébként pedig odakerülnek egy bizonyos értelmi szintet alulmúló topikok is.
én azt akartam, hogy ha gy zenét lejátszott, jöljön a következõ, erre elcseszõdöt, és most a beálításaimat nemotm módosítani😞
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.