Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
NA! Ha csak ez kell, akkor írjatok valami NAGGGYON trágár szöveget ide és én majd jól kimoderálom, ha ráérek éppen... Éééés akkor lesz nagy bódotá! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

gz8
Olyan nickek, akiknek már elkészült az epitáfiumuk.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Freeze
Végleges kitiltás.

Hát igen, látom azért nem unatkoztok, túl sok az õrült. 😊
A halálfej mit jelent?

gz8
Ezek szerint hazajáró lélek nagysád.

Igen, figyelmeztetjük õket bizonyos esetekben, de általában csak akkor avatkozunk be, amikor a saját berkeiken belül nem tudják megtorolni a vélt vagy valós sérelmeket. Amikor kissé elfajulnak a dolgok, illetve nemkívánatos (politikai v. reklámjellegû) hozzászólás születik, azt persze annak jellegétõl és súlyosságától függõen szankcionáljuk (l. még egyhetes banamai út).

Persze a dolog ennél kissé sokrétûbb, csörgesse be láncait például a büntetõpontok naplójába.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Ezek szerint figyelmeztetitek õket.

gz8
Hé, kísértet õnagysága! Elszaladt... <#hehe>

A moderátorok munkája nem az általad panaszoltakról szól, hanem a #14075-ös hsz.-ban linkeltekrõl. Nota bene: az önmérséklet hiányára nem a cenzúra a válasz.

Ugye viccelsz? Inkább nem megyek oda. Azt hittem ez a Ti dolgotok 😊
Szerencsére az én kedvenceim nem ilyenek, csak most körülnéztem egy kicsit.

gz8
Megteheted azt is, hogy nevelõ szándékkal beszállsz azokba a topicokba, amelyek szúrják a szemed, felveszed az "Anya és hülye gyereke" pólót, és okítani kezded õket.
Kíváncsi vagyok, milyen eredményre jutsz. <#puszi>

Sszeretm Ibsent, lehet, hogy azt kéne választanom 😊

gz8
Hogy értsd, mirõl van szó, elõször is olvasd el a moderálási alapelveket.

Különösen ajánlom a Hozzászólások szerkesztése c. részt:
A moderátor átszerkesztheti azokat a hozzászólásokat, amelyek kirívóan kulturálatlanul lettek megírva, de a hozzászólás eredeti tartalmát nem érintve.

Ha ezekkel nem értesz ezekkel egyet, akkor olvass Ibsent vagy Kantot. <#email>

Meg vagyok döbbenve, hogy a trágár szöveget nem moderáljátok ki. Nem értem mért engedtek ennyi gagyi topikot, ha nem tudjátok felügyelni.

Dono

AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD

SHADOWEYES7
Nem akartam kitérni rá ........

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sir Quno Jedi
Sok újrek azt hiszi, hogy újév, majd most lazul a gyeplõ, pedig ha tudnák amit én....

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

RAZOR27
Maradok a 2 csillagnál XD
De azért kösz! <#vigyor>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

gz8
2,5 x Yoda001

RAZOR27
XD az mi?

gz8
Legfeljebb recipe ferrumot tudunk felajánlani, ha nagyon szeretnéd. 😊

RAZOR27
Én érdemrendet szeretnék kapni ,olyan csillagot!
Buék!

Yoda001
az jólesz... 😄D

http://9gag.com/gag/5135249

Drephis
Mindegyiktõl kapsz egyet. 😄D

help

Yoda001
uhh..nem akarok offolni,de ez már sok 😄DD vissza lehet vonni 1-et vhogy? 😊)

Yoda001
kérek szépen 1 büntipontot,2008 alkalmából,thx 😄

gz8
Ezt minek?
Amúgy a szövegbeviteli mezõ alatt van az URL BESZÚRÁSA gomb. 😊

zola2000
Mivel a híreknél nem láttam ezt hol lehet, ezért ide írom, a hír linkje:
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=57125
Aranykéz üzenetét kéne törölni!

A

tommyg
oké értem semmi gondd

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

SHADOWEYES7
Privát üzivel igazán nem tudunk mit csinálni, azért privát.
Bár nagyon sértõ,durva pm-ért volt már büntetés de ez még nem tartozik abba a kategóriába.

szvsz tilts le

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

tommyg
az egyik gyerektõl ilyen üziket kapok csak nemtom miért...

