3856
Starcraft
-
hehe nagyon sok strategia van, koztuk van az altalad emlitett EARLY ling, lehet 5drone poolbol is loketni a linget, de azt egy jo mikros megfogja... talan azert erdemes "gyujtogetni" folyamatosan(es igen folyamatsoan gyartani a drone/scv/probe !!!!!) mert makro nelkul(gazdasagi menedzsment) sz4rt sem ersz... ha jol vedekezel(szepen megveded az expjeidet), vagy esetleg harassolgatsz(ellenfel b4szogatasa), akkor 4-5 expbol(bazisok, tudod ott is "gyujtogetni" kell) mar eleg szep sereged lehet...
ha gondolod kiprobalhatjuk ;) -
aruld mar el mi ertelme van annak h gyujtogetnek es nem arra mennek h minel elobb csinaljnanak linget vagy akarmit
noob vagyok sc-ben csak kivancsisag -
az eredeti jobb
marha nagy kiadas... 2 rugo :DDDDDD a kieggel 1utt... :DDDD
amugy nekem ez volt regen a kod: mindenhova 0 aztan az utolso elotti rublika vegere egy 1es, es mukodott :DDDDDDDDDD
persze onlinehoz mar kell a rendes kod... ;)
-
Ezek aztán nem szarozank.5Min alatt lezúznak 1 meccset.Tudnak vmit.Alig fejlődnek.Rakat gyűjtő,meg vmi hadászati barack azt kész.De rég játszottam már vele Istenem.Atom nagy volt.Felteszem már megint.Ú de szar volt mikor faterom hozta oszt nem volt sehol kód telepítéshez.ÁÁÁ.De végül meglett.Odaültem a STARCRAFT betűi felett lévő számokat beírtam,aztán maradt még 4 szám tippből 1976 és ok,aztán mutatta h hova tegyem.'.re feltörtem a cuccot ezzel:2515-45156-1976. ÁÁÁ atom nagy gééém. -
ORIASI MECCS!!!!!444!!4!neee4!4ggg4!4gz! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDADASAD
Ket nagy osi ellenseg Boxer-Yellow meccs... MÁSZT SZIIII -
Ehhh akinek kicsit gondjai vannak a gyorsasaggal...
-
ehhh ne nezz mar madarnak... meghogy NEXUS!!! pffffffffffffff
...
...
...
...
...
Command Center ehhhh
-
Nuki #568 ezt a videjót is csak most veszem észre: Tassadar's Huge Carrier
-
Nuki #567 XDD
ez vonatkozik-e rád? : "You actually understand all of the above jokes."
"You call your house your "Nexus." :D -
LOL! Too Much StarCraft :DDDDDD
ram az utolso is igaz, akkor en fan-e vatyok? ^^ -
egy kis flash anim, nagyon beteg KATT 
Jah boxer interju p0wnz0r, idezet: "When I was an amateur, I've practiced up to three days straight, but now I don't have that kind of strength, so I practice about twenty hours a day."

-
Nuki #564 ha megengeded, én a TE fórumtársad vagyok, és nem osztok igazságot csak elmondom a véleményem:)
de szerintem hagyjuk abba ezt az egész hülye vitát mert télleg nem volt értelme ahogy elkezdtük...:o -
tbundy #563 kösz -
most ne haragudj, de mi a F4sznak okoskodsz? eleve nem valaszoltal a kerdesemre sem, bejottel, es jol kiosztottad az igazsagot!!!
grat!
-
tbundy #561 a név kötelez, ugye? -
nem teged kerdeztelek, az "ugyeleteskiosztomazigazsagotkozenincsatemahoz" forumtarsnak! -.-
-
Nuki #559 úgy 5 drone hogy a spawning pool épitése közben is öt, vagy az első 50pénzt ellövöd egy drone-ra és utána csak s.p.-ra gyüttesz?
amúgy legnagyobb páján meg lehet, (gondolom) :P -
Nuki #558 túlbonyolítod az egészet :)
felesleges, igazad is van meg nem is, ennyi az egész;) -
ok, btw kivancsi vagyok te hogy fogod a 5 drone-pool lingrusht? TvZ ben ofkorsz... -
tbundy #556 menj sétálj egyet.. -
ez nem felreertesrol szol noobber... en is "erzem" mirol van szo, de egyszeruen nyelvtanilag bukta az egesz... meg mindig nem vagod te sem mirol van szo? szepen valaszolt a ceges szulinapra, hanyszor kell meg leirnom, hogy lasd te is??? helytelenul tette mert a "valasz erre" gombot nem veletlenul talaltak ki... REAGALSZ az elozoleg beirt hsz tartalmi lenyegere, nemde??? ha!!!! nem veszi igenybe a "VALASZ ERRE" funkciot... maris tiszta sor(es szimplan beirja, hogy BOLDOG szulinapot KORYNE!!!)... de igy? OMG 
ad1: meg szemelyt/targyat sem vesz igenybe
ad2: VALASZ ERRE GOMB(amiben raadasul a ceg szulinapjarol tesz emlitest Koryne)!!!
tisztan bukta... gg -
érdekes én miért nem értettem félre a postjaikat...?
nelegyél n00b -
denial? :P
koryne:
":PPPPPPPPPPPP
Meló van ezerrel, aztán megyünk a cég szülinapját ünnepelni, holnap jövünk csak haza :)"
VALASZ ERRE!!!
Nuki:
boldog szülinapot ^^
KIBEB4SZOTTUL TOKMIND1 mi volt aznap, A VALASZ ERRE GOMB OTT FIGYELT!!! TALAN ha igy irta volna: "ok, remelem jol szorakoztatok! EGYEBKENT!!! boldog szulinapot... mert a VALASZ GOMB a CEGES SZULINAPRA VOLT reagalas!!!!444neeeeeeeegz
comprende???
ne b4szd fol az agyam kerlek...
-
De nem érted, hogy ezt nem most írtam? :D Nuki meg azért mondta, hogy boldog szülinapot, mert tegnap látta a főoldalon. Múlt héten még nem volt szülinapom, akkor írtam a kommentet, amire Nuki ma válaszolt :) Tehát nem fogalmaztam én akkor rosszul, csak Nuki arra a kommentve válaszolt, jelezve, hogy nekem írta :P
(jó sok a szóismétlés, de nemérdekel :D) -
de most nehari, de enyhen nem erdekes, amit IRTAL, NYELVTANILAG megcafolhatatlan, lehet magyarazkodni, de teny es kesz... gg hulyen irtad... pont... -
Ha megnézted volna, mikor írtam a céges bulit, akkor rájöhettél volna, hogy az nem is most volt :P -
Nuki #549 legutolsó kory üzenetre válaszoltam hogy tudjátok kinek szól :P -
akkor kurvan szarul fogalmazott a kis holgy... mert amit irt azt jelenti, HOGY A CEGNEK van szulinapja... amugy utolag akkor HB2Y Korynenak! sorry mivel mostansag bennt lakok ezert marhan OTT vagyok a toppon (amugy nem szoktam nezni ki mikor szulinapos a FALON!, errol mar leszoktam...)
-
Nuki #547 iwiwen, myVIP-en fenn vagytok? utóbbira még tudok is meghívót küldeni :D -
Jah, voltunk céges bulin is, de az én szülinapom is tegnap volt :) -
Nuki #545 látom nem túl sűrűn nézed az fórumot ott kint...
mai szülinaposok: koryne
u.i.: magyarul azért én is tudok ;) -
lehet en ertelmezem rosszul de akkor idezek: "megyünk a cég szülinapját ünnepelni" -
Nuki #543 :o
miféle cégnek? -
a cegnek volt szulinapja... :P te egy multinak gratulalsz?
-
persze itt ficankoltok, meccsezni meg egyik sem jonne fel :PPPP
NAGYSZAJU BANDA-E!? -
Köszönöm ^^ -
Nuki #539 boldog szülinapot ^^ -
:PPPPPPPPPPPP
Meló van ezerrel, aztán megyünk a cég szülinapját ünnepelni, holnap jövünk csak haza :) -
je te elsz?
-