Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

direkts :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bazs1
Ez a topik direkt ilyen vagy csak nálam bajos?

Zadeus
LOL😄

tomsolo
Kéretik befejezni itt a spamet.

Ha mindenáron beszélgetni akartok, nyissatok neki egy külön témát (hacsak persze nincs már ilyen téma csak nem használjátok.)

Aki nem érti meg annak megy a bünti.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

bazs1
azér hitte hogy az alregje vagy, mert shadow arra a hszra válaszolt ahol neked írt

Pheaper
csak ne mondjon olyat amit ku**ára nem igazz !! ezel szokták felbaszni az agyam :@

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

ngcsnet
nyugodjatok már le, teljesen feleslegesen anyáztok, fõleg hogy nincs rá semmi okotok

sweech
nah most járna neked egy rohadt nagy bann

OrioN the S
hoppá

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Pheaper
kis köcsög most leállitod magad nekem kurvára ninscen alregem !baszodj meg seggfej <#vigyor3>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

sweech
ne poénkodj vicces fiú

Dying Soul
Szóval Pheaper az alreged, világos.

SHADOWEYES7
leszálhatnál rólam!!!
vagy saját nemedhez vonzódsz????

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Dying Soul
Fejezzétek már be, túl vicces ez ide. :|

Pheaper
az idegesitõ hogy még élsz

ColdFire
<#buck><#szomoru1>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

SHADOWEYES7
<#szomoru1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

sweech
nemtudom hova írjam szal ide írom 😛 azzal a szmötyis faszsággal csináljatok már valamit mert kurva idegesítõ hogy a sok pöcsarc minden topikot szétkúr vele htx

tnm
hát nem igaz...
itt
nem szoktam ennyit bénázni😊

tnm
bocsánat, helyesen:

tnm
#7 és #26 magáért beszél

Pheel
Máskor linket írok, hátha úgy megérted. Tudod, kattintható. 😊
OrioN the S
HBD

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

games4ever
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1151744729&order=reverse&index=1
má kicsit megtakarította vki de még van egy pár

Pheel
url?
games4ever
FIFA07 tápigot legyenekszívesek megtakarítani és fidelitasz22 barátunknak ban pls. 😊

OrioN the S
gondolom ,hisz látja a kiosztott büntik okát -.-

SHADOWEYES7
én is most láttam<#idiota>

vótmá???????????

nyamiag
10. Moderátor figyelmébe!! <#zavart2>

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Ez nem visszaesés kérdése, mivel lehet, hogy a régi tagnak is csak az elsõ botlása. Csakhogy az itt töltött idõ alapján neki már illene ismerni a szabályokat.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

VRSDM
jónapit kivánok, a photoshop munkák topikomba, a mélyen tiszlet HyperGames user kéreget az oldalához grafikákat, mikor többször meglett mondva hogy nem kérünk belõle, másrészt törölt hozzászólásokat rak be ujra és ujra... egy büntetést ha megérdeleme leköteleznétek...

kösz... házigazda

u dont have to listen anybody else but me

OrioN the S
"És miért kapjon ugyanolyan büntetést egy újreg, mint egy olyan fórumozó, aki mondjuk már minimum egy éve ittvan?"

Jaja a törvény is máshogy bünteti a visszaesõket.

az élény fürdõben ? 😊
ugyem ilyne randa szine van 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

1) hát pedig a modit is meg kell büntetni ha bûnös, mint ahogy a bûnös zsarut is ugyebár ... vagy anarchista vagy-e 😄

A létezõ legrosszabb hasonlat/összemosás.

Ez nem egy állam, ha nem tetszik az oldal, el lehet menni máshova. Aki marad, az tudomásul veszi, hogy itt így mûködnek a dolgok. Az államból nem tudsz hova menni, ezért kell kontrollálni azokat, akiknek hatalom van a kezében, pl. a rendõröket.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Hasonló tartalmú/címû téma már létezése esetén. egyértelmûen létezik, sõt írt is eredetibe user: 3 pont, nem írt eredetibe, nem kereste 2 pont, nem egyértelmûen fedi egymást a két téma 0 pont

És mi van akkor, ha már létezõ témát nyitott, de nem kereste, viszont elnézést kért a figyelmetlenségéért és maga keresett egy modot, hogy zárja be a topikot?
És miért kapjon ugyanolyan büntetést egy újreg, mint egy olyan fórumozó, aki mondjuk már minimum egy éve ittvan?

Szóval te pontosan azt akarod csinálni, amirõl lejjebb már volt szó: vagyis próbálsz egzakt szabályokat felállítani bizonyos esetekre, melynek aztán az lesz a vége, amit SQJ is mondott, vagyis hogy mindig ki fog termelõdni olyan helyzet, amelyre a vérpistike (sõt, a régi fórumozó még inkább, mert õ fel fogja ismerni a kiskapukat) azt fogja mondani, hogy de kérem, ilyesemi nincs is.

Van egy korrekt megoldás: mindenki szépen betartja a moderálási alapelveket és akkor nem lesz pontosztás. Ennyi.

Felejtsd el a vérpistikéket. Elég ha csak itt visszaolvasol 1 évet és rengeteg >1 éves reggel rendelkezõ 20-25 feletti user értetlenkedését/felháborodását fogod találni, hogy miért kapta ezt vagy azt, és miért annyit?

A mennyibõl is?

Vegyük már tudomásul, hogy itt egy borzasztóan marginális kisebbség pattog állandóan, hogy húú, de sz*r az egész moderálás, amikor valójában semmi gond vele. Aki nem tud kultúráltan fórumozni, akinek külön le kell írni, hogy nem hirdetünk, nem politizálunk, nem sértegetjük a másk fórumozót, stb., annak úgyis mindegy, hogy le van írva vagy sem. Aki pl. megrekedt a gumis színvonalon, az úgyis csak abból ért, ha visszapofozzák a gumiba, vagy kipofozzák a fõrumból.
Ha újregrõl van szó, valaki - ha nem is mderátor - úgyis szól, hogy ezt vagy azt nem lehet (pl. elkezd politizálni egy topikban), ha pedig ezután is folytatja, akkor viselje a tette következményeit.

Punker
neked meg a hobbid a kártékony szélsõségeseket védeni? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mrzed001
A normálisaknak is lehet a moditól eltérõ véleménye (mint azt a lenti példám is igazolja: topicnyitás). Azért még nem kell a normálisnak is dobni egy büntetõpontot, mert megteheted.
És igen, egyetértek Punkerrel, nagyon kevés a vérpistike, de nagyon hangosak.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker
ez nem igaz, a fórumozók max 5%-ak problémás de azok nagyon 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sir Quno Jedi
Mivel az emberek többsége idióta és egy ilyen netes portálon ez az arány tovább romlik, így...sajnos...nem dúl bennük a kultúra! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Normálisokat meg átalában NEM IS KELL basztatni, ez a nagy titok! Merhogy õk normálisok. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
És mibõl gondolod, hogy nem a marháknak vágok be büntipontot ilyenkor?! Arról nem beszélve, hogy általában már halmozott faszságokért érkezik a bünti ilyenkor bõséggel. Most már tényleg beszarás, hogy olyanokat védesz, akiknek nem ismered a tevékenységét és elõéletét (sem)! Ha engem tartasz a közellenségnek az nem baj, de jóhiszemû user-rõl ne regéjlünk, mert nevetnem kell (vagy inkább sírnom).

Nem kéne az agyhalott jogvédõk oldalára átesni a lovon!

mrzed001
Ha eleve te sem állsz jóhiszemûen a userhez, hogy képzeled hogy õ majd jóhiszemûen áll majd hozzád?
Megpróbálod jóhiszemûen ha õt jóhiszemûnek véled, mert nem übernagy marhaságot követett el, más lesz a viszhang mintha bevágsz neki egy pontot spammeltél vaze felkiáltással.
A marhákkal persze így nem lehet, de legalább a normálisokat nem kellene feleslegesen b-szatni

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
És ezt nagyon jól teszed.
A felesleges SQJ féle büntetõpontozással az egyébként teljesen jóhiszemû user-t is el lehet vadítani ... ami negatív

Sir Quno Jedi
Néha én is, de van akinek feleslegesen falra hányt borsó.

mrzed001
Hát, ezt talán már találjátok ki egymás között.
Talán 1-2 Supervisor-nak kinevezett übermodi? Õket meg St.

Punker
én szoktam csak figyelmeztetõ üzit küldeni.

Sir Quno Jedi
AZ 1, azaz egy darab büntetõpont semmiféle hátránnyal nem jár a user-re nézve, viszont egybõl észreveszi. Ezen mit nem lehet érteni? Ha az "egy" büntipontot átnevezzük "figyelmeztetésnek", az megnyugtatná a kedélyeket szerinted?

Sir Quno Jedi
1) Azt mondtam ki büntetheti, nem azt hogy nem kell (igaz azt sem hogy kell).

mrzed001
Ha jóindulatú a user (semmi rossz szándék, mint lenti példa), akkor miért kell keménykedni vele, és nem értelmesen megbeszélni ???
Na pont ezért utálják egyesek (ezek szerint joggal??) egyes modikat