24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • COD Black Ops
    http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1397085957&no=409

ki az a joker meg kocka?
  • Castor Troy
    kitiltás megkerülése
    Kockazone=Joker Brand=COD Black Ops és még kitudja ki
  • Castor Troy
    látszik, hogy egyből bekajáltad te fogyatékos, még jó hogy sose volt moderátor feltörve az oldalon
  • COD Black Ops
  • COD Black Ops
    Ezredik felesleges off és sértegetés
  • Zenty
    Kérnék egy moderatort a magyar őstöri topicba. A tudományos reszlegről eltűnt a moderátor igy ide írom. Naponta folyamatosan terrorizáljàk a topicot: eneff már lassan naponta kell törölni, hogy élhető legyen a topic de ez már nem elég. Mint házigazda javaslom a büntipontozását, vagy a banolását: Eneff, hihy, uwu, immowable ( ha kell linkelem a nickjük adatlapját) előre is köszönöm
  • Dzsini
    Ahogy már írtam máshol is: győzd meg arról Nyerges Tibort, hogy a fórumnak jót tenne egy politika részleg. A moderátorok nincsenek ilyen téren döntéshozó helyzetben.
  • Lacee86
    Sztem alapvetően a fórumozó magatartáson is sok múlik. Pl. ne haragudj, de te is alaposan belém kötöttél a GTA V topikjában, és nem biztos, h így kellene válaszolni, még akkor sem, ha más a véleményed.
  • Bronx South
    Én azt nem értem hogy ha a gumiszoba, és az a sok szemét, trágár személyeskedő műsor ami ott van elfogadott, akkor miért nem lehet a fórumnak egy hasonlóan zárt Politika része is, netán facebook hozzászólási rendszerrel ? Mitől különb hogy ha a gumiszobában elküldenek valakit az anyjába, vagy ha valaki politikai nézeteltérésből teszi ezt ?

Tisztában vagyok vele hogy fel lett jelentve az sg, de hány éve is volt ez ? Azóta sokat változott a világ.
    szerintem egy kocsisambrus jelenléte mellett teljesen mindegy, hogy milyen topikok vannak az sg-n; így is tönkrement már az egész
  • Dzsini
    "természetesen politika mentes" - az elmúlt tizenöt évet tekintve ez gyakorlatilag esélytelen. Sokszor megpróbáltuk,házigazdával, moderátori felügyelettel, mindenféle módon, nem megy. Nincs pártatlan 24/7-es felügyeletet ellátó ember, így csak egy elhatározás kérdése, hogy mikor vágja tönkre tetszés szerinti felhasználó az egész topicot.
  • immovable
    +1
  • kissssss
    még csak az hiányozna... közel kelet topik is épp most borult lángokba.
  • Bronx South
    Nagyon kéne egy hír topik, ahol bármilyen híren lehetne agyalni, természetesen politika mentes. Legalább egy esélyt adjatok ennek.
  • Dzsini
    Az, hogy nincs rá lehetősége a moderátoroknak.

Ha nem akarod használni az oldalt, jelentkezz ki és ne jelentkezz be. "Mi olyan ... nehéz ebben?"
  • pssblymyb
    Hi

Töröljétek már a sg.hu fiókomat, léci! Mi olyan kurva nehéz ebben? :D
  • Fresh Duke
    http://sg.hu/listazas.php3?id=1347867041
  • COD Black Ops
    Üdv! Szeretnék érdeklõdni, h vajon miért lettem kitiltva a chatrõl?
  • Lacee86
    Üdv! Szeretnék érdeklődni, h vajon miért lettem kitiltva a chatről?
  • COD Black Ops
    sértegetés
    szegasztok

valamiért chatban van rajtam, de úgy igazából arra se emlékszem, hogy rám rakták volna, csak úgy ma beírok és nem megy be. Le tudnátok szedni? Vagy esetleg valamelyik modi emlékszik rá, hogy miért kaptam?
  • hondás10
    nincs moderátor
  • COD Black Ops
    Mindennapos zaklatas unalmas mar
  • hundredeyes
    mondom én :)
  • hondás10
    ?tessék?
    4 oldalon keresztül flémeled a topicot,meg egyébként is fejléc...
  • hundredeyes
    persze, mert nem tetszik a véleményem, fáj az igazság, mi? :D
  • hondás10

szennyezett topic
    ebben a topicba hundreyes kelti a feszkót
    egy moderátor benézne?
    thx
  • Metalmilitiakid
    Lehetne kapni Humiariba egy modot ? Két napja lassan csak a melegparádé meg meleg jogok pörögnek vitában. Kezd unalmas lenni.
  • popey8
    Hopsz:D
  • Master91
    Máskor ide írj ( ez a játékosok fórumja, ahova most írtad az meg általános eszmecsere :D
  • popey8
    Bocs, a hsz linkelést elszúrtam, de ha benézel a topicba megtalálod:)
  • popey8
    Jonnyka, ahogy leléptél máris visszatért a (valszeg) néger gifes trollunk a World of Tanks topicba, igazMAGYAR névvel:) Bár most csak beleköt mindenkibe, a gifekkel még eddig nem jelentkezett:) Intézkednél?

• COD Black Ops
    kisebbség szídása
  • j0nNyKa
    hacsak a te oldalad nem az sg, nem sok relevanciat latok :)
  • Synchronous
    A mi oldalunkon egy kuka tárolóba kerül a törölt üzi ahonnan még visszaállítható, de erre is csak úgy van lehetőség ha adminban beállítjuk.
  • Fresh Duke
    Reklámreg.
    Egy, kettő, három.
  • Bonzo58
    Üdv, az lenne a kérdésem hogyan tudok feltölteni képeket az oldalra, és melyik képmegosztót engedélyezi a fórum?
  • Dzsini
    Szinte biztos, hogy nincs erre lehetőség - a moderátorok biztosan nem látnak bele ilyesmibe, a tulajdonos-főszerkesztőt esetleg megkérdezheted, a fórumon Mortimer néven találod, vagy fent az Impresszumban.
    De könnyen előfordulhat, hogy a törölt üzenet valóban törlődik, nem csak kap egy "törölt" jelzést - akkor nincs mit tenni.
  • kastil
    Sziasztok!

Lehet, hogy rossz helyen kérdezem, de van support által lehetőség arra, hogy törölt privát üzeneteket valahogy visszaállítsuk?

Fontos üzenetek voltak, amikről nem gondoltam, hogy még kellhetnek.
    Bármi megoldás megfelelne, fizetős is, ha ez esetleg prémium szolgáltatás lenne, vagy ilyesmi.