3856
Starcraft
  • Lammer
    szerinted??? minnel kisebb, annal gyorsabb nem?
  • Nuki
    ez csökken az adrenal glands fejlesztéssel a zerglingeknél ^^ ? csak kár hogy Hive kell hozzá :Ð
  • Lammer
    sokat tudsz a jatekrol
    Ne! ottvan!
    ket "loves" kozotti ido a marineoknal, vagy 2 "maras" kozotti ido a lingnel peldaul
    idezek azert: "Cool is the time between the ending of the attack and the beginning of another."
  • Nuki
    mit értesz azalatt hogy cooldown?
  • magus
    ohh ertem, kosz
  • Lammer
    jo mikro! falaz scvvel