Feladó: c a r b o n
Elküldve: 2007. 12. 31. 01:42
Tárgy: Nincs tárgy
húzzá aludni te féreg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

DJ RX7
A Barney Tech felhasználóm nem volt bannolva egyszer sem. Ha jól tudom volt valami félreértés, miatt kaptam ban-t, de az elkövetkezendõ 15 percben vissza is vonták rögtön. "8 dik accnál tartana" túlzásokba azért ne essünk 2 felhasználóm van, közülük csak egyik van bannolva ideiglenesen. Egy moderátor ismerõsöm sincs, végigkérdezheted nyugodtan mindegyiket. Szóval, amit a mondatodban említettél abból egyetlen szó nem igaz. A törvény pedig a hamis tanúzást bünteti. Ha cáfolásba kezdenél, akkor megkérdezhetünk 1-2 régi ismerõst régi topikokból, hogy mennyire kezdeményeztem én flémet. Esetleg ha tudsz valami idézni a régi idõkbõl akkor rendben van. 😉 Elhiszem, hogy nagyon utálsz, de ez van, sajnálom. És a helyesírásra pedig figyelj oda…

:3

gz8
Hümm.
A modi ismerõsök nem tudják levenni a büntit. A büntetést csak a büntetést adó moderátor vonhatja vissza, más nem.

2xer voltmár elkdülve 1 hétre, és akkoris megigérte hogy jool viselkedik... mellesleg mnden flém felbujtoja õ volt 😊
azt modnta van valami modi ismerõse aki néha leveszi neki a büntipontjait, amughymár 8 dik accnál tartana

gz8
Elméletice vissza lesz engedve az eredeti BT, megígérte, hogy jól fog viselkedni.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177512594

Ebbe a topikba #16028 hsz. tulajdonosának tõbb accja van. Tegnap 1 hétre bannolva lett, mert megnyitott egy http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1198960414 témát névszerint: Ismer fel képrõl a...
és az ottlévõ Barney Tech lelett tiltva 1 hétre, de most másnéven DJ RX7-en van...

Benny04
gz8
Vannak még ennél régebbi topicok is. Ezek elférnek.

sharpwrz
Jó estét mindenkinek!

itt találtam egy oldalt amire már 2004.ápr.30 óta nem érkezett hsz, és addig is csak 5db!
Gondoltam szólok...

...

gz8
Inkább bezártam.
Aztán nyílhat még az Ismerd fel a képrõl a fogkefét, a fûmagot, a gumibelsõt stb. címû topic.

Rusnyi
Hali!
ha lehet ezta topikot átnevezni erre: Pankrátorok felismerése képrõl

sharpwrz
ezt a topikot szeretném töröltetni, ha nem gond!😊

...

Pepsi Twist
Itt a #59 es szeretne kapni 5 db elakadasjelzõt vagy elmenne a banamákra!

Köszönöm!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

gz8
Ment a banán is.

offkorz
illetékes moderátorok kérem figyelmüket!
a logomûhelyben egy zetró nevezetú újreg spammer garázdálkodik.az õ hsz-val van tele a topik.és máshol láttam már unatkozni.logóbajban szenved szerencsétlen.jutalmazzátok már meg plz:c

Pepsi Twist
?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Sziasztok!
Valaki segitene nekem,hogy hogyan kell itt filmet letölteni???
Elõre is köszönöm!
EZT a topicot kéretném törölni.
Ezer éve nyitottam,teljesen kihalt,ráadásul pcre megse jelent.

Itt kérném a # 654 #655-t törölni

Drephis
a logómûhelyben szerkesszétek át a #68717. hozzászólást, köszi.

help

Beast Machine
Megkérek egy illetékes hatósági személyt, hogy EZT a topikot legyen szíves átpakolni a Saját Fórumok közé.

Köszönöm, Boldog Karácsonyt.

...vágod?

n3whous3
57 is persze

de akár az egészet törölhetitek, ennyi hülyegyerekkel nem lehet úgysem bírni.

púúúúú