24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Rexor
  • Benc16
    igen látom... :DDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Látod, aki kapja az tájékozottabb is, mer kíváncsi lesz... :D
  • Benc16
    thx #11992 és #11991
  • Rexor
    Információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
    - Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
    - figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
    - 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
    - 3 percenként lehet hozzászólni
    - nem használhat nick logót
    - nem használhat vip funkciókat
    - téma nyitás letiltva
    - nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
    - 5 percenként lehet hozzászólni
    - nem használhat nick logot
    - nem használhat vip funkciókat
    - téma nyitás letiltva

5 büntetőpont:
    - 1 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:

- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból
  • Sir Quno Jedi
    AZt én honnan "tuggyam", csak osztom, de asszem egy darab, az egy hét. :D
  • Benc16
    megkérdezhetem én hogy mennyi idő mulva mulik el egy ?
  • Sir Quno Jedi
    Te egy ilyen ismert elem vagy, hogy minden erre tévedő modinak tudnia kéne ki vagy TE és a te MUNKÁSSÁGOD? Maguk alá fossanak és mehet a ríszpekt, meg minden??! Érdekes elgondolás...

Idézek a fórum főoldaláról:
    "Összes fórumozó: 178521 fő"
    és akkor már csak azt mondhatom, amit Micimackó nehéz helyzetekben...

(Uccsó jótanács! Borgnál annak örüljél, hogy csak kettőt kaptál! Ő nem cécózik!)

DE a büntipont hamar elmúlik ám és utána boldogan folytathatod a világbékéért tett komoly munkát.
  • ent
    Sziasztok!

Kérnék egy kedves rendfenntartót, hogy ebben a témában az offokat kitörölné lesszives. Pheel vagy Amse, ha lehetne.
  • Rexor
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1170845857#TOP

#17 (Politikai hsz.)
  • Checkerboy
    Ne haragúdjatok de most akkor is reklamálok.

Most egy 10 perce bejelentkezek , lám kaptam egy új privát üzenetet!!! Huhuúúú , vajon ki lehet az? Szépen kíváncsian meg szeretném nézni erre mit látok? Rendszerüzenet: büntetőpontot kaptál.

Amikor levelet kapok általában arra gondolok: Jajj de kedves ,h gondoltak rám! Ebben az esetben kicsit más volt a gondolkozásom. Nézem: Idióta beszólás új topicba.

Érdekes... Nézzük a büntetőpontlistát. Nézegetem, látok olyan embereket akik kaptak 1 büntetőpontot azért mert vmi eléggé cifrát beszóltak. Erre utána rájövök ,h hékás: Én 2 büntetőpontot kaptam O.o

Ahhoz képest ,h miket írt a gyerek meg , h milyen hülye topicokat nyitnak eléggé igazságtalannak látom ezt a módszert.

Fel szeretném hívni a kedves fórumozók figyelmét arra ,h az az "idióta" beszólás nem más volt mint egy ártatlan poén.

Tudom ,h nem fogják visszavonni a büntetőpontjaimat de ahhoz képest ,h

1. Rászántam magam arra , h küldök 1 sms-t annak érdekébe , h segítsem az SG-t mert tetszik az egész fórum és az oldal.
    2. Próbálok segíteni az egész fórumnak olyan módon , h írok kijavító hszeket (lásd: #11971).

Ez nem enyhítő körülmény? Amikor annyi hülye topicot írnak azok kapnak néha 1-1 büntetőpontot én meg rögtön amikor próbálok "poénkodni" akkor rögtön "DURR 2 büntetőpont".

Tudom ezután jönnek a hszek , h TÖRŐDJ BELE MERT CSAK ROSSZABB LESZ NEKED stb de én akkor is reklamálok. Ne azt nézzétek , h mit írt hanem , h ki írta (persze ez nem mindig igaz).

Ezekután még logóműhelyben csináltam logókat SGseknek amivel tulajdonképpen úgy segítettem az SGnek , h marasztalom az embereket mert jó logójuk lesz.

Egyenlőre ennyi.
    Ha ez szpemnek minősül akkor nemtudom már mit csináljak.
    Aki elolvasta annak köszönöm türelmét és remélem a megértésüket =)

Üdv
  • Benc16
    jah sry.
  • Sir Quno Jedi
    Azé nehéz kitalálni, hogy nem fért ki, ezért betörte a text-et?!
  • Harly18
    Valami bajod van vele? :P
  • Benc16
    A Chat mellet látható hogy most ki van itt... Ezt nem értem belőle...

Csomószor van ilyen. Talán valami hiba? :/
  • Pheel
    fixed, htx
  • SHADOWEYES7
    "Hi! Ebben a topicban elszúrtam a címet, mivel a rövid címet összekevertem a rendes címmel. S valójában a topic címének ezt szántam: Reklámszervező Szakmenedszer. Ki tudnátok cserélni? "

• Harly18
    Ezer köszönet!
  • Harly18
    Hi! Ebben a topicban elszúrtam a címet, mivel a rövid címet összekevertem a rendes címmel. S valójában a topic címének ezt szántam: Reklámszervező Szakmenedszer. Ki tudnátok cserélni?
  • Benc16
    oké kösz, :(
  • PJack
    mondtam...
    de el ne hidd nekem!
    nyitok újat és kész!
  • Pheel
    Nekem nem ment. :(
  • Benc16
    Hellosztok!

Ebben a topickban ki kéne venni a scriptet ami ilyen szövegdobozos, mert a házigazda, Jack nem bírja szerkeszteni. Bedöglött neki a script, és ha kitörölné valaki akkor lehet tudná szerkeszteni. De ha ugy se jó akkor azt kérném hogy az egészet ki kéne törölni.

Kössz előre is!

Üdv, bb XFire!
  • KILLER2
    Köszi, megvan. Nem tudtam, hogy mi itt a pálya, ilyennel eddig nem nagyon foglalkoztam. Köszi.
  • Prank
    humoros és aranyos...-ból lehet törölni 94218-as értelmetlen hozzászólásomat...
  • Checkerboy
    Sziasztok. Egy aprócska , nem olyan fontos hibára szeretném felhívni a modik figyelmét.

A moderálási elveknél egészen lent ahol leírják a Házigazdaság dolgait stb van egy ilyen sor :

"A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük. "

Szerintem mindenkinek feltűnik de ha vkinek mégse akkor kijelöltem azt a részt ;D

SGsek vagyunk kéremszépen. Tudunk írni :D:D:D

Üdv
  • gordon 24
    Az a baj hogy nem jó helyen kéred.. Minden Topik fajtának megvan a salyát moderátor topikja. Akéréseket oda kell betenni..

Magyar a konzolosok foruma=Moderátornakba!!
  • KILLER2
    Kérem már valaki #11953ot. Életbe legalább egyszer tegyetek meg nekem valamit, eddigi kéréseimra szartatok rá, legalább most tegyetek kivételt.
  • akyyy
    köszi
  • akyyy
    eme híresneves topikba kéretik betenni ezt a bannert
    klikk
  • whiskeyman
    Egy újabb agyoniskolázott a chat-en
    16:20 rajnaip: ki akar engem leszopni??
  • Neoncsoves
    chat-en ez az emberke nem viselkedett... reklámozott nézd meg lécci nick
  • Neoncsoves
    héhé énis fiatal vajok :D
  • nf1
    ezek a mai fiatalok...
  • Neoncsoves
    ja, a reklámozós gyerek is mekkora vót má... még jó hogy company of heroestam multiban. 6szor megcsinálja ugyanazt a topicot XD
  • Neoncsoves
    KABUKI BANDELPLZHTX! Életfogytig...
  • akyyy
    kicsit hülyegyerek, fél perc alatt vagy 300 hozzászólás:D dúrvanap a mai az sgnek:Q:D
  • SHADOWEYES7
    ehh most akartam én is!
  • akyyy
    kérem szépen takarítani:

16, 17, és 27. hozzászólástól felfelé amig jónka tünik ( kabuki de lehet azóta lesz más is aki rongál)
  • Dynamic
    Nem értem, hogy a reklám topikok illetve reklám hozzászólásoknál, miért "csak" egy sima ban a júzer jutalma?Attól még a reklám ott marad, a júzer meg úgy is csak azért regisztrált, hogy a hülye linkjeit megjelentesse valahol, szal szerintem magasról tesz rá, ha banoljátok.