Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legjobb, hogy egy igen negatív személy által én lettem feljelentve a játékos moderátorok topicban. Ezek szerint a fórum híre nem csalóka.

Dzsini
Ismét a fejléc: mivel a moderátorok képtelenek mások privát üzeneteit elolvasni, így nem is intézkedhetnek ilyenek miatt - nagyon könnyû bárkirõl azt mondani, hogy ezt vagy azt írta, és bárki rossz szándékú visszaélhet ezzel.

Az SG névtelen felület, és vannak rajta rossz szándékú, nem igazán közösségbe illõ elemek. Ezzel sokat nem lehet kezdeni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ezt egyrészt jó tudni, hogy van ilyen funkció, le is tiltottam, köszönöm.
Másrészt az elv zavar, nem maga a csúnya szöveg, felnõtt vagyok már, azt tudom kezelni.

Dzsini
A privát üzenetekkel nem kell foglalkozni - mit tud tenni bárki privát üzenetekkel? Csúnyát ír neked? Egy gombnyomás letiltani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Az a baj, hogy nem merek. Már most jött egy privát üzenet egy Cifka1seggfej2 nevû accountról, hogy én idejárok nyalni, és még sokkal cifrábbak. Nem is tudom miket kapnék, ha tényleg feljelentenék valakit.

Dzsini
Ha valakinek valamilyen konkrét hozzászólásával problémád van, akkor a fenti kiírásnak megfelelõen beírod, hogy hol és melyik hozzászólással van gondod, és egy moderátor ránéz a dologra.

És az ez irányú diszkrimináció hogyan van kezelve? Megengedett, elvárt, nem tolerált? Mert bár nem rég óta vagyok itt tag, de sok negatív tapasztalatot gyûjtöttem, ennyi idõ alatt is.

Dzsini
Van sok nem magyar állampolgár fórumozó. És még sokkal több, akirõl nem tudni milyen állampolgár, mert senki nem kérdezi.

Szeretném megkérdezni, hogy ugye ez egy magyarországi oldal, elsõsorban magyar felhasználókkal, de a nem magyar állampolgárok ki is vannak tiltva, persona non grata-k?

immovable
Õ Tautau újabb regje. Onnan ismerheted meg bármelyik regjét, hogy vallásos áhítattal tagadja az evolúció elméletet.
arra hogy megszabaduljunk tõled meg szamár ricsitõl is. <#wave>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

mikike
:0
mire megy ki a játék?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Bocsánat, addendum:

Feladó: Richard Donkies
Elküldve: 2014. 01. 05. 16:15
Tárgy: Ne provokálj kisköcsög
Ja, és olvasatlanul törlöm, amit visszaírsz, seggfej. 😄

Jó tudni, hogy én vagyok a provokátor. Tényleg befejeztem innentõl.
Üdv!

Szeretnék kérvényezni 2 masszív troll megfelelõ büntetésének kiszabását, név szerint: Richard Donkies, mikike.

Legutóbbi mûvük: Az amerikaiak harmada...

Ez nem az elsõ és valószínûleg nem is az utolsó eset tõlük. Egyértelmû számomra, hogy mire megy ki náluk a játék és ezzel a véleménnyel bár nem egyedül vagyok, egyelõre csak a saját nevemben beszélek és kérvényezem.

További jó fórumozást!
vegicsek
Viccek topic
#39910-#40007
:/

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

JuHaSz JoCi
moderálva

SHADOWEYES7
"Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!"

Megy még az olvasás?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1347867041&no=117

Üdv erre ránéznétek? elõzménnyel?

-
Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

homoszexuális vagyok
j0nNyKa
nem akarlak megbántani, de egyrészt miért linkeled be 2x ugyanazt 20 perc eltéréssel, másrészt miért nem próbálod meg a játkosok fórumának megfelelõ részén, figyelembe véve a hatalmas figyelmeztetõ képet a bannerben, miszerint nagyon rossz helyen jársz ?! 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ETS2 #34725

///M I Love BMW. :)

Topik link: ETS2

Hozzászólás száma: #34725

Kapott már két büntetõpontot a drága, de jó lenne már kivágni a fórumból, mert már mindenki agyára megy...

///M I Love BMW. :)

Fresh Duke
<#gonosz1><#eljen>

Sajnos homoszexuális lettem, ne haragudjatok de ez van.
Castor Troy
jelentsd fel internetes trollkodás végett, 10 év a csillag börtönbe. Az IP-je adott, így a személye beazonosítható.

Castor Troy
mellélõttetek, fogalmam sincs ki az az ambrus és hogy minek küldözgetitek privibe az arcképét nekem, a logomat szimpiboytól kaptam, köszi a fasza logót amúgy

Fresh Duke

Kecskékkel hálok

SHADOWEYES7
Volt már példa a feljelentésre itt az sg-n.
És nem a kedves fórumozó járt jól! <#bohoc>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

[NST]Cifu
Hát ennyi, akkor a Digikábelesek is KOS listára kerülnek. 😊

Amúgy azt nekem is elküldte, hogy az IP miatt fel is jelenthet. Itt már nem reagáltam neki, aki annyira sötét, hogy az IP-jét személyes információnak tekinti, az ennyit érdemel. 😛

