3752
PC-s vágás és home video
-
#672 Sajna nem jó,nem működik. A V1.05höz kellene valami, vagy esetleg egy régebbi verziót (v1.1 vagy 1.3 valahonnan fellelni, mert ezekhez van használható) -
drob #671 nekem megvan, azért írtam hogy megjelent :) #652 -
#670 Itt meg lehet rendelni az Adobe Premiere Pro 1.5 könyvet
Pár napon belül nekem is a kezembe lesz, szerintem megéri megvenni ;) -
#669 Itt vagy Crack, nem tudom jó-e, de próbát megér! :) Mást nem találtam eddig.
-
#668 Nekem pl. sokkal gyengébb gépem van mégis simán fut az 1.5 Pro rajta!
-
#667 Pedig a konfigurációd alapján, nem igazán lenne szabad akadoznia a 6.5-nek. Bár az akadozás relatív, kérdés mi volt ami akadozott? -
#666 Megint én:)
Igaz nagyon kevés lehetőségem van nettezni, de a lentebb említett ..."Atlantis Sapphire" juttatta eszembe, hogy mire találtam rá a minap.
Gondoltam megosztom veletek, hátha nektek is újdonság. Kb. 2 hete töltöttem le, és most lettem kész egy DVD-el, melyen ezeket a Video stuffokat használtam. Szerintem nagyon jók.
A link:
http://web.genarts.com/
A proggi időkorlátos de addig teljes funkciójával működik. Persze ha valaki "nolimitnettes" utána tudna nézni egy serialnak, akkor meghívnám egy sörre:))
-
#665 Nem is tudom.
Leszedtem, feltettem.
Kisssé vegyesek voltak az érzelmek.
Premier pro 7 és Premier Pro 1.5 proper verzió már volt a gépemen, viszont egyik sem akadt ennyire, mint a 6.5.
Mindegy, azért köszi még egyszer. -
#664 Thx. -
#663 hát erre a konfigra inkább 6.5 -
#662 Sziasztok!
Bocs, hogy a buta kérdéseimmel zaklatlak ismét benneteket. Az érdekelne, hogy ha Adobe Premier, akkor mégis melyik verzió. Kérdezem mindezt azért, mert olvastam, hogy áll. a régebbi verziók jobbak, mint az újak. Gép: Intel P4 2,4 GHz, 768MB DDR333, 2x80 GB 7200 HDD, ATI RADEON 9800 PRO ATLANTIS SAPPHIRE, PINNACE PCTV PRO, ASUS IEEE-1394.
Előre is köszönöm és tényleg bocs, ha a kérdés nagyon együgyű. -
#661 Ha dobja a képkockákat, akkor valami biztos hogy nem jól van beálítva vagy felpakolhattál valami olyan programot vagy bármit, ami "elvonja figyelmének egy részét" a gépnek a feladattól.
-
#660 Kicsit kiestem megint vagy két hétre :(
Sikerült közben megoldanod a probémát?
-
#659 erre pont jó a premier ;> -
#658 Sziasztok!
Ti mivel szerkesztenétek Tv kártyával felvett mpg 1 és mpg 2 típúsú felvételeket (vágás, utóhangosítás, stb.) (effektezés, feliratozás nem kell).
Előre is köszönöm. -
#657 nem tudom -
#656 gondolhatod, hogyha tudnánk a választ, akkor válaszolnánk, de mivel nem tudjuk, ezért nem fogjuk beírni azt, hogy nem tudom, de csak azért, hogy megnyugtassalak: -
toepler #655 ÉDESEIM, nekem mért nem válaszoltok? Én is egy szerencsétlen kis premieres vagyok! Pocsék sorsomon csak ti segíthettek!
A KÉRDÉS MEGISMÉTLÉSE:
sziasztok/ egy ideje csak 15k/sec tudok capturálni, mert ha 24 k/sec capturálok "dropped frames" van. mi lehet a bibi?
-
#654 tsyl!
ugorj be pls. az encore dvd topikba, hátha tudsz segíteni. htx -
#653 htx -
drob #652 megjelent a premire pro könyv (akit érdekel...) -
drob #651 Házi célra a studio 9. (szerintem) nem gumicsirke :) -
BBking #650 Ezek közül melyiket a legérdemesebb használni, mind profi, mind amatőr szinten?
- Adobe Premiere v6.5 & Plug-Ins
- Adobe Premiere Pro v7.0 (WinXP)
- Pinnacle Studio Plus v9.3
Videóról, tévéről szeretnék bedigizni. Leadtek TV2000 XP-m van.
-
bnorci71 #649 hali
miért nem tudok capture-ni
A capture ablak tetejére ezt Írja ki:
"Can't activate recorder.Try resetting camera"
Na ezt nem igazán értem ,mit aktiváljak a felvevőn?
mit reseteljek a kamerán?
A dv device control ablakba beálítottama kamera tipusán kivül mindent
A kamera Sony DCR-TRV250E firewire madzaggal
A progiba nem lehet ezt a kamerát beállítani igy standard sonynak állítottam a camerát érzékeli mert online-nek kiírja
Mit csináljak?
HELP?? -
#648 Tölsd le innen: ADOBE PREMIERE PRO V1.5 PROPER
200Ft nem sok érte, mikor kerül 200 ezerbe!!! -
#647 mert az csak egy próbaverzió. egyszer feltetted, lejárt a 30 nap, utána meg kell venned. hiába törlöd le, a winyó vagy mi megjegyzi. nem fog előlről kezdődni a 30 nap. -
agtomi #646 Miért van az hogy ha akárhányszor felteszem a premier 7-et akkor ezt írja ki: This verson of adóbode premier pro has expired. -
toepler #645 sziasztok/ egy ideje csak 15k/sec tudok capturálni, mert ha 24 k/sec capturálok "dropped frames" van. mi lehet a bibi? -
#644 codec packet szed le, az a baja -
drob #643 Szia Andrew!
Nemtom miért nem indítja el....én levettem sp2-t.... :) -
#642 www.adobe.com-ról letöltöd a trialt, aztán feltöröd. -
#641 Hi!
nem akarok ennyi hozzászólást elolvasni, plz valaki irja le honnan lehet netről (nem dc-ről) letölteni a progit ingyen -
#640 codec pack. lál.
szart sem érsz vele mert összeakadhat csomó minden, meg amúgy is gány dolog. 4-5 jólmegválasztott codec+filter sokkal többet ér. -
#639 hi drob
pontosan az van fenn + ace mega codec pack 6.01 professional (150 mega) install. na most akkor mi a jó __________ van ilyenkor? :D -
#638 Tudtok ajánlani könyvet, vagy online leírást videó szerkesztésről általában?
Nem konkrét megvalósítás érdekel, csak tippek, tanácsok, h pl. snittek milyen hosszúak legyenek, meg ehhez hasonlók.
-
#637 nekem is az van, de indul. -
drob #636 AndrewT!
Szerintem sp2 van a gépeden. Nem? Sp2 alatt nekem sem indul a prem. pro. -
#635 Érdemes megpróbálnod, bár gamma miatt szerintem ilyen nagy eltérés nem igazán lehet. Jelezd, ha nem sikerül megoldani a problémát! -
#634 tsyl!
az mért van, hogy a gépen tök jól látszik minden a tv-n viszont tök sötét. mit csináljak? nyomjam felm a gammat? -
#633 nemtom