3752
PC-s vágás és home video
-
Cif #712 Köszi!
Sajnos nem ment mind a kettő végig és nem is ugyanakkor lett elindítva.
Nincs ötleted, hogy milyen progival lehetne megcsinálni, ha meglehet egyáltalán? -
#711 hát összeszinkronizálni premierevel tuti nem tudod. ha mind2 kamera végig ment, akkor csak az első framet kell összeilleszteni, aztán onnan már csak azt kell eldöntened melyiket mutassa. -
Cif #710 Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem. Fölvettem egy koncertet két kamerával. Lehet a Premierrel olyat csinálni, hogy valahogy hang alapján szinkronizálni, hogy tudjak váltogatni a 2 kameraállás között. Vagy esetleg más programmal?
Köszi a segítséget! -
#709 nincs deinterlacelve. vhol állítsd be. -
#708 Az miért van hogy mikor kész a film, és megnézem akkor olyan "recés a kép" főleg akkor látszik, ha megállítom a filmet.
A PAL, ugye két váltosoros képmezőböl állítja elő a képet, de én akárhogy állítom az ulead programban a képmezőt, mindíg ilyen "szar" lesz a végeredmény, pedig nem kellene.
Vagy esetleg valami más miatt ilyen?
(Ez a 3 lehetőség van: Frame Based, Lower Field First, Upper Field First)
Várom az 5leteket, mit tegyek. -
#707 Valamit, valamiért...szóval nagyon jó lett mindenképp megérte.
Én úgy szoktam megcsinálni hogy megszerkesztem a videót, és a moviet kiexportálom tömörítettlen DV aviként (1 órányi videót 15perc alltt megcsinálja)
Utánna csinálok az Ulead Video Studuió 9-el vagy a MovieFactory 4-el DVD menüt és itt encokodolok, ami 1800as procival kb cirka 5óra hossza!
-
#706 Sziasztok!
Ma lettem kész a múltheti esküvőmmel, melyre (vágva 113 és 144 perc) 90%-ban a Saphire AE adta lehetőségeket használtam. A felvétel minden "frame"-jére volt valami "ráhúzva". Érdekességként említem csak meg ezzel kapcsolatban, hogy 3000-es procival 10 óra 47 percig tartott a 144 perc encodolása a Premierben.
A hatások nagyon szépek, bár meggondolandó hogy megéri e, ez a rengeteg idő... -
#705 Nem haragszok!Szerintem nézz szét itt, és kérdezd itt meg a kérdéseidet! -
#704 itt találsz párat, asszem ezek azok.
http://www.videohelp.com/guides.php?guideid=556 -
Belga #703 Jól beszélsz! és köszi. -
#702 eseleg az www.ulead.com-on találsz tutorialt. vagy keress rá. -
Belga #701 Húú ! köszönöm a figyelmeztetést,de ha jobban elolvasod avval kezdtem hogy bocsi meg minden,de nincs Ulead topic,és ezért bátorkodtam ide benézni! ALPHA! meg tudsz nekem bocsájtani? Fontoska!!!!!!! -
#700 csak hogy a két program nem ugyanarra való. premiere vágás, ulead dwd workshop meg dvd menü készítés. amúgy sz uleadok nem egy nagy was ist dasok. nézd meg a súgót. -
#699 Nincs hozzá magyar leírás...de szép lassan rá lehet jönni minden funkcióra!
