Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A halálfej mit jelent?
Igen, figyelmeztetjük õket bizonyos esetekben, de általában csak akkor avatkozunk be, amikor a saját berkeiken belül nem tudják megtorolni a vélt vagy valós sérelmeket. Amikor kissé elfajulnak a dolgok, illetve nemkívánatos (politikai v. reklámjellegû) hozzászólás születik, azt persze annak jellegétõl és súlyosságától függõen szankcionáljuk (l. még egyhetes banamai út).
Persze a dolog ennél kissé sokrétûbb, csörgesse be láncait például a büntetõpontok naplójába.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A moderátorok munkája nem az általad panaszoltakról szól, hanem a #14075-ös hsz.-ban linkeltekrõl. Nota bene: az önmérséklet hiányára nem a cenzúra a válasz.
Szerencsére az én kedvenceim nem ilyenek, csak most körülnéztem egy kicsit.
Kíváncsi vagyok, milyen eredményre jutsz. <#puszi>#puszi>
Különösen ajánlom a Hozzászólások szerkesztése c. részt:
A moderátor átszerkesztheti azokat a hozzászólásokat, amelyek kirívóan kulturálatlanul lettek megírva, de a hozzászólás eredeti tartalmát nem érintve.
Ha ezekkel nem értesz ezekkel egyet, akkor olvass Ibsent vagy Kantot. <#email>#email>
AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De azért kösz! <#vigyor>#vigyor>
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Buék!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
http://9gag.com/gag/5135249
Amúgy a szövegbeviteli mezõ alatt van az URL BESZÚRÁSA gomb. 😊
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=57125
Aranykéz üzenetét kéne törölni!
A
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Bár nagyon sértõ,durva pm-ért volt már büntetés de ez még nem tartozik abba a kategóriába.
szvsz tilts le
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Feladó: c a r b o n
Elküldve: 2007. 12. 31. 01:42
Tárgy: Nincs tárgy
húzzá aludni te féreg
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
:3
A modi ismerõsök nem tudják levenni a büntit. A büntetést csak a büntetést adó moderátor vonhatja vissza, más nem.
azt modnta van valami modi ismerõse aki néha leveszi neki a büntipontjait, amughymár 8 dik accnál tartana
Ebbe a topikba #16028 hsz. tulajdonosának tõbb accja van. Tegnap 1 hétre bannolva lett, mert megnyitott egy http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1198960414 témát névszerint: Ismer fel képrõl a...
és az ottlévõ Barney Tech lelett tiltva 1 hétre, de most másnéven DJ RX7-en van...
be kéne zárni...
itt találtam egy oldalt amire már 2004.ápr.30 óta nem érkezett hsz, és addig is csak 5db!
Gondoltam szólok...
...
Aztán nyílhat még az Ismerd fel a képrõl a fogkefét, a fûmagot, a gumibelsõt stb. címû topic.
ha lehet ezta topikot átnevezni erre: Pankrátorok felismerése képrõl
...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
a logomûhelyben egy zetró nevezetú újreg spammer garázdálkodik.az õ hsz-val van tele a topik.és máshol láttam már unatkozni.logóbajban szenved szerencsétlen.jutalmazzátok már meg plz:c
Valaki segitene nekem,hogy hogyan kell itt filmet letölteni???
Elõre is köszönöm!
Ezer éve nyitottam,teljesen kihalt,ráadásul pcre megse jelent.
help
Köszönöm, Boldog Karácsonyt.
...vágod?