Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem a ti részetekrõl.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
kb. 3 hete utaltam a pénzt és még mindig semmi...:l
#19814 "te majomfasz takony geci"
#19795 "minden jót, és sz*pjatok faszt."
ಥ_ಥ
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
makróknál a youtubos makrót átlehente irni olyanra amibe nincs _ karakter.
IGy ha kimásolom elég duplán rákattintani és be tudom tenni a beszúrni kivánt videó kódját
Igy meg csak az elejét jelöli ki
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Lassan tisztogatni kéne ott is!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
de a másik mod topikba már közölte, hogy gumiba való vagyok, meg minek jövök ide írkálni...
ez fura volt, mert ez az egy topik van a gumiban, amibe szoktam írni, meg olvasom is 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nanduszt mér?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1176381559
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Pár nap, addig .txt, aztán majd bekopizod. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
szerk: bár a jelen helyzet fényében asszem a miértet tudom, csak erõsítsétek meg 😄
ez olyan mintha regelnék egy "homo Shadoweyes/ homo Monoton /homo LoálJános/ homo hyako/ homo Fabio Capello/ stb" nevet, azt engednétek? én nem védem nanduszt, de ez szánalmas h valaki csak ezért regeljen...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
nem állok senkinek az oldalán, de jó lenne ha a nép túltenné magát ezen végre
amúgy meg ennyi, láttuk, nevettünk, delete
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ez olyan mintha regelnék egy "homo poppe" nevet, azt engednétek? én nem védem nanduszt, de ez szánalmas h valaki csak ezért regeljen...
Melyik moderátor élvezi ezt?
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
már unom hogy hülyeségek miatt van off
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
kezdjek aggódni vagy 1-2nap csúszás belefér az átfutásba?😄
ha késõbb valakinek akarok szólni (mert mondjuk egy hét után sem lesz meg a vip) akkor kinek irjak?