Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csináltam egy cnc-marógépet, és be akarom mutatni. És tök szuper lenne ha más is megosztaná tapasztalatait.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem saját weboldalra, hanem ide
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
õ dolga, õ topicja, azt csinál vele amit akar
"Értelme a topiknak nincs."
nagyon sok topicnak nincs értelme mégsincsenek bezárva
Szeretném bezáratni a Zooey Deschanel topikot a saját fórumokon belül.
Minden hozzászólást töröl. Értelme a topiknak nincs.
Köszönöm
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
The only speedometer is in your head.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Köszönettel: Faustus
Szétoffolja a játékosok fórumát a szar reklámjával...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
aki nem tudja, hogy mi az off és mi a warez.
Ezen felül még ideges is. Kéretik lehûteni:
TorrentMan-t.
Kösz,
Hiftu
Engem már kitiltottak a közös chat-bõl már elég rég és nem sírtam vissza magam... viszont most azt szeretném kérni h aktiváljatok, elõre is köszi!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Köszönöm.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Engem már kitiltottak a közös chat-bõl már elég rég és nem sírtam vissza magam... viszont most azt szeretném kérni h aktiváljatok, elõre is köszi!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Azt írja itt, a #326-ban: Gratulálok az összes cionista fórumozónak és zsidóbérencnek !
Elég nehéz lefordítani magyarra, speckó dialektus, valami olyasmi a lényeg, hogy "legyetek olyan drágák, kedves és aranyos modok, és adjatok nekem párat abból a mókás felkiáltójelbõl a nevem mellé. Elõre is köszönöm."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Elõre is köszi.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
olvasd el!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
és lenne egy kérdésem:biztos van nektek valami lista ahol talán írja hogy még hány nap van a büntetésembõl, meg tudnád mondani.kösz.
Qwerty4
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amse ahogy ti nevezitek spam-el ebbe a topikba, õ is megérdemel egy pontocskát:
Mûvészetek völgye 2006
Amiért nekem is járt neki is jár!!!
Qwerty4