24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Ha nem jön közbe semmi kritikus, akkor maximum pár nap. -
csoszi87 #24103 ÓÓÓ
Halottam már, hogy van ötlet a frissítésre, de nem számítottam rá.
Köszi a választ. -
ahah -
Ha minden igaz éjjel mindenkinek elérhető lesz már az új fórum, ott alapból van spoiler gomb minden topikban. -
csoszi87 #24100 Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Hearthstone topikba be lehet-e építeni 1 spoiler gombot, úgy, mint a Wot topkiba? -
ne vergődj már, lebuktál :)
"most örülsz? van még kérdés?"
ezt arra válaszoltad, hogy kiderült, hogy kockazone alreg vagy -
ha még most is rólam beszélsz akkor ez nevetséges:D Annak a chatnek mi köze az sghez és milyen nevet írtam át? én nem látom ott az sg-s nevemet vagyis: COD Black Ops-ot.
téged kéne bannolni mert bevallotad hogy alreg vagy és hogy moderátor accocat törtél fel. -
a chaten átírta a nevét most.... :)
szóval itt az eredeti kép
QBYVWUtvAwMDXwlJFgVQ
többszörös permban megkerülése -
listazas_msg.php3
hát te -
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1397085957&no=409
ki az a joker meg kocka? -
kitiltás megkerülése
Kockazone=Joker Brand=COD Black Ops és még kitudja ki -
látszik, hogy egyből bekajáltad te fogyatékos, még jó hogy sose volt moderátor feltörve az oldalon -
-
Ezredik felesleges off és sértegetés -
Zenty #24090 Kérnék egy moderatort a magyar őstöri topicba. A tudományos reszlegről eltűnt a moderátor igy ide írom. Naponta folyamatosan terrorizáljàk a topicot: eneff már lassan naponta kell törölni, hogy élhető legyen a topic de ez már nem elég. Mint házigazda javaslom a büntipontozását, vagy a banolását: Eneff, hihy, uwu, immowable ( ha kell linkelem a nickjük adatlapját) előre is köszönöm -
Ahogy már írtam máshol is: győzd meg arról Nyerges Tibort, hogy a fórumnak jót tenne egy politika részleg. A moderátorok nincsenek ilyen téren döntéshozó helyzetben. -
Sztem alapvetően a fórumozó magatartáson is sok múlik. Pl. ne haragudj, de te is alaposan belém kötöttél a GTA V topikjában, és nem biztos, h így kellene válaszolni, még akkor sem, ha más a véleményed. -
Én azt nem értem hogy ha a gumiszoba, és az a sok szemét, trágár személyeskedő műsor ami ott van elfogadott, akkor miért nem lehet a fórumnak egy hasonlóan zárt Politika része is, netán facebook hozzászólási rendszerrel ? Mitől különb hogy ha a gumiszobában elküldenek valakit az anyjába, vagy ha valaki politikai nézeteltérésből teszi ezt ?
Tisztában vagyok vele hogy fel lett jelentve az sg, de hány éve is volt ez ? Azóta sokat változott a világ. -
nú #24086 szerintem egy kocsisambrus jelenléte mellett teljesen mindegy, hogy milyen topikok vannak az sg-n; így is tönkrement már az egész -
"természetesen politika mentes" - az elmúlt tizenöt évet tekintve ez gyakorlatilag esélytelen. Sokszor megpróbáltuk,házigazdával, moderátori felügyelettel, mindenféle módon, nem megy. Nincs pártatlan 24/7-es felügyeletet ellátó ember, így csak egy elhatározás kérdése, hogy mikor vágja tönkre tetszés szerinti felhasználó az egész topicot. -
+1 -
kissssss #24083 még csak az hiányozna... közel kelet topik is épp most borult lángokba. -
Nagyon kéne egy hír topik, ahol bármilyen híren lehetne agyalni, természetesen politika mentes. Legalább egy esélyt adjatok ennek. -
Az, hogy nincs rá lehetősége a moderátoroknak.
Ha nem akarod használni az oldalt, jelentkezz ki és ne jelentkezz be. "Mi olyan ... nehéz ebben?" -
pssblymyb #24080 Hi
Töröljétek már a sg.hu fiókomat, léci! Mi olyan kurva nehéz ebben? :D -
http://sg.hu/listazas.php3?id=1347867041 -
nú #24078 #24074 -
Üdv! Szeretnék érdeklõdni, h vajon miért lettem kitiltva a chatrõl? -
Üdv! Szeretnék érdeklődni, h vajon miért lettem kitiltva a chatről? -
sértegetés -
nú #24074 szegasztok
valamiért chatban van rajtam, de úgy igazából arra se emlékszem, hogy rám rakták volna, csak úgy ma beírok és nem megy be. Le tudnátok szedni? Vagy esetleg valamelyik modi emlékszik rá, hogy miért kaptam? -
hondás10 #24073 nincs moderátor -
Mindennapos zaklatas unalmas mar -
mondom én :) -
hondás10 #24070 ?tessék?
4 oldalon keresztül flémeled a topicot,meg egyébként is fejléc... -
persze, mert nem tetszik a véleményem, fáj az igazság, mi? :D -
hondás10 #24068
szennyezett topic
ebben a topicba hundreyes kelti a feszkót
egy moderátor benézne?
thx -
Lehetne kapni Humiariba egy modot ? Két napja lassan csak a melegparádé meg meleg jogok pörögnek vitában. Kezd unalmas lenni. -
Hopsz:D -
Máskor ide írj ( ez a játékosok fórumja, ahova most írtad az meg általános eszmecsere :D