Egyébként ez nem az Ulead topik, hanem az Adobe Premiere. -
drob #698 szerezd meg a premiert és van könyv hozzá :) (magyar) -
Belga #697 Sziasztok! nem tudom hogy jó topik-ban vagyok e de ez áll a legközelebb a problémámhoz.Nem rég szereztem meg a Ulead DVD Workshop progit de nem nagyon vágom,nem tudtok Magyar leírást róla a neten? megköszönném -
#696 pro1.5
bár ez gép függő. ha szar géped van, lehet nem jártál volna vele jobban -
Mongoose #695 Csumika all!! Nos .. 1 óra alatt elolvastam mind a 9 oldalt, és rájöttem h max 1-2 dolog segített .. de olyanok amiket tuttam .. (tudtam . ) Nos nekem 6,5-öm van és ha akartam volna letölthettem volna a 7,0-t vagyis a PR1,5-öt.. sztetek melyikkel jartam jobban??? Melyik a jobb?? -
#694 Ma megkaptam a könyvet, ami több mint 400 oldalas! (lesz mit olvasni )
+ Van hozzá egy DVD, ami "gyakorló nyersanyagokkal" van tele. -
#693 #648 -
#692 hol lehet warezról DC++-on kívül leszedni a pro-t? -
#691 Ha egyszer sikerül "elkapnod" egy jó verziót valamelyik codek pack-ból, akkor azt használd, ne cserélgesd! (az újabb verziók okozhatnak meglepetéseket és bosszúságokat is) -
#690 nem nem semmifele matrix :) csak a szemesztralos projektembe keszult videot kellett lelassitanom mert tul gyors volt meg a tanarok a vegen beporognek tole -
#689 Az a lényeg! :) Majd átírjuk a topik nevét hogy: Premiere Pro Mesterfogások
Majd a nyáron én is szeretném amennyire csak lehet elsajátítani a videoszerkesztét a Premierevel, mert tényleg rengeted jó dolgot lehet vele csinálni!
(Egyébként mit kellet lassítani? Valami home Mátrix film lesz :D) -
#688 hat igen :) ja es amugy kossz a segitseget mukodik amit akartam -
#687 Ok! Akkor többet én sem rakom fel...(mert azt csak akkor szoktam, ha egy film valami miatt nem megy!) Mind1 leglább okosabbak lettünk! -
#686 hat szerintem tutti mert kidobtam es aztan elindult a premier -
#685 Akkor azt ne rakd fel! (Amúgy már velem is előfordul 2x ez az eset, csak mivel sürün rakom újra az XP-t így meg is oldódott)
Lehet hogy mégis az ACE mega codek pack a hibás?! -
#684 hmmm nekem az ace mega volt fent es nem ment a premier
-
#683 Nekem fennt vannak: Xvid, DivX, + a (ACE Mega CoDecS Pack 6.01 Pro kodek pack)
Ezekkel mindent le lehet játszani, és a Premieret sem zavarja -
#682 es ha mar itt tartunk milyen codeck az ami mellett a progi siman elmegy es amiben mukodnek a feliratok is mediaplayerben? -
#681 amúgy télleg kurva jó ez a saphiros cucc. mondjuk nem sűrűn használok ilyen effekteket, de jó volt így elnézegetni őket. inkább vmi fasza átmenet plugint nem tudtok?
a boris fx használatát hol lehet megtanulni? van vmi könyv vagy tutorial? -
#680 ok csak en nem figyeltem lejjebb -
#679 mint oly sok mindenkinek codek hiba. lentebb már ezerszer leírtam -
#678 na elso problema a kovetkezo miert van az hogy betettem a 7-es premiert es szarik ra elindulni betettem a 6.5 -ost es az s szarik ra elindulni :( XP-t hasznalok SP2-el -
#677 koszi maris megprobalom aztan ha valami nem akar sikerulni irok :) -
#676 Húzd rá a kijelölt filmet a Sequence-re (vagy ha már ott van, de csak egy kis részt szeretnél lassítani, akkor a Razor-al vágd szét) Utánna amelyik részt lassítani szeretnéd arra jobb klikk, és Speed/Duration!
Itt lehet sebesség szerint megadni (200%, 2x gyorsabb lesz!)
Vagy idő szerint (Duration) ilyenkor pont annyira gyorsítja/lassítja, amennyi időt megadtál.
-
#675 sziasztok nekem lenne egy olyan kerdesem hogy hogyan tudok lelassitani gye videot???? Jolenne reszletessebb leiras mert nemigen dolgoztam meg a progival elore is koszi -
#674 Itt is van egy nagycsomó plugin, talán van közte használható is ;) -
#673 Jó olvastam, csak beraktam a linket hátha más is szeretné megvenni.