3856
Starcraft
-
YMan #255 Srácok!
A mediamarktban kemény 2000 forint körül van egy eredeti starcraft úgy emlékszem... -
tbundy #254 vedd le a szemellenzőt, láthatsz még érdekes dolgokat.. -
#253 A világ legjobb RTS-e és halhatatlan! -
#252 nemá osdi game el még játszanak emberek nem hiszem el :D -
#251 Küld el, haátha sikerül. -
#250 de sztem ugyse fog müködni igy... :((( vedd meg eredetiben, Media Marktban 2000 ft és a kiegészítöt is odaadják.... -
#249 naná...küld csak! -
#248 pedig elküldtem... :(( mégegyszer??? -
#247 Hát eddig a pillanatig nem jött semmi. :( Nem lesz war?? -
#246 :)) -
#245 ma várhatod a mailomat!!! :DD -
#244 :(( -
#243 megkaptam. most megcsinálgatom a gépem, mert friss winfosom van, holnap legkésöbb átküldöm, mert most nincs fent... sry. -
#242 privi ment. -
#241 rendben. küld el priviben a mail címed. majd átküldöm.... -
#240 küld el légyszi a te Starcraft.exe -d ok? hátha sikerül... -
#239 máshol ööö amikor jáccani akarsz, és fellép a Battle.netre. akkor nekem anno kiirta, hogy rossz CDkey. -
#238 Hol kéri azt? A telepítésen kívül? -
#237 öööööö nem tudom. Salz, a CD-key már akkor használt... :( -
#236 Hát izé...eredetiről lett átírva, szal.....attól függetlenül nem megy. Nincs vmi krekk? -
#235 eredeti??? akkor nem tudom mi a gond.... -
#234 Válaszolj légyszíves a #231-es hozzászólásra és akkor talán sikrül valami. -
#233 sikerült már megcsinálni??? -
#232 Mikó lesz a meccs?
[NYERNI AKAR] -
#231 Akkor légy oly kedves magyarázd el, hogy mi és hogyan lesz. Én fel akartam menni a Battle.net-re, aztán frissíti a játékom, de vasz, hogy sikertelenül, mert nem léphetek fel rá. -
#230 még jó hogy lehet!! :DDD holnap megcsinálom, és jáchatunk.... de akkor legyél itt. -
#229 balu999:
az a pálya amiről te beszélsz az OMEGA cimszóra halgat és az 1 rejtett küldetés, melyet a Protoss hadjárat vége fele lehet megszerezni az egyik pályán. (vmi olyasmi a lényeg, hogy az elötte lévő pályán vagy nem vezthetsz egységet vagy vmi hasonló szivatást kell megcsinálni) -
#228 Lehet ezzel online játszódni? És ha lehet nincs kedve vkinek kikapni? -
#227 StarCraft & Brood War v1.11 patch
Letöltések száma: 21
Dátum: 2004. 04. 29.
Méret: 3.2 MByte
Letöltéshez klikk ide
A Blizzard meglepő módon egy új javítással jött elő ősrégi - bár egyesek körében még ma is népszerű - valósidejű stratégiai játékához, mely javítja a koreai irást a Battle.net és egyéb apró hibákat. -
skristof #226 LOL
:)) -
skristof #225 LOL
:)) -
#224 akkor az vmi extra pálya volt, amit úgy szereztél és USE MAP SETTINGS-ben kellett indítani. mert amiről beszélsz pálya, olyan tényleg nincs a SC-ban... :) -
balu999 #223 Sziasztok
Van egy problémám.
RÉgen megvolt a Brood War és volt egy olyan pálya ami
úgy kezdődött,hogy 1db Dark Archon-nal kezdem és szépen lassan el kellet foglalgatni az egységeket.Most megvettem
eredetiben és ezt a pályát nem találltam meg mind a 3 fajjal
végig nyomtam és nincs.
-
#222 na erre már én is kiváncsi vagyok... -
#221 felröppent vmi lopott WC4 béta még vagy 3 hete, de mikor topikot nyitottak neki, ki is törölték azonnal. 5 percig volt meg a topik... még a PC Guru írt róla asszem hírt az újságban, hogy kikerült a béta a netre, és 1 kis kép is volt mellé... hát nem tudom, hogy mi van azóta. az újságot én is láttam, szal az újság beli hír nem kamu, de a neten nem volt nagy visszahngja, szal A hír viszont az lehet... majd az E3 után minden kiderül. -
#220 A PC Guru kiadta mellékletként???? -
#219 Ez biztos? Szerintem a WC se lenne rossz... -
#218 azt igen, hogy mindenki azt várja a köv. játékként a Blizzard-tól, de sajnos WarCraft 4 lesz a köv. játék... :( -
#217 nekem is ugy rémlik, hogy hallottam valamit, de leet hogy nem...
a lényeg, nem lesz sztem a közeljövöben. -
Mossberg #216 Hello mindenki!
Régebben mintha olvastam volna arról, hogy lesz StarCraft2 valamikor...
Hallott valaki valamit?