Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Gyerekes, ócsárol, bunkó.
Már nagyon elegem van belõle.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Felidegesítettek ebben a fórumban...senkinek nem segítenek hanem megbeszélik hogy mikor legyen party és hogy "a szerda nem jó".
most is kérdeztem valamit és a válasz...pfff... ez nem jár büntiponttal?
ha föl akarok tölteni, bejön egy üre ablak....
...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
szerintem pár userre ráférne egy kis pihi
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Van egy kérdésem. Az egyik topikban Beszélgetés szinten eljutottunk addig hogy mi a különbség az Árpád sávos Zászló és a Nyilas között. Az a kérdés hogy büntetõ pont nélkül ezt a zászlót (nyilas) be lehet e linkelni?
A választ elöre is kösszi!!
Downhill!!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
szval no harag és Mire jók a nõk? 😄
A megnyitott topikod címe magáért beszél. A lényege a "ték", ami azt jelenti, hogy általában 100 hsz. esetén, történik. Vagy kerek hozzászólás szám elküldéskor. A második dolog, hogy ez saját fórum, itt a "spam" tékenység nem bánt senkit. (Kivétel erõsíti a szabályt)
A harmadik az, hogy te vagy a házigazda, amennyiben zavar akkor ki is lehet törölni.
Ha annyira zavart akkor bocs. Többé nem látogatom a topikod.
Szia!
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Kérlek nézz be ide: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1159565016ték topicban valakinek sok volt a szabadideje!
Kérem csináljanak valamit azzal a kedves emberrel (RaZoK) aki hajlandó volt 98 hozzászólást elküldeni a topicban! Legalább egy figyemeztetést kapjon hogy máshol tegye nyílvánossá dühkitöréset! Köszönöm!!!
"The trees move. Do you not see it?"
kössz, Calver
"The trees move. Do you not see it?"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
nem 20 at.. egyetlen egyet!!:
pl ezt:
http://i7.photobucket.com/albums/y272/brooksthepro/IMG_8987.jpg
-
[/img]
-
a ket vonal kozott belinkeltem de nem latszik. miert?
Biztosan béna voltam, de valamiért nem sikerült a VIP jogokat felvennem.
Ezt az üzit kaptam, miután beküldem, beírtam mindent, ahogy kellett.
Mi az, hogy "jelen szolgáltatás ékezetes szöveget és bináris üzenetet nem támogat. Kérjük, ellenõrizze, majd ismételjes meg kérését.!"
Akkor most mi történt?? Nem értem. Volt egy szám, amit be kellett írni. ezt tettem. Mit nem csináltam jól? Honnan tudom, hogy most akkor sikerült-e kifizetnem a VIP-et? Ha igen, akkor hogyan kapom meg a jogokat?
Már írtam a megadott címre levelet, de semmi válasz.
Ki tud segíteni?
köszi elõre is!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Zárszóként még annyit, hogy ez a topik nem vitatkozásra való. Ezt vedd figyelembe!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1039014761
ez a topick is jol elvolt amedig a rohat állatvédok nem jötek be kérdezd mar meg miert ba**szták szét azt a topikot!!!!!!!!!!!!!!!
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
A VIP regisztráció nem hatalmaz fel már létezõ - vagy éppen az SG szellemiségével nem egyezõ - topikok megnyitására. A VIP fórumozók jogairól itt tájékozódhatsz.
Ha petárdás topicot szeretnétek nyitni, akkor nyugodtan megtehetitek, regisztráljatok egy SG ingyenes fórumot a http://forum.sg.hu/ címen és ide beszúrjuk az URL-jét.
Továbbá kérem a téma látogatóit, hogy a jövõben ne nyissanak petárdás topicot az SG-n, mert törölni fogjuk.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1039014761
köszönöm szépen hat nem hiszem ell nem tehetek arrol hogy mindenki a petárdkrol dumál miert pont a pyrosok topickját zárod be ha b** meg mert nem az állatvédökét ökezdik mindig en meg itt kuldozgetem neketek a 400 ft sm,s eket ki van a f**sz om a SG vel
jöhet a buntetöpont nyugotan ......