3856
Starcraft
-
#215 bameg megveszed boltból!!! 2000ft-ért megkapod az eredeti és a kieg. lemezt... Tudsz neten jáccani. -
#214 ki hitte volna... -
Chappy #213 onnan nem lehet letölteni, csak megvenni! Amőgy nekem egy PC Guruhoz volt. Már rági gém. -
#212 boltból -
Mihail #211 segítsetek! honnan lehet starcraftot letölteni? -
Chappy #210 igen, csak hamarosan megyek németórára. Ja, nézd meg a Chappy újra nyert! topigot! -
#209 szoktál neten nyomulni csepi? -
Chappy #208 ja, jó game! -
#207 up -
#206 Életkor: 35-40 között
Kötve hiszem, hogy az apukája engedte fel netezni. Szerintem te jössz neki egy csókolommal. -
#205 "mert mit teszel, ha mondom?..."
Látom apukád felengedett netezni egy picit...
De lassan csináld a házidat mert holnap isibe mész -
#204 mama hogy van??? -
#203 mert mit teszel, ha mondom? én meg 5 éve nyomtam eredetivel és nem most.Akkor volt a fénykora, nagyember, hogy baszom a szád szélét... -
#202 Én egy hete rendeltem meg eredetiben, és most is nyomulok vele, nagyon állat dolog nosztalgiázni! Ja, és a játék is a best. -
#201 Azért egy ideig még nem fog ez a gáma meghalni. -
#200 SC koreában népjáték -
#199 és?? nekem fél éve voltmeg a játék. most megvettem eredetiben és nyomom battleneten. és ne mond már hogy kihalt a játék!!!! -
#198 mibajod? -
#197 mik vannak... -
Inquisitor #196 Up. -
#195 csak európában haldoklik, Koreában meg tképpen már nemzeti sport, külön Starcraft TV csatorna van. éppen mostanában olvastam, hogy egy-egy komolyabb meccset többen néznek meg mint mondjuk a Jóbarátok aktuális epizódját. -
#194 Bazz, most néztem a játék dobozát: 1997!!! Ember, 7 év!!! Ebből ötöt nem haldokolt. Ennyi idő alatt a kocsidat is eladod és még a lakásodat is lecseréled, vagy átalakítod! Ez viszont egy pc-game mindössze! Mit vártál? -
tbundy #193 érdekes milyen népszerű ott
persze a meccs is jó volt -
#192 ez nagyon vad!!!!!!!!!!!! :))) bárcsak én is így játszanék!!! -
Inquisitor #191 Az egyik fórumon szóba került a Starcraft meg az, hogy Koreában milyen hihetetlenül nagy rajongó tábora van. Pro gamerek komoly pénzekért, élő közvetítésben mutatják be tudásukat.
Feltettünk egy videoklippet ahol BOXER és GARIMTO, a két szupersztár csap össze.
Akit érdekel a dolog és elég gyors a net elérése, töltse le, érdemes.
Boxer vs Garimto [.asf video, 37.5 !!! Mbyte]
http://www.c3.hu/~frc/fallout2/
Nem piskóta!!! -
#190 Magyarországon ennyire haldokolna ez a játék??? nemár!!! -
#189 2vs2 valaki? -
#188 és most??? hétvége van! :) -
#187 Mert most dolgozom. -
#186 mé' nem? -
#185 az bizony! :) -
#184 hopp eltűnt az előző hozzászólásom... -
#183 én akarok de nem most és nem online :))) -
#182 Minden idők legjobb RTS játéka! -
#181 valaki nem akar játszani? -
#180 jó nekik! :) -
#179 hihi:D koreában külön tv adó van hozzá, ahol nyomják a meccseket:) -
#178 Vagy csak WC3-as új multi térképeket kell gyártania... Bár nem hiszem hogy lemondanának az RTS piacról. -
#177 Na TOPIC UP! Most vettem meg eredetibe zgyhogy irány a battle.net! :)) -
#175 Pityogo2, ha ezt olvasod, látogass el ide:
www.campaigncreations.org (vagy .net a vége)