BTW az életveszélyes fenyegetés miatt lehet megérné feljelenteni. Az IP-je adott, így a személye beazonosítható.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

j0nNyKa
szerintem erre cifu mar nem fog tudni valaszolni, epp analisan faggatja a rendorseg 😞

btw
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Feladó: DNDN
Elküldve: 2013. 12. 25. 22:35
Tárgy: nem tudja kivel kezdett ki a traktoros ürge
faszt nyalizol ennyire a moderátoroknak, nincs semmi önérzeted? nyald meg sedó kopasz fejét és harapd ki a segglyukából a betyárkörtét akkor lehetsz modi
bar ezt nem tudom ertelmezni, de biztosan nem akarom kiprobalni <#idiota>

SHADOWEYES7
Jön a sorozat! 😄

Elküldve: 2013. 12. 25. 22:28
Tárgy: nem tudja kivel kezdett ki a traktoros ürge
megveszem kilóra az sgt azzal kezdem, hogy kibannollak, külön topik lesz annak, hogy sedó többé nem moderátor ott leszel megalázva, ezt is másold be moditopikba de úgyse mered

Elküldve: 2013. 12. 25. 22:19
Tárgy: Nincs tárgy
ha neked ez kell, hogy újra nyíljanak rólad sorba a topikok akkor oké, de adok egy utolsó lehetõséget, hogy megalázkodj féreg

Elküldve: 2013. 12. 25. 22:12
Tárgy: Nincs tárgy
hogy lehetett egy ilyen nyomorék moderátor? és még jó hogy rettegsz, mert emlékszel a dolgokra, hogy itt azért voltak kemény dolgok. Az ip-t is kitettétek, meg a privát üzeneteket, ez már bûncselekmény.

<#integet2>

Cifu rettegj mert kitetted az IP-t! <#idiota>

SHADOWEYES7
A privátot csak azért tettem be, hogy rettegjen mindenki ezentúl. :-)

j0nNyKa
kepzelj ide egy kettospontot, es vegtelen + 1 nagy d betut
en megszavazom ezt a privatot 2013 poenjanak.
vegem.

Dzsini
"A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk."

Bocsi, nem tudtam kihagyni 😊

SHADOWEYES7
Rettegek!

"Feladó: DNDN
Elküldve: 2013. 12. 25. 22:04
Tárgy: re: Rendszerüzenet: büntetõpontot kaptál

eltüntetem lobigot és ez a hála? sebaj holnaptól vissza is hívhatom, csak azóta nem protgtervezõ hallgató hanem végzett. nem látott dolgok fognak itt végbe menni olyan vpn mögül, hogy soha nem jöttök rá ki csinálta. kezdve azzal, hogy te leszel végleg törölve a rendszerbõl"

[NST]Cifu
Relogoltál, szép manõver, csak ettõl a dolog még nem változik, sõt, inkább ellened szól, hiszen megpróbálod a bõrödet menteni.

Azt még mindig nem árultad el, mi alapján feltételezed, hogy feltörte az accountodat bárki is.

DNDN
a gépembe még nem törtél be? lehet utána kéne néznem.
DNDN
de te egyébként mi az faszért nézegeted más ipjét?
j0nNyKa
😊) windows, good move there
na de most egyebkent tenyleg az az ipd, de a cifu altal irt is hozzad tartozik 😊
bar nagyon-nagyon furan neznek, ha ezt tenyleg el kene neked magyaraznom, kb. tuti hogy csak szopatsz 😊

DNDN
Kurvára nem ez az ip-m de mindegy:

Your IP Address Is:
217.197.186.28

Húzzátok újra a wint vagy valami.
December 5 óta meg 200%, hogy változott az IP-m.
[NST]Cifu
az ip-m biztos nem az mint 20 napja, mert dinamikus ipm van, és azóta 200x változott minimum. Szerintem ez egy blöff volt részedrõl

#23828 esetében az IP-d: 94.21.126.55, (94-21-126-55.pool.digikabel.hu)
#23833 esetében az IP-d: 94.21.126.55, (94-21-126-55.pool.digikabel.hu)
#23889 és az azóta tett hsz.-ediben az IP-d: 94.21.126.55, (94-21-126-55.pool.digikabel.hu)

Igen, én blöffölni szoktam az ilyennel...

Ha a host az indok, akkor élbõl bannolnom kellene. Hub80 és nem egy mostanában bannolt Kocsis alreg ugyanis digikábel-es host-ról logolt be.

Továbbra sem világos, hogy milyen feltörésrõl beszélsz. Ha fel is törte valaki a reged, a priviket is törölte, amit velem váltottál?

Mesélsz valamit, de nem látok semmiféle alátámasztást. Arra kérsz, hogy ne dobjam ki a regedet, holott 2013. 12. 05. 20:47 idõponttal írtál nekem, elõtte pedig sajt777-el bizonygatta valaki, hogy te vagy. Az én olvasatomban nem látok semmit, ami a te állításaidat alátámasztja, ellenben nagyon az rajzolódik ki, hogy a bolondját akarod járatni velem.

Megkaptad és most is megkapod az esélyt, hogy az álláspontodat alátámaszd. Viszont a tények ellened beszélnek...

DNDN
Még mindig nem ambrus vagyok, ne húzz rám hazugságokat.
DNDN
???
Fresh Duke
Látom van elég reged, ambrus. Ezt a "debby0123"-t is kivághatjátok, ha már itt jártok. <#wave>

j0nNyKa
ne ram legyel mar mad ember, nem en gyartom alad az alregeket 😊
en csak probalok ravilagitani, hogy ne nezd hulyenek a moderatort, es meg a vegen nem is annyira rosszul jossz ki a tortenetbol - ha hiszed ha nem, a te erdekedben, nekem aztan nem valtoztat az eletemen, ha kiraknak, az sem, ha nem 😊
ugyhogy pisz, hess vissza bejglit zabalni, es ram legyel ideges!