Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha mindenáron beszélgetni akartok, nyissatok neki egy külön témát (hacsak persze nincs már ilyen téma csak nem használjátok.)
Aki nem érti meg annak megy a bünti.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
vagy saját nemedhez vonzódsz????
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
má kicsit megtakarította vki de még van egy pár
vótmá???????????
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
kösz... házigazda
u dont have to listen anybody else but me
Jaja a törvény is máshogy bünteti a visszaesõket.
ugyem ilyne randa szine van 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A létezõ legrosszabb hasonlat/összemosás.
Ez nem egy állam, ha nem tetszik az oldal, el lehet menni máshova. Aki marad, az tudomásul veszi, hogy itt így mûködnek a dolgok. Az államból nem tudsz hova menni, ezért kell kontrollálni azokat, akiknek hatalom van a kezében, pl. a rendõröket.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
És mi van akkor, ha már létezõ témát nyitott, de nem kereste, viszont elnézést kért a figyelmetlenségéért és maga keresett egy modot, hogy zárja be a topikot?
És miért kapjon ugyanolyan büntetést egy újreg, mint egy olyan fórumozó, aki mondjuk már minimum egy éve ittvan?
Szóval te pontosan azt akarod csinálni, amirõl lejjebb már volt szó: vagyis próbálsz egzakt szabályokat felállítani bizonyos esetekre, melynek aztán az lesz a vége, amit SQJ is mondott, vagyis hogy mindig ki fog termelõdni olyan helyzet, amelyre a vérpistike (sõt, a régi fórumozó még inkább, mert õ fel fogja ismerni a kiskapukat) azt fogja mondani, hogy de kérem, ilyesemi nincs is.
Van egy korrekt megoldás: mindenki szépen betartja a moderálási alapelveket és akkor nem lesz pontosztás. Ennyi.
A mennyibõl is?
Vegyük már tudomásul, hogy itt egy borzasztóan marginális kisebbség pattog állandóan, hogy húú, de sz*r az egész moderálás, amikor valójában semmi gond vele. Aki nem tud kultúráltan fórumozni, akinek külön le kell írni, hogy nem hirdetünk, nem politizálunk, nem sértegetjük a másk fórumozót, stb., annak úgyis mindegy, hogy le van írva vagy sem. Aki pl. megrekedt a gumis színvonalon, az úgyis csak abból ért, ha visszapofozzák a gumiba, vagy kipofozzák a fõrumból.
Ha újregrõl van szó, valaki - ha nem is mderátor - úgyis szól, hogy ezt vagy azt nem lehet (pl. elkezd politizálni egy topikban), ha pedig ezután is folytatja, akkor viselje a tette következményeit.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
És igen, egyetértek Punkerrel, nagyon kevés a vérpistike, de nagyon hangosak.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem kéne az agyhalott jogvédõk oldalára átesni a lovon!
Megpróbálod jóhiszemûen ha õt jóhiszemûnek véled, mert nem übernagy marhaságot követett el, más lesz a viszhang mintha bevágsz neki egy pontot spammeltél vaze felkiáltással.
A marhákkal persze így nem lehet, de legalább a normálisokat nem kellene feleslegesen b-szatni
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A felesleges SQJ féle büntetõpontozással az egyébként teljesen jóhiszemû user-t is el lehet vadítani ... ami negatív
Talán 1-2 Supervisor-nak kinevezett übermodi? Õket meg St.
Na pont ezért utálják egyesek (ezek szerint joggal??) egyes modikat