3856
Starcraft
  • Gamina-
    Jah!!! És akkor Te miért nem avgy TMes?? :))))))) mi hiányzik belőled? :)))
  • Gamina-
    ööö Timit hova sorolod? :))))(hiszen Ő nem régi tag) és különben is, én csak tiszteletbelo TMes vagyok, mert nem jáccom jól, csak Jófej vagyok: :))) no meg értelmes. :)))

• Laalee
    es akor jobblesz neked? a klanosdi marhasag... legye tm es :) azok nemhallnak ki meg ertelmes is akad köztük, bar inkabb a regebbi tagok jofejek
  • Gamina-
    Jaaaj Te szegény! ;))) én is megváltam a :gamina: nicktől....:draco: nem jáccik már BW-t BNeten, :ray: sem, és :jonesc: sem...csak :sepel: van még, de vele sosem vagyunk eccerre fent, akkor meg minek? ugyhogy gamina lettem. :)) magdcsak fogok tartozni olyan csapatba, akik NEM fovnek kihalni. :)))
  • Laalee
    az nemfogmenni ugysetudja senki mindennap mas van... mar lassan ense tudodom melyik neven jaccok eppen... sot volt hogy mar sajat magamnak whispereltem :) amugy az eredeti nevemet tettek gajra ugyhogy azota nemvagyok hajlando rendesen, a szerver szabalyait betartva jaccani.
  • Gamina-
    ááááá De sajnállak!! ;)))
    jah! és melyik nickedet?? mert vanegypár Neked. :)) a sajátodat sosem látom!! :))) asszem lassan elbeszelgetek Valakivel, hogy sorolja már el a neveidet, hogy tudjam, hogy kivel NE jáccak!!! :))))))))))))))))
  • Laalee
    toroltek a nick em :) tul jo voltam 2/1 es ladderral ilyen ponthoz :)
  • Gamina-
    csak Voltál? :)) és meddig? :))))) vagy mivan? :)) jah Gratula! ;)
  • Laalee
    én voltam ladder elsö :P 3000 ponttal :)
  • Gamina-
    Volt már rá példa.. :)))) de majdnem mindenki tudta, hogy azt az asszem 3000 fölötti Wint nem Ő csinálta. :)))) de "Tényleg, a kezdőknek nem akartok hacker progit készíteni, ami feltúrbozza a recordját?" ehez nem progi kell... :)) csak ismerni a server Adminját, és hatással kell lenni Rá(juk) :)))))) Ohh de ezt is tudtad gondolom, hogyisképzelem, hogy ilyet magyarázok én (pici halando) Neked, a nagyonokosnak, aki ilyeneket már születésekor tud!! :P "hacker progit" mellesleg azért is rossz, mert max cheat lehetne. deugye ezt is tudod, csak nyelvbotlásod volt! :P
  • Yeti_
    Hmmmmm. Lehet, hogy amit ajánlassz, az szuper lenne egy kezdőnek. Nagy hírverés, biztos győzelmek stb. Csak az a gond, hogy vannak, akik nem akarnak PROTEKCIÓT, ha megismernek, magam miatt ismerjenek meg, ne azért, mert 3 ember azt mondta. És engem nem érdekel, hogy kibannolnak a gaméból(talán lehet azért is, mert félnek tőlem:)). Tényleg, a kezdőknek nem akartok hacker progit készíteni, ami feltúrbozza a recordját?

Egyszóval, amit mondassz, az elveszi a multiplayeres játékok kihívását.
  • Laalee
    dehat ö egy rohadt alneves... :)
  • Gamina-
    Jah! és ha senki nem ismer, akkor nem nagyon jáccanak veled...vagy valami sorstársad, vagy olyan profi, aki 5perc után megesz! :)))
    És pl arra is számíthacc, hogy sűrűn bannolnak majd a gamekbol...hogy miért? Hátperszehogyazért, mert nem ismernek! Nah tényleg GL! és sok sikert! ;))))
  • Gamina-
    Jaaaj Yeti_ sokan kezdték így, ahogy Te mondod..köztük én is...és hidd el, hogy örültem volna, ha valaki elmondja, hogy ki milyen, és ha valaki közölte volna a többiekkel, hogy nem egy rohadt állneves vagyok, hanem kezdő!
    de ezt csak késöbb tette meg egy-két haver. de egyébként még most mésfél év BNetezés után is, egyesek azt hiszik, hogy állneves vagyok. Szal hidd el a "tapasztaltnak" hogy nem jó ugy bekerülni, hogy nem ismernek, és Te sem ismersz senkit. (mármint a jelenlegi BNetesek közül). Persze azt csinálsz, amit akarsz ;D Jah! csak tudd: elég sok frisshusi nem tudja, hogy mijazaz 1v1. Dehát ez van! Te biztos mindent tucc, és mindenkivel elbánsz, és senki sem hoz majd ki a sodrodbol, és nem fog zavarmi semmi bunko beszolés, stb! szóval sok sikert!!!!
  • Yeti_
    Te, te minek nézel engem? Miért lenne nekem szükségem arra(vagy bárki másnak), hogy kivel érdemes jáccani, kivel nem. Vagy hogy elmagyarázzák, mi az az 1v1.
    Nagy fenéket. Azzal állok ki, aki elém kerül. Mindegy, hogy totális newbie, vagy egy expert. Az sem érdekel, hogy a haverom newbie, és miatta fogom elveszteni a meccset. Ez így természetes.
  • Gamina-
    Abban segítünk, amiben csak akarod...Pl hogy Ne Állevesnek hidjenek BNeten, hogy jáccanak Veled, hogy megismerjenek, hogy megtudd, hogy ki szemét, és ki aranyos, hogy kikkel érdemes 1v1ezni, és kikkel nem. (ha esetleg nemtod hogy mi az az 1v1 akkor azt is elmondják) a többi általunk használt kifejezéssel együtt.. :)))szóval nem csak a Játékban magában lehet segíteni, meg hogy hogy juss fel BNetre, a sixwatsher serverre, hanem abban is, hogy megismerkedj.És ne mondjaerre senki azt nekem, hogy majd magad megtapasztalod, mert az okos más kárán, a buta a sajátján tanul...és érdemes tanulni...inkább a másikén, mint a sajátodon...pl az enyémen. :))szal asszem ennyi.: ))

• Yeti_
    Ugye nem arra gondolsz:)
    Azért hoztam fel a kezdőknek való segítséget a TM klánnál, mert a honlapjukon mást se láttam, csak hogy a segítünk a kezdőknek, nem azért, mert nekem ilyenfajta segítségre lenne szükségem...
    De amúgy köszi
    :)
  • Yeti_
    Miben segítenek?
  • Gamina-
    pl én vagyok :gamina:
    a nevem elött és után kettőspont van.. :)) de egyébként segítenek...csak meg kell találni a jófej embereket..mint Én... :)))
  • Yeti_
    TM klán? Igen, hallottam már róla, meg is néztem a weblapjukat, nem ez az, amelyik a kezdőknek segít(lehet, hogy nem)? Na mind1. De ahogy láttam a honlapot, a kezdőknek való segítség annyiban nyilvánul meg, hogy hogy kell használni a battle.netet.
    De biztos tökös klán.

Ezt hogy is értetted? ":osok "klánjában"?
  • Laalee
    mondom hogy pszt...
    na irok levelet csak kukkold meg a freemailt...
  • Gamina-
    komolyan???:) Szita??? nem szivacc??? :)))
  • Laalee
    pssz elnemond senkinek inkognitoba vagyok!
  • Gamina-
    ööööö Szita?
    vagy ki vagy???????? :))))))
  • Gamina-
    laaleeeeee!!! megöllek!!!! :))))
    de ha személyesen ismersz...és IV. kerületi avgy, akkor honnan tudod, hogy Gamina vagyok?? ezt kevesen tudják...legalábbis újpesten...
    megamúgyis...csak az IRC-s társaság!!!!!!!
    szal ne tudom.. :(((( kérlek mondd máááár el!!!!!!! halvány lila fogalmam sincs, hogy ki lehetsz!!
  • Laalee
    muha ako el nem mondom! :)
    de ismersz szemelyesen is :)
    talalgass!
  • Gamina-
    Laalee igen!!! de Te Ki Vagy??????
    pls áruld már el!!!!
    jah és már az 1.8-as béta a menő a BNeten. :))))
    jah és én a :osok "klánjában vagyok: :)) :gamina:
    de a ™ klán, LFP, 'CF', a nagyon menők....vagy csak az én szívemhez állnak közel? :)))) Jah még vmi: Ti hol szoktatok jáccani? :)) (BatleNeten)?? mert van egy sixwatcher server, ahol csak magyarok vannak, és többségük nagyon jóóófej!!! ;)))
    Köztük Én is... :))) szal ha jó gáááámáákat akartok, gyertek ide. :)) akinek segítség kell, az írjon mailt!! :))) mail: [email protected]
    nah byz mára! ;))))
  • Laalee
    ujpesti vagy nem? uszoda mogott lax
  • Yeti_
    Van itt valaki a Lordofprotoss klánból?
  • Yeti_
    Ki milyen klánban van?
  • Yeti_
    Némi értelmes hozzászólás még?
  • Gamina-
    nem lehet...
    :(( csináltam egy szobát, hogy ne barmoljuk ezt tele szoba neve: LameWigy !! :)) gyere oda!! :))))
  • Laalee
    van hozza crack is de ha win9x alol jaccol eleg csak a cdfs.vxd t a win95 böl kiszedettel felülirnod és maris nincs cd vedelem a starcraft-ban. mugy a www.gamecopyworld.com on talalsz crack et
  • Yeti_
    Amúgy kell
    :)
    Próbálj nélküle replayt lementeni
  • Yeti_
    Ezt hogy is érted?
    Csak az eredeti játéknál müxik, mert kéri a cd-t.
    Azért működik, mert kéri a cd-t, vagy hogy?
  • Yeti_
    Köszi, majd megnézem
  • cmzsolti
    ahoz ,hogy tudjak replayt késziteni ill. lejátszani ahoz kell a 1.08-as pecs nem?
    de ha felrakom csak az eredeti játéknál müxik mert kéri a cd-t
    nincs ehez a pecshez crack?
  • Laalee
    cg.cportal.hu

itt talalsz replayokat dögivel.
  • Laalee
    mert a sakk bonyolult? az egyszerüségben van az ereje. könnyen megtanulhato és utana mar csak a taktika a nyerö.
  • Yeti_
    Izé. Van valakinek egy jó replaye? Mindegy, hogy nyert-e vagy vesztett. A no rush for 20minesek érdekelnének nagyon. Nekem is van egy rakat, mindenféle, ha kell valakinek, szóljon!