24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#24095 http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1397085957&no=409
ki az a joker meg kocka? -
#24094 kitiltás megkerülése
Kockazone=Joker Brand=COD Black Ops és még kitudja ki -
#24093 látszik, hogy egyből bekajáltad te fogyatékos, még jó hogy sose volt moderátor feltörve az oldalon -
#24092 -
#24091 Ezredik felesleges off és sértegetés -
Zenty #24090 Kérnék egy moderatort a magyar őstöri topicba. A tudományos reszlegről eltűnt a moderátor igy ide írom. Naponta folyamatosan terrorizáljàk a topicot: eneff már lassan naponta kell törölni, hogy élhető legyen a topic de ez már nem elég. Mint házigazda javaslom a büntipontozását, vagy a banolását: Eneff, hihy, uwu, immowable ( ha kell linkelem a nickjük adatlapját) előre is köszönöm -
#24089 Ahogy már írtam máshol is: győzd meg arról Nyerges Tibort, hogy a fórumnak jót tenne egy politika részleg. A moderátorok nincsenek ilyen téren döntéshozó helyzetben. -
#24088 Sztem alapvetően a fórumozó magatartáson is sok múlik. Pl. ne haragudj, de te is alaposan belém kötöttél a GTA V topikjában, és nem biztos, h így kellene válaszolni, még akkor sem, ha más a véleményed. -
#24087 Én azt nem értem hogy ha a gumiszoba, és az a sok szemét, trágár személyeskedő műsor ami ott van elfogadott, akkor miért nem lehet a fórumnak egy hasonlóan zárt Politika része is, netán facebook hozzászólási rendszerrel ? Mitől különb hogy ha a gumiszobában elküldenek valakit az anyjába, vagy ha valaki politikai nézeteltérésből teszi ezt ?
Tisztában vagyok vele hogy fel lett jelentve az sg, de hány éve is volt ez ? Azóta sokat változott a világ. -
nú #24086 szerintem egy kocsisambrus jelenléte mellett teljesen mindegy, hogy milyen topikok vannak az sg-n; így is tönkrement már az egész -
#24085 "természetesen politika mentes" - az elmúlt tizenöt évet tekintve ez gyakorlatilag esélytelen. Sokszor megpróbáltuk,házigazdával, moderátori felügyelettel, mindenféle módon, nem megy. Nincs pártatlan 24/7-es felügyeletet ellátó ember, így csak egy elhatározás kérdése, hogy mikor vágja tönkre tetszés szerinti felhasználó az egész topicot. -
#24084 +1 -
kissssss #24083 még csak az hiányozna... közel kelet topik is épp most borult lángokba. -
#24082 Nagyon kéne egy hír topik, ahol bármilyen híren lehetne agyalni, természetesen politika mentes. Legalább egy esélyt adjatok ennek. -
#24081 Az, hogy nincs rá lehetősége a moderátoroknak.
Ha nem akarod használni az oldalt, jelentkezz ki és ne jelentkezz be. "Mi olyan ... nehéz ebben?" -
pssblymyb #24080 Hi
Töröljétek már a sg.hu fiókomat, léci! Mi olyan kurva nehéz ebben? :D -
#24079 http://sg.hu/listazas.php3?id=1347867041 -
nú #24078 #24074 -
#24077 Üdv! Szeretnék érdeklõdni, h vajon miért lettem kitiltva a chatrõl? -
#24076 Üdv! Szeretnék érdeklődni, h vajon miért lettem kitiltva a chatről? -
#24075 sértegetés -
nú #24074 szegasztok
valamiért chatban van rajtam, de úgy igazából arra se emlékszem, hogy rám rakták volna, csak úgy ma beírok és nem megy be. Le tudnátok szedni? Vagy esetleg valamelyik modi emlékszik rá, hogy miért kaptam? -
hondás10 #24073 nincs moderátor -
#24072 Mindennapos zaklatas unalmas mar -
#24071 mondom én :) -
hondás10 #24070 ?tessék?
4 oldalon keresztül flémeled a topicot,meg egyébként is fejléc... -
#24069 persze, mert nem tetszik a véleményem, fáj az igazság, mi? :D -
hondás10 #24068
szennyezett topic
ebben a topicba hundreyes kelti a feszkót
egy moderátor benézne?
thx -
#24067 Lehetne kapni Humiariba egy modot ? Két napja lassan csak a melegparádé meg meleg jogok pörögnek vitában. Kezd unalmas lenni. -
#24066 Hopsz:D -
#24065 Máskor ide írj ( ez a játékosok fórumja, ahova most írtad az meg általános eszmecsere :D
-
#24064 Bocs, a hsz linkelést elszúrtam, de ha benézel a topicba megtalálod:) -
#24063 Jonnyka, ahogy leléptél máris visszatért a (valszeg) néger gifes trollunk a World of Tanks topicba, igazMAGYAR névvel:) Bár most csak beleköt mindenkibe, a gifekkel még eddig nem jelentkezett:) Intézkednél?
#316733 -
#24062 kisebbség szídása -
#24061 hacsak a te oldalad nem az sg, nem sok relevanciat latok :) -
#24060 A mi oldalunkon egy kuka tárolóba kerül a törölt üzi ahonnan még visszaállítható, de erre is csak úgy van lehetőség ha adminban beállítjuk. -
#24059 Reklámreg.
Egy, kettő, három. -
Bonzo58 #24058 Üdv, az lenne a kérdésem hogyan tudok feltölteni képeket az oldalra, és melyik képmegosztót engedélyezi a fórum? -
#24057 Szinte biztos, hogy nincs erre lehetőség - a moderátorok biztosan nem látnak bele ilyesmibe, a tulajdonos-főszerkesztőt esetleg megkérdezheted, a fórumon Mortimer néven találod, vagy fent az Impresszumban.
De könnyen előfordulhat, hogy a törölt üzenet valóban törlődik, nem csak kap egy "törölt" jelzést - akkor nincs mit tenni. -
#24056 Sziasztok!
Lehet, hogy rossz helyen kérdezem, de van support által lehetőség arra, hogy törölt privát üzeneteket valahogy visszaállítsuk?
Fontos üzenetek voltak, amikről nem gondoltam, hogy még kellhetnek.
Bármi megoldás megfelelne, fizetős is, ha ez esetleg prémium szolgáltatás lenne, vagy ilyesmi.