24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Bala10
    mert még hiányzik a gyűjteményéből 2db
  • SHADOWEYES7
    És te miért linkelted ide?
  • SouD
    linkelj topikban utgyuru(#38) ezt linkelte :D bantneki
  • desigo
  • gz8
  • bertino
    bannoljátok örökre.
  • Barnabyka
    figyelmeztetés ellenére:

23:03 mama 2: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    23:03 predator1982: ez nem az
    23:03 mama 2: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    23:04 Goruck: lol
    23:04 mama 2: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
  • Pepsi Twist
    Chat...

23:03 aztán nézzetek kicsit vissza is :D mama2 rendetlenkedik
  • N o N a m e
    Hali, légyszives ezt a hszt töröljétek: #33511
  • Kandurex
    Azt az adó moderátorral beszéld meg.
  • Pepsi Twist
    ok akkor mostantól normálisan viselkedem :) a büntipontjaim is leveszed? ha szépen megkérlek akkor leveszed a chat és a büntipontjaim legalább a felét? :D
  • Kandurex
    Le, rád is ugyanaz vonatkozik.
  • Kandurex
    Felesleges, ezt rámutató magatartásnak vettem, a kitiltást leveszem, aztán normálisan.
  • Pepsi Twist
    az én chat izémet is leveszed? :) saját felelősségemre
  • 0blueman
    Világos.
    Esetleg hozzá is kezdhetnénk a folyamathoz ebben a percben?
  • Kandurex
    Visszaengedhetünk, itt teszel egy gyors nyilatkozatot, hogy ésszerűen és normálisan viselkedsz a chat -en, és már használhatod is, amennyiben ezt megszeged úgy azonnal visszaáll a kitiltott státusz.
  • 0blueman
    tisztelt válaszukat előre is köszönöm
  • 0blueman
    elnézést, hogy ide írok de megtudhatnám, hogy a "chat" nevezetű felhasználói felület előnyeinek élvezetétől való megfosztásomnak mikor jár le a letöltendő időtartama?
  • Sir Quno Jedi
    Jóvan, visszavontam neked, de most már ne szaporíccsuk a regeket!
  • Sir Quno Jedi
    Elvileg nem. Anno St engem is megfenyegetett hasonlóért. Szólok a csókának, hogy vegye le.
  • Noodlee
    Hiho!
    Lehet, hogy csak kötekedésnek tűnik, de megengedett az ilyen logo használata?
    DODO 55 logoja
    Sajnos a logot nem tudom külön beszúrni, de nem kell sokat tekerni a fórumban lefelé, hogy szembe tünjön.
  • Sir Quno Jedi
    Bár ahogy elnéztem, te pedig mama2 regjét imitálod, ergó téged is banollak.
  • Sir Quno Jedi
    Kibanoltam. Ha visszajön, mert lejár neki, szólj és újra megteszem...
  • mama 2
    Hello. Van egy ál mama 2 reg, aki szidja az sg-t, meg ilyenek. Onnan lehet megismerni, hogy elvileg az ő nevében a mama után kettő szóköz van, és úgy van a 2, holott az enyémbe csak egy van.
    Nem éehetne valahogy kitakarítani a francba az ál mamát?
  • Fbn Lx
    de ganaj
  • AudiQuattro
    oké.
  • Zinaj
    Call of duty,World at War-ba gyerek felkialto jeles,de karomkodik!
  • kulabácsi
    már msn-en leírtam :)
  • SHADOWEYES7
    Polgár Tamásról

Mit értetlenkedsz?
  • desigo
    [kukoricát bekészít]

am szerintem sincs itt helye tomcatnek mert csak szítja a feszültséget...
  • kulabácsi
    foggalmad sincs kiről beszélsz, de azért csinálod a feszkót, grat
  • SHADOWEYES7
    Egyébként ha tomcat-re vágysz mejn a kurucra vagy az indexre ne itt vergődj a témán!
  • SHADOWEYES7
    Pontosan.
  • Dzsini
    az arra ment, hogy Efreet meghagyta a topicot bezárva, de az eredeti címével - Shadoweyes meg törölte.
  • desigo
    topikrombolás,spam:
    de nagyon durván xD

itt
  • kulabácsi
    ez igaz amit leírtál nekem csak ezzel a megnyílvánulással van a problémám:
    "Még a fórumról is kitakarítom írmagja se maradjon itt!"
    sztem ilyet azért nem kéne írni...
  • Dzsini
    ja, a pólóboltjáról topicot nyitni nem lehet, mert az reklám - és azt sem szabad
  • Dzsini
    Más dolog a magyar aktuálpolitika, más a 60+ éves történelem - ezt azért ugye belátod?
    Másrészről az SG-n a moderátorok megpróbálnak békét tartani - ez egy történelmi témában könnyebben megvalósítható, míg az aktuálpolitikában elég nehéz lenne úgy beszélgetni, hogy ne forduljon villámgyorsan anyázásba a dolog. Tudom, hogy vannak értelmes emberek, akik probléma nélkül tudnak vitázni, beszélgetni akár aktuálpolitikáról is, de sajnos a fórumon vannak olyanok is, akik erre képtelenek. Ezért is lett az egész politika főcsoport bezárva és eltüntetve, mert nincs ilyesmire szüksége a fórumozó közösségnek. (aktuál)Politika azóta nincs, és nem is lesz az SG-n. Akinek ilyen igényei vannak, lehet menni tucatnyi másik fórumra, de itt ez tiltott.
  • kulabácsi
    tomcat egy ember, akiknek vannak szélsőséges nézetei ugyan, de attól még a társadalom tagja, nem értem miért nem lehet tomcatezni, a pólóboltjáról sem lehet topikot nyitni?
    akkor ha hitler "munkásságáról" nyitok topikot ami a történelem része azt is törlöd?
  • AudiQuattro
    Mostmájo XD