3856
Starcraft
  • Sadun Tryst
    így értelmesen:
    jó én is azt mondtam a végén, hogy nem 1 olyan adó kell ahol...
    a többi pedig rendben van... :)
  • Sadun Tryst
    naugye! :)
  • Davidus
    Költözzetek Koreába:D
  • Hmuda
    Hűt ezt már el tudnám képzelni, mint az egyik műsort. :-)
  • Sadun Tryst
    jó én is azt mondtam a végé, hogy 1 olyan adó kell ahl egész nap SC meg minden megy, hanem lenne 1 fasza PC-s adó, ahol néha lenyomnak 1-1 fasza meccset bármilyen jó multi gammából.
  • HuAn82
    Én örülnék neki!
  • Hmuda
    Énnekem nem kelene ilyen adó, inkább örülnék egy rendes, jól tájékozott, mindig friss, igényes és csak PC-vel foglalkozó játékadónak.
  • Sadun Tryst
    hmmm. StarCraft...
    az jutott az eszembe Mo.-n milyen kir lenne ha itt is lenne ilyen "esti sc meccs közvetítés" a tv-ben... dél-koreában ez megy... most ondoljatok bele... beülsz a tv elé este 10-kor... "mi a fasz van a tv-ben?...hö...semmi...akkó nézzük 1 kis sc-t..." mijen fullos lenne! :)
    vagy lenne q3 adás, meg fasza multi gammák közvetítése, mondjuk BF1942! igaz akkor a magyar társadalom elég kockafejűvé fejlődne, de azér 1-1 bajnokágot, vagy nagyobb meccset leadhatna a tv... nem?
  • fucko
    Abban az esetben ha megveszem az eredeti battlechestet nem fog szarakodni winxp alatt?
  • [DFL]vajdi
    szóval ha valaki össze tud veszni egy játékon, és föleg ilyen dolgokon akkor az tényleg nagyon láma. Az nemtom milyen az életben :). És tényleg ilyenkor jáccon az ember, amikor még van szabadideje meg minden, és ne akkor amikor normális dolgokkal kellene foglalkozni, ami hasznára válik másoknak is :). Mert a játék tök haszontalan. Utálom az ilyeneket hogy 26 éves korába csak a játék a mindene, és nem is dolgozik meg semmi mer egy gazdag gyökér. :(

bye.
  • [DFL]vajdi
    Hi RangeR.

Én kurvarégi bnetes vagyok. kb 3 napja jáccok bneten... amugy meg. Miért félted annyira hogy 8 éve jáccol??? A te bajod hogy 8 éve csak a játék a mindened. Erröl ennyit. Sztem az is elég régi ha valaki 5hónapja csak egy játékkal jáccik és nem tud elszakadni töle ;].

Nemtom mit vagy olyan nagyra magaddal. hogy egy jatekot 8 éve nyomsz. hehe. birom az ilyen embereket. tréfás.
  • [DFL]vajdi
    Kéne nekem egy cd-key. plz irjatok be egyet. (amivel lanolni is tudok)
  • Evil
    patch ok azonosak a jatekokon?
  • Evil
    par honapos kihagyasokkal en rendszeresen latogatom a dio1 et.56K rulezzz.
  • RangeR
    Régi Battle netes??? Én 8 éve bnetezek,és mikor megjelenik egy új játék, (pl.Warcraft3) akkor az önjelölt törzsgárda a hun csatornán,majdnem-hogy sértve érzi magát,hogy egy ilyen "új betolakodó" mit szól bele a bölcseletes szövegelésükbe:) A régi bnetesek redszerint 1-2 hónapja,esetleg 2-3 éve az előző Blizzard játék megjelenése óta nyomatják.Na ennyit a "régi bnetességről".Az lenne a régi,aki 8 éve a Diablo1 óta folyamatosan minden játékkal jelen van a megjelenés napjától.Olyanok,mint ÉN!!! De sajnos,mi soha nem leszünk olyan nagy veterán bnetesek,főleg,ha angol windows alól nyomjuk és nem default módon a hun csatornán.Ha 1-2 hónapig külföldi csatornán vagyunk,akkor már a büdös életben sem leszünk a klikk tagjai.Egyszer,Diablo2 megjelenésekor úgy beszóltak a "veterán 3 hónapos törzstagok,hogy komolyan gondolkoztam,elmegyek egy d2 bulira,azonosítok pár nicket,és szétzúzom a kölök arcát,aztán elmondom,miért kapta,hamég marad dobhártyája.Stacraftnál beléptem fél év után az ezer éves ninckemmel a hun csatornára,és teljes felháborodás volt,mert egy 17 éves kölöknek ugyanez volt a neve.Lezúztam a veterán kölköt 20 perces játékban,de még így sem lettem befogadva:)) Ez offtopic volt,csak nagyon berágtam erre a "régi bnetes" szövegre.Egyáltalán van olyan,aki a bnet létrejötte óta folyamatosan jelen van?Na az egyenrangúként beszólhat,a többinek laposkúszás!

A Starcraft -Bw-ről: ne crackelj,hanem vedd meg,most 2000Ft a két cd egy csomagban,megéri!Nem kell másolgatni és szarakodni a crackeléssel.
  • Battleforce
    Sziasztok! Én nem vagyok 1 profi starcraftos de időnként szoktam a battleneten nyomni egyet és most megint mennék egyet küzdeni de sajna van egy kis problemám: Windows Xp alatt nem jók ugye a crack file-ok amik Win.98 alá jók de akkor hogy tudom elindítani Winxp alatt Ez a kérdés!!!
    Tudom már lentebb volt róla szó de nem volt teljesen világos pl eza megoldás "irjatok ki a cd tartalamt egy iso9660 as formatumu mode 1 es cd re es nemkell semmilyen crack". Na ha tudtok kérlek sgítstek KÖSZÖNÖM!!!!! :)
  • Laalee
    sajat mapokkal a huncraft.hu n probakozzatok

eleg jo adatbazisa van kezdoknek
  • Loxa
    Armithis: én is csináltam BW-be küldetést. Túl jóra sikerült, mert nem lehetett végigjátszani. A Terranok triggerelése brutális lett, pláne hogy szövetségben vannak a pályán. A map-et is én szerkesztettem hozzá, meg a sztorit, meg a hangokat. Hátránya hogy magyar, mert az angol sajnos nem az erősségem.
    Vannak kedvenc egységeitek, vagy mindegy hogy melyik fajjal játszotok?
  • Loxa
    Sziasztok!
    Megkérdezhetem mit értetek rush alatt? A korai lerohanást netán?
    Én is szeretem a BW-t, kicsit egysíkú mindíg gép ellen játszani, de azért változatossá lehet tenni. Multiba 2-3 alkalommal játszottam, az egyik ilyen 10 órás volt, de nagyon állat. 3 liter kóla kellett hozzá.
  • GregSB
    Hmm, ennyit azért ne ajánljatok, nem fér el a vincsimen :)
  • GregSB
    Azért hotam fel a topicot mert fasza UMS mapokat keresek. Neten már próbáltam keresni, de a nagy része gagyi volt. Profi RPG és Defense mapokat honnan tudnék letölteni?
  • Fam
    fel tudna vki tolteni az sg ftp-re egy starcraft cracket, vagy irni egy meg mukodo linket?
    big thx
  • Yeti_
    A topicon belüül már volt szó a broodwar crackről, nem?
    Asszem www.gamescopyworld.com
    Mindegy, nézd meg lentebb
    :)
  • Laalee
    amugy csak a win98 as cd vezerlot kell visszacserelni egy win95 ös re. system/iosubsys/cdfs.vxd
  • Laalee
    www.huncraft.net
    itt mindent megtralálsz hogy elinditsd
  • Yeti_
    Amúgy kis részben igazad van. A rush nem arra szolgál, hogy minél élvezetesebb legyen a játék. Inkább arra, hogy megnyerjük.
  • Yeti_
    Jah, és ha beállít 6 zergling+ 7 drone, akkor fogom a 4 zealotomat és felnyársalom őket. A főépület is védve van, mert a zealotok hátul vannak. Miután visszavertem a támadást, akkora hátrányba kerül az ellen, hogy lazán leverem(-7 drone...). Valami ilyesmi.

• Yeti_
    Ő szerintem a Battle.netről beszélt...
  • Yeti_
    Álljatok már le. Mi van már veletek??? Bneten agyaljátok egymást, ne itt.
  • Yeti_
    Figyelj. Ha nem vagy kezdő, akkor teszel valamit a rush ellen. Vagy ellenrusholsz, vagy bevéded magad. Ha nem teszel ellene semmit, magadra vess.

Ja. És aki nem szereti a rusht. Aki a hosszabb játékot kedveli, az olyan játékra megy fel, vagy olyat kreál, ahol fel van tüntetve "norush for 20 min".

Amúgy is, szerintem a rush az egy természetes dolog. Nem mindig elsőre szoktak sikerülni, néha 30-40 perces játékok is vannak, amik rushal kezdődnek. Csak ugye ki kell védeni...
  • Yeti_
    Hmmm. Egyetértek. Zárjuk le szép vitánkat és csevegjünk értelmes dolgokról. Igazad van abban, hogy nem jó tök ismeretlen emberekkel játszani. De ha azt is tudod, hogy hogy játszik(például gyengébben nálad), akkor az már kissé hamis.
  • Gamina-
    Takarodj innen, és ne ugassál, mivel én itt a saját nevemen írok, te meg kis senki, más nevét lopod. szal jobban tennéd, ha befehjezed! ;))) Dark ugye Ran a nagyszülőknél van joltudom? :)))
  • Gamina-
    Fura, hogy még a nevét is így irja szal akkor kedves névlopó RangeR T
  • DarkLorD
    Hehe félre értés lehet itt köztetek:DDD EZ nem az öcsém, hanem másik Ranger. Mondjuk az is erdekes amit mond ez a skac, mert azota jáccok a battle neten mióta megjelent a játék, de az öcsémen kívül egyetlen egy Rangert sem láttam ott. (pedig szinte minden nap ott voltam/vagyok)
  • Gamina-
    Jah! én több mint 1 éve jáccok, de nem vagyok Régi, de Pl Mr.Clarence 3 éve, szal Ő réginek számít.... RangeR! azért az nem hittem volna, hogy pont Te nem emléxel rám....vagy nem is az igezi vagy? akkor TAKARODJ innen! ha meg azvagy, akkor gondolkozzám már bazze! Nekem sírsz a nőgyeidről, nekem meséltél, (meg Timikének, vagy már Rá sem emléxel?????) és most a nevemet sem írod le rendesen? kimosták az agyad? :) eröltesd már meg édesem! szal Ran vagy kuss, vagy mond azt, hogy hülyeséget mondok de AZT NE MERD MONDANI, HOGY NEM ISMERSZ! (mellesleg most kicsit csalódtam benned, hogy ekkora F*sz vagy!) na csá!
  • Gamina-
    Bazz RangeR Ha te az igazi Ranger vagy akkor ismerned kell kicsim.. :)) még a szallagavatódon is ottvoltam!! :) ne legyél már ennyire IQ!!!!! ;))))
  • Laalee
    96 ban sc ez jo vicces... max d1...
  • Laalee
    Flame ON :)

• RangeR
    De még 1996 is lehetséges
  • RangeR
    Kedves Gaminka!
    Te egy kicsit el vagy repülve szerintem a klánosdiddal de főleg a "régi Bnetes" szöveggel!
    Tudod mi az,hogy régi Bnetes? Mondjuk 1998 vagy 97,már el is felejtettem.Na az a régi bnetes.Azóta mindegyik játékkal nyomom amelyikkel lehet.És téged láttalak már?Hát soha.Igaz nem megyek HUN channelre,sokáig nem is tudtam,hogy oda járnak a fickók.Tehát szerinted így meg úgy,ilyen meg olyan régi stb.stb.Hülye egy szöveg.Egyáltalán volt már számítógéped mikor már a bneten játszottam fél napokon keresztül?És most belépnék a csatornátokra,aztán jönnél a szöveggel,hogy: ez nem régi bnetes? Hátbazzz ezen aztán kuncorognék.De főleg azon vigyorgok,hogy ilyenek számítanak neked és ennyire,hogy ki mikor mennyit játszik egy játékkal és mióta...Megnyugtatlak,hogy hozzám képest úgymond eléggé "kopasz" bnetes vagy,szóval értékeld át ezt a meghatározást.