24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • desigo
    itt is reklámoz...
  • Match
    Reklám.

A linket nem néztem meg, de a hírek topicban, illetve a cigi topicban is találkoztam vele.
  • gz8
    Rossz topicba írtad a hülyeségedet. Figyelmeztetlek, hogy a moderátorok kiválasztása NEM a plebs (ergo a te) dolga.
    És ezt a hangnemet most néztem el neked utoljára.
  • laslandes
  • Sir Quno Jedi
    Vaz, te mindig beletalálsz LOÁLMester! Pont a közepibe! Bullseye! :DDD [nyalik]
  • Loál János #13236
    Nem a csillag teszi a modot.
    Nullasenkizőkből például nem valószínű, hogy lesz, akárhány csillagja lehet. :-|
  • SHADOWEYES7
    Kicsit azért visszavehetnél,miért is nullasenkizel le engem??
    Talán okot adtam rá??
    Szived joga,irj a [email protected] és kérd ha úgy gondolod!!
  • Mike at home
    persze azért sok vizet nem zavarnák, de van elég részleg ahová alig jáár mod
    szal ez már sértés, rám nézve
  • Mike at home
    ha kétcsillagos nullasenki lehet mod, akkor én is az akarok lenni
    büntetőpontot akarok osztogatni :)
  • gz8
    Ban, többek közt :)
  • desigo
    reklám
  • guardian hero
    Szerintem meg moderátorként tisztában lehetnél a fórumengine hibáival. Pl. a keresőével:
    Lakásépítési hitelek a topik címe a kereső szerint továbbra is.
    Ugyanakkor lakáshitelre nem ad ki semmit. Így aztán pont semmit nem ír a cím átírása... Mi is lenne a megoldás? Nyitni egy új topikot normális címmel? De érdekes, pont ezt tettem, de hát voltatok szívesek szó nélkül bezárni...
    Na mindegy, részemről le van szarva, ezek után biztos nem fogom leírni az infókat, amit tegnap a hitelügyintézőnél összeszedtem.
  • Pheel
    Szerintem meg töröld a cachet vagy nyisd ki a szemed, esetleg olvasd el, hogy mit kértél...
  • guardian hero
    Szerintem nem sikerült átírnod.
  • Pheaper
    köszönöm(köszii:)))
  • Kandurex
  • Pheaper
    üdv!
    Vki vegye ki a bannert köszi és az utolsó 4-5 hsz-t tőrőlje
    köszönöm
  • Pheel
    Átírtam, bár nem értem a felháborodást. Az alcím tartalmazta a vásárlási hiteleket is: Lakásépítési, vagy vásárlási hitelekről

"Nem hiszem, hogy azokat kéne baszogatni, akiknek igényük van értelmes, magyar nyelven megfogalmazott című és témájú, hasznos topikok létrehozására."
    Nem is azokat baszogatják, hanem azokat, akik képtelenek már meglévő témákat folytatni, ahelyett, hogy újakat nyitnának melléjük.
  • guardian hero
    Az a nagyonráérő moderátor, aki képes volt bezárni pillanatok alatt "Lakáshitel" című topikomat, ugyan vegye már a fáradtságot, hogy átnevezi a [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1082723257]"Lakásépítési hitelek"[/URL] c. topikot "Lakáshitel"-re, mert

- lakást max. építkezési vállalkozók építenek, nem mi. Mi legfeljebb házépítésre veszünk fel hitelt általában
    - a többség lakásvásárlásra vesz fel hitelt, amit magyarul lakáshitelnek hívnak, mindenki így ismeri

Nem hiszem, hogy azokat kéne baszogatni, akiknek igényük van értelmes, magyar nyelven megfogalmazott című és témájú, hasznos topikok létrehozására.

Kösz előre is.
  • Drephis
    reklám
  • zeli
    Ott a Gyuri házigazda, majd takarít
  • dienesoft
    Hopp rossz a link bocsi most veszem észre ez a jó :)
  • dienesoft
    Hát tudod nem nagyon lehet őket pihenőre bírni, nagyon sokan vissza se olvasnak, 15 percenként jönnek a kommentek a warezzal kapcsolatban, ezért gondoltam, hogy csökkenének a felesleges kommentek, ha leírnánk, mit hogyan kell csinálni. :)
  • Kandurex
    Már a spam topikba is FAQ kell? :))
  • dienesoft
    Sziasztok!

Annyit szeretnék kérni, hogy
    ennek a topicnak a bannerjába beszúrni Bioshock FAQ -t, mint linket.Csak oda alulra kis szövegként vagy valami, csak mert túl sok az idióta kérdés meg nem nagyon tudnak egyesek kettőt visszaolvasni :) Köszönöm előre is a segítséget! (Azért írok, mert a házigazda nem nagyon ért hozzá)
  • Picar77
    majd ha 2 éves leszel akkor lesz 3 csillagod ÿ(2008 3 hóba lesz neked 3 csillagod)
  • istenostora03
    Hello all!

Az mért van hogy nekem pár napja azt irta ki az SG hogy augusztus 1-jén lejár a Vip jogom,és én akkor elküldtem is az sms-t és ma néztem egész nap, hogy mikor lesz 3 csillagom,de nem lett.
  • Olcsóvér
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1110017585&no=15769
    igazán sajnálom sztem még a gumiba se való
  • Pheaper
    hi
    ezt
    ide
    kösze
  • Dark Angel 666
    Nem tudja hogy m it szabad és mit nem
  • Frank99
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1188581860
    39-es comment

hát nem semmi...
  • Dark Angel 666
    Reklám
  • zeli
    Figyelj, a szecskáztatás az "normális" dolog, nekem is volt(tavaly xD), és egyátalán nem nagy cucc. Nem geciségből csinálják, hanem mert "hagyomány", szerintem semmi gond nincs a topikkal ha nem lessz belőle flame...
  • hungaro
    kedves moderátorok,meg kérnék valakit hogy zárja be ezt a topicot,undorító,másik szivatása hogy jobb kedvük legyen!!
  • Pistike 007
    thx
  • SHADOWEYES7
    kész
  • Pistike 007
    Erősségem:)
  • zeli
    Szépen fogalmaztál
  • Pistike 007
    Üdv!
    Ezt a képet ebbe a topikba be lehetne csinálni? köszi:)
  • Kandurex
    be tudod te is, házigazda vagy