24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#11996 -
#11995 igen látom... :DDDDD -
#11994 Látod, aki kapja az tájékozottabb is, mer kíváncsi lesz... :D -
#11993 thx #11992 és #11991 -
#11992 Információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból -
#11991 AZt én honnan "tuggyam", csak osztom, de asszem egy darab, az egy hét. :D -
#11990 megkérdezhetem én hogy mennyi idő mulva mulik el egy ? -
#11989 Te egy ilyen ismert elem vagy, hogy minden erre tévedő modinak tudnia kéne ki vagy TE és a te MUNKÁSSÁGOD? Maguk alá fossanak és mehet a ríszpekt, meg minden??! Érdekes elgondolás...
Idézek a fórum főoldaláról:
"Összes fórumozó: 178521 fő"
és akkor már csak azt mondhatom, amit Micimackó nehéz helyzetekben...
(Uccsó jótanács! Borgnál annak örüljél, hogy csak kettőt kaptál! Ő nem cécózik!)
DE a büntipont hamar elmúlik ám és utána boldogan folytathatod a világbékéért tett komoly munkát. -
ent #11988 Sziasztok!
Kérnék egy kedves rendfenntartót, hogy ebben a témában az offokat kitörölné lesszives. Pheel vagy Amse, ha lehetne. -
#11987 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1170845857#TOP
#17 (Politikai hsz.) -
#11986 Ne haragúdjatok de most akkor is reklamálok.
Most egy 10 perce bejelentkezek , lám kaptam egy új privát üzenetet!!! Huhuúúú , vajon ki lehet az? Szépen kíváncsian meg szeretném nézni erre mit látok? Rendszerüzenet: büntetőpontot kaptál.
Amikor levelet kapok általában arra gondolok: Jajj de kedves ,h gondoltak rám! Ebben az esetben kicsit más volt a gondolkozásom. Nézem: Idióta beszólás új topicba.
Érdekes... Nézzük a büntetőpontlistát. Nézegetem, látok olyan embereket akik kaptak 1 büntetőpontot azért mert vmi eléggé cifrát beszóltak. Erre utána rájövök ,h hékás: Én 2 büntetőpontot kaptam O.o
Ahhoz képest ,h miket írt a gyerek meg , h milyen hülye topicokat nyitnak eléggé igazságtalannak látom ezt a módszert.
Fel szeretném hívni a kedves fórumozók figyelmét arra ,h az az "idióta" beszólás nem más volt mint egy ártatlan poén.
Tudom ,h nem fogják visszavonni a büntetőpontjaimat de ahhoz képest ,h
1. Rászántam magam arra , h küldök 1 sms-t annak érdekébe , h segítsem az SG-t mert tetszik az egész fórum és az oldal.
2. Próbálok segíteni az egész fórumnak olyan módon , h írok kijavító hszeket (lásd: #11971).
Ez nem enyhítő körülmény? Amikor annyi hülye topicot írnak azok kapnak néha 1-1 büntetőpontot én meg rögtön amikor próbálok "poénkodni" akkor rögtön "DURR 2 büntetőpont".
Tudom ezután jönnek a hszek , h TÖRŐDJ BELE MERT CSAK ROSSZABB LESZ NEKED stb de én akkor is reklamálok. Ne azt nézzétek , h mit írt hanem , h ki írta (persze ez nem mindig igaz).
Ezekután még logóműhelyben csináltam logókat SGseknek amivel tulajdonképpen úgy segítettem az SGnek , h marasztalom az embereket mert jó logójuk lesz.
Egyenlőre ennyi.
Ha ez szpemnek minősül akkor nemtudom már mit csináljak.
Aki elolvasta annak köszönöm türelmét és remélem a megértésüket =)
Üdv -
#11985 jah sry. -
#11984 Azé nehéz kitalálni, hogy nem fért ki, ezért betörte a text-et?! -
#11983 Valami bajod van vele? :P -
#11982 A Chat mellet látható hogy most ki van itt... Ezt nem értem belőle...
Csomószor van ilyen. Talán valami hiba? :/ -
#11981 fixed, htx -
#11980 "Hi! Ebben a topicban elszúrtam a címet, mivel a rövid címet összekevertem a rendes címmel. S valójában a topic címének ezt szántam: Reklámszervező Szakmenedszer. Ki tudnátok cserélni? "
-
#11979 Ezer köszönet! -
#11978 Hi! Ebben a topicban elszúrtam a címet, mivel a rövid címet összekevertem a rendes címmel. S valójában a topic címének ezt szántam: Reklámszervező Szakmenedszer. Ki tudnátok cserélni? -
#11977 oké kösz, :( -
#11976 mondtam...
de el ne hidd nekem!
nyitok újat és kész! -
#11975 Nekem nem ment. :( -
#11974 Hellosztok!
Ebben a topickban ki kéne venni a scriptet ami ilyen szövegdobozos, mert a házigazda, Jack nem bírja szerkeszteni. Bedöglött neki a script, és ha kitörölné valaki akkor lehet tudná szerkeszteni. De ha ugy se jó akkor azt kérném hogy az egészet ki kéne törölni.
Kössz előre is!
Üdv, bb XFire! -
#11973 Köszi, megvan. Nem tudtam, hogy mi itt a pálya, ilyennel eddig nem nagyon foglalkoztam. Köszi. -
Prank #11972 humoros és aranyos...-ból lehet törölni 94218-as értelmetlen hozzászólásomat... -
#11971 Sziasztok. Egy aprócska , nem olyan fontos hibára szeretném felhívni a modik figyelmét.
A moderálási elveknél egészen lent ahol leírják a Házigazdaság dolgait stb van egy ilyen sor :
"A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük. "
Szerintem mindenkinek feltűnik de ha vkinek mégse akkor kijelöltem azt a részt ;D
SGsek vagyunk kéremszépen. Tudunk írni :D:D:D
Üdv -
#11970 Az a baj hogy nem jó helyen kéred.. Minden Topik fajtának megvan a salyát moderátor topikja. Akéréseket oda kell betenni..
Magyar a konzolosok foruma=Moderátornakba!! -
#11969 Kérem már valaki #11953ot. Életbe legalább egyszer tegyetek meg nekem valamit, eddigi kéréseimra szartatok rá, legalább most tegyetek kivételt. -
#11968 köszi -
#11967 eme híresneves topikba kéretik betenni ezt a bannert
klikk -
#11966 Egy újabb agyoniskolázott a chat-en
16:20 rajnaip: ki akar engem leszopni?? -
Neoncsoves #11965 chat-en ez az emberke nem viselkedett... reklámozott nézd meg lécci nick -
Neoncsoves #11964 héhé énis fiatal vajok :D -
#11963 ezek a mai fiatalok... -
Neoncsoves #11962 ja, a reklámozós gyerek is mekkora vót má... még jó hogy company of heroestam multiban. 6szor megcsinálja ugyanazt a topicot XD -
Neoncsoves #11961 KABUKI BANDELPLZHTX! Életfogytig... -
#11960 kicsit hülyegyerek, fél perc alatt vagy 300 hozzászólás:D dúrvanap a mai az sgnek:Q:D -
#11959 ehh most akartam én is! -
#11958 kérem szépen takarítani:
16, 17, és 27. hozzászólástól felfelé amig jónka tünik ( kabuki de lehet azóta lesz más is aki rongál) -
#11957 Nem értem, hogy a reklám topikok illetve reklám hozzászólásoknál, miért "csak" egy sima ban a júzer jutalma?Attól még a reklám ott marad, a júzer meg úgy is csak azért regisztrált, hogy a hülye linkjeit megjelentesse valahol, szal szerintem magasról tesz rá, ha banoljátok.