<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, és a Flamelés?

Valaki elkommentené nekem, hogy mi az az "offolás"? <#nemtudom>

I.C.ram
Valaki, aki a Tv,Mozi, stb fórumon illetékes mod, legyenszíves nézzen már be a moderátor topikba....
Akos 001
inkább St-t kérdezd,hajrá:)

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

B0B0
Filmes modit keresek!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Dying Soul
Igen, oda kell írni, amúgy meg drukkolok :DDD

Aquir
Hali mindenkinek :)

Meg szeretném kérdezni, hogy elláthatnék e valamilyen moderátori munkát. Lassan 3 éve vagyok az SG-n, és elég sokat (néha túl sokat is:) vagyok itt.
Olyan moderátori dolgokra gondolnék, mint banner betétele topikba, esetleg kivetendõ hozzászólás törlése, topikzárás.

Büntetõpont-osztásban egyáltalán nem vennék részt, ahhoz én túl jószívû vagyok :)
hol lehet ezzel érdeklõdni? Meg kell írni [email protected] vagy valahova?

elõre is köszi :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

5 éves topik, akkor még nem volt topiknyitó

Tudom, de még mindig ott van. Minimum gumiszoba, nem?

Lteebee
És mindenki tudja, hogy ez már téma volt korábban is.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Még egyszer megkérdezném.
Miért jó más halálával viccelni, és miért csak abban az egy topicban nem látom a topicnyitót? Gondolom, mindenki tudja, melyikrõl van szó.

SoDI---
van, és gyakorlati teremben, igen

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

I.C.ram
TTK-n van WLAN? Vagy gyakorlati teremben votlak gépek?
SoDI---
Tegnap nem volt gyakorlatom, nem érdekelt. :)
De ma igen :(
Francba má'... :(

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

EOX
én is tapasztaltam

Retteketet

RaST
Del:

Eme topicban :)

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Láma!
nem mától, tegnap is le volt tiltva, és tényleg szar.

Más halálával viccelni tényleg jó poén.

SoDI---
Kérdés a moderátorokhoz: Az ELTE hálózatán belülrõl mától le van tiltva az sg.hu. Ezt ti kértétek valami miatt?

Tök szar, hogy csak itthon tudok fórumozni :(

poopa
Egyfelõl jogos, másfelõl átolvasva a topicot egyértelmûen kiderül, hogy vicc/nem komoly/értelmetlen.

\"\"\"Deriválni a bolond is tud, integrálni még én sem\"\"\"

Láttátok már a "Meghalt bon jovi" topicot?
"Felháborítónak találom, köbvetelem a bezárását, mert jogom van követelni, és az éppen hatályos törvények értelmében nem terjeszthetnek ilyen hírt." /forrás: Átlag Magyar Fórumozó/

Nolycsy
ja! #68968

Nolycsy
Az asszociációnál véletlenül kétszer küldtem el a szavam. Bocsi.

Magnumrolcsi
bocsi

Pheel
Linkeld be a hw moderátoros topicba az új bannert és a topicot is!
Ha saját tárhelyre teszed a bannert, később modi nélkül is cserélheted.
Akos 001
Valszeg' mert ilyen "játékra" ott az Asszociáció topik.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

akyyy
hülye kérdés: az az 1 betûvel kezdõdõs topic miért lett lezárva? annyi erõvel az asszociációs, és szóláncos topicot is be lehetne zárni. de nekem mind1, ugyse tetszett.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Akos 001
Borg,St.....

<#nemtudom><#integet2>

RaST
:)
Töröldnéd az egészet ? <#térdenállvakönyörög>

+ a #10939-et is :)

Elvie
töröljétek a humoros és aranyos képek topicból a #62427-es hsz-t! thx!

Ha cserélni szeretném az xp 64bites fórum bannerjét, és az swf, kinek kell és hogyan küldeni?

Lteebee
A láthatóakat meghagytam.

RaST
Innen
Kérném a #10938 hozzászólást töröltetni :)

Akos 001
miért,kitiltottak?
megérdemelted

chat: szabad duplán regelni?
Aquir
Itt töröljétek légyszi a #61-estõl mind

köszi

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Személyes?
Ez aztán marha személyes egy fórum... meg úgy általában a fórumok.
Ha valóban személyes lenne, a hangnem és az indulatok, amiket generáltak a résztvevõk, század ekkora szintet sem ütöttek volna meg.

Lteebee
Gondolom, hogy érted, de próbáld értelmezni a szavaimat!

Nem mondtam, hogy nem vagy ember, csak céloztam rá, hogy ha felhúznak, nemépp emberként fórumozol.

Ezzel szerintem szerzett magának pár száz személyes ellenséget, de szerintem már lekéne szállni errõl a témárol. Megtörtént. már nem tudunk-nak vele semmit csinálni.

... got nothin to share with you...

hali! egy olyat kérdeznék, hogy kik azok és miért kaptak permbant, ha nem érték el a büntetõpont limitet?
Pink Tiger
pedig én úúúúgy szeretnék ember lenni!! :))))

értem mit mondasz, de nos hm ne essünk át a ló túloldalára:)))))

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Lteebee
Igazad van.

De attól, hogy meglehetõsen szerénytelenül és nagypofájúan szólt hozzád, te fórumozhatsz emberként.

Pink Tiger
talán változtass a stílusodon rücsök:))

mi az hogy takarodj, meg kuss??

magad jellemzed te dolgod, de ezek után ne legyen már önérzeted csak önkritikád után :DDDDD

OFF: Nem mondtam, h zavar, h hülyegyereknek tartasz, csak arra kértelek, h ennek ne adj hangot.

nah, de mostantól már tényleg ON...
Pink Tiger
a véleményemet írtam le a moderátorok felé, ha pedig nem tetszik hogy hülygyereknek tartalak az elõzõ postod okán, akkor talán tegyél ellene :))))

de, és nem a moderátorok felé intézett rinyálásokat :) amúgy meg ne hülyegyerekezz:ð
Pink Tiger
ez a topic nem a moderátorok felé intézett üzeneteket tömöríti hülyegyerek??