3752
PC-s vágás és home video
  • tsyl
    Sajna nem jó,nem működik. A V1.05höz kellene valami, vagy esetleg egy régebbi verziót (v1.1 vagy 1.3 valahonnan fellelni, mert ezekhez van használható)
  • drob
    nekem megvan, azért írtam hogy megjelent :) #652
  • alph4
    Itt meg lehet rendelni az Adobe Premiere Pro 1.5 könyvet
    Pár napon belül nekem is a kezembe lesz, szerintem megéri megvenni ;)
  • alph4
    Itt vagy Crack, nem tudom jó-e, de próbát megér! :) Mást nem találtam eddig.
  • alph4
    Nekem pl. sokkal gyengébb gépem van mégis simán fut az 1.5 Pro rajta!
  • tsyl
    Pedig a konfigurációd alapján, nem igazán lenne szabad akadoznia a 6.5-nek. Bár az akadozás relatív, kérdés mi volt ami akadozott?
  • tsyl
    Megint én:)

Igaz nagyon kevés lehetőségem van nettezni, de a lentebb említett ..."Atlantis Sapphire" juttatta eszembe, hogy mire találtam rá a minap.
    Gondoltam megosztom veletek, hátha nektek is újdonság. Kb. 2 hete töltöttem le, és most lettem kész egy DVD-el, melyen ezeket a Video stuffokat használtam. Szerintem nagyon jók.
    A link:
    http://web.genarts.com/
    A proggi időkorlátos de addig teljes funkciójával működik. Persze ha valaki "nolimitnettes" utána tudna nézni egy serialnak, akkor meghívnám egy sörre:))
  • Sonajk @:o)
    Nem is tudom.
    Leszedtem, feltettem.
    Kisssé vegyesek voltak az érzelmek.
    Premier pro 7 és Premier Pro 1.5 proper verzió már volt a gépemen, viszont egyik sem akadt ennyire, mint a 6.5.
    Mindegy, azért köszi még egyszer.
    Thx.
  • Gladiator
    hát erre a konfigra inkább 6.5
    Sziasztok!
    Bocs, hogy a buta kérdéseimmel zaklatlak ismét benneteket. Az érdekelne, hogy ha Adobe Premier, akkor mégis melyik verzió. Kérdezem mindezt azért, mert olvastam, hogy áll. a régebbi verziók jobbak, mint az újak. Gép: Intel P4 2,4 GHz, 768MB DDR333, 2x80 GB 7200 HDD, ATI RADEON 9800 PRO ATLANTIS SAPPHIRE, PINNACE PCTV PRO, ASUS IEEE-1394.
    Előre is köszönöm és tényleg bocs, ha a kérdés nagyon együgyű.
  • tsyl
    Ha dobja a képkockákat, akkor valami biztos hogy nem jól van beálítva vagy felpakolhattál valami olyan programot vagy bármit, ami "elvonja figyelmének egy részét" a gépnek a feladattól.
  • tsyl
    Kicsit kiestem megint vagy két hétre :(

Sikerült közben megoldanod a probémát?
  • Cujo01
    erre pont jó a premier ;>
    Sziasztok!
    Ti mivel szerkesztenétek Tv kártyával felvett mpg 1 és mpg 2 típúsú felvételeket (vágás, utóhangosítás, stb.) (effektezés, feliratozás nem kell).
    Előre is köszönöm.
  • Gladiator
    nem tudom
  • Gladiator
    gondolhatod, hogyha tudnánk a választ, akkor válaszolnánk, de mivel nem tudjuk, ezért nem fogjuk beírni azt, hogy nem tudom, de csak azért, hogy megnyugtassalak:
  • toepler
    ÉDESEIM, nekem mért nem válaszoltok? Én is egy szerencsétlen kis premieres vagyok! Pocsék sorsomon csak ti segíthettek!

A KÉRDÉS MEGISMÉTLÉSE:

sziasztok/ egy ideje csak 15k/sec tudok capturálni, mert ha 24 k/sec capturálok "dropped frames" van. mi lehet a bibi?

• Gladiator
    tsyl!

ugorj be pls. az encore dvd topikba, hátha tudsz segíteni. htx
  • Gladiator
    htx
  • drob
    megjelent a premire pro könyv (akit érdekel...)
  • drob
    Házi célra a studio 9. (szerintem) nem gumicsirke :)
  • BBking
    Ezek közül melyiket a legérdemesebb használni, mind profi, mind amatőr szinten?
    - Adobe Premiere v6.5 & Plug-Ins
    - Adobe Premiere Pro v7.0 (WinXP)
    - Pinnacle Studio Plus v9.3

Videóról, tévéről szeretnék bedigizni. Leadtek TV2000 XP-m van.

• bnorci71
    hali
    miért nem tudok capture-ni
    A capture ablak tetejére ezt Írja ki:

"Can't activate recorder.Try resetting camera"
    Na ezt nem igazán értem ,mit aktiváljak a felvevőn?
    mit reseteljek a kamerán?
    A dv device control ablakba beálítottama kamera tipusán kivül mindent
    A kamera Sony DCR-TRV250E firewire madzaggal
    A progiba nem lehet ezt a kamerát beállítani igy standard sonynak állítottam a camerát érzékeli mert online-nek kiírja
    Mit csináljak?

HELP??
  • alph4
    Tölsd le innen: ADOBE PREMIERE PRO V1.5 PROPER
    200Ft nem sok érte, mikor kerül 200 ezerbe!!!
  • Gladiator
    mert az csak egy próbaverzió. egyszer feltetted, lejárt a 30 nap, utána meg kell venned. hiába törlöd le, a winyó vagy mi megjegyzi. nem fog előlről kezdődni a 30 nap.
  • agtomi
    Miért van az hogy ha akárhányszor felteszem a premier 7-et akkor ezt írja ki: This verson of adóbode premier pro has expired.
  • toepler
    sziasztok/ egy ideje csak 15k/sec tudok capturálni, mert ha 24 k/sec capturálok "dropped frames" van. mi lehet a bibi?
  • Gladiator
    codec packet szed le, az a baja
  • drob
    Szia Andrew!
    Nemtom miért nem indítja el....én levettem sp2-t.... :)
  • Gladiator
    www.adobe.com-ról letöltöd a trialt, aztán feltöröd.
  • N1ggA
    Hi!
    nem akarok ennyi hozzászólást elolvasni, plz valaki irja le honnan lehet netről (nem dc-ről) letölteni a progit ingyen
  • nemcsakfeel
    codec pack. lál.
    szart sem érsz vele mert összeakadhat csomó minden, meg amúgy is gány dolog. 4-5 jólmegválasztott codec+filter sokkal többet ér.
  • AndrewT
    hi drob
    pontosan az van fenn + ace mega codec pack 6.01 professional (150 mega) install. na most akkor mi a jó __________ van ilyenkor? :D
  • nemcsakfeel
    Tudtok ajánlani könyvet, vagy online leírást videó szerkesztésről általában?
    Nem konkrét megvalósítás érdekel, csak tippek, tanácsok, h pl. snittek milyen hosszúak legyenek, meg ehhez hasonlók.
  • Gladiator
    nekem is az van, de indul.
  • drob
    AndrewT!
    Szerintem sp2 van a gépeden. Nem? Sp2 alatt nekem sem indul a prem. pro.
  • tsyl
    Érdemes megpróbálnod, bár gamma miatt szerintem ilyen nagy eltérés nem igazán lehet. Jelezd, ha nem sikerül megoldani a problémát!
  • Gladiator
    tsyl!

az mért van, hogy a gépen tök jól látszik minden a tv-n viszont tök sötét. mit csináljak? nyomjam felm a gammat?
  • Gladiator
    nemtom