Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az avatarban lehet politikai témájú kép?
megkockáztatom a nemleges választ, de azért megvárom.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
a tanácsod sem vált be Pheaper, de azért kösz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
csak egy üres lap jön be...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
a nyitónak pedig elkelne egy pár büntipont vagy akár egy hét pihenõ. Már a téma címe is értelmes , ráadásul olyan embereket fikáz okok nélkül akiket nem ismer [ én igen ] !
16:53 casee: SZOPD KI FASZOM SG
16:53 casee: KRUVA ISTEN FASZÁT
16:53 casee: PICSÁBA!
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
puskázásra keresve
a következõ cikket ki se adja Egyre nagyobb gond a mobil puskázás
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
de gépen kissebb nem tom miért
o.O
Cikkeknél van egy hiba:
a cikk után következõ, híreknél, ugyan az a cikk URL je nem él, hanem
http://www.sg.hu/%7BURL%7D
link van helyette.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
tegnap nyitottam egy mp4-es topikot,amire belinkeltek egy hangkonvertálós topikot és bezárták.Lehet én vagy hülye,de az mp4 nem hangfájl
megérdemelte, egyszer már írt ilyeneket a topikomba... de nem csak az enyémbe...
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
22:46 zebulon: na azért ezt ne!!!!
22:46 wardogzombie: VÁGJATOK KI NEM ÉRDEKEL
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Egy elfeledett, ámbár hasznos topic alcímének megváltoztatását szeretném kérni tõletek.
Webverseny topicról lenne szó, valami olyasmire gondoltam alcímnek hogy "Versenyek, pályázatok" szóval hogy odataláljanak az emberek keresõ alapján és beinduljon valami mozgás webes kiírásokkal kapcsolatban, a jelenlegi alcím már nem aktuális
Mivel a téma halálra lenne ítélve, gondoltam felkarolva megmenthetnénk
próbálok majd valammi bannert is szerezni a fejlécbe és az aktuális vesenyeket is gyûjthetnénk a címsorban. (csak egy házigazda kellene még)
Köszönöm!
innen tõrõljéteka #204 est köszi
2. Ajánlom figyelmedbe az sg.hu médiaajánlatát - a fórum és a hírmagazin a hirdetésekbõl (is) tartja el magát.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Avval a kéréssel fordulnék hozzátok, hogy behozattam New York-ból Magyarországra (Budapest Lurdy ház ) egy újfajta autósszimulátorgépet. Szeretném ha egy jó pár fórumba megjelenne.Cserébe fel tudnám ajánlani hogy mindenki aki az SG fórumról látogat ell hozzám kapna egy ingyen játékot.Meg lehet e ezt oldani.Elõre is köszönöm válaszotokat.
A géprõl minden információ videókkal a www.force-dynamics.com oldalon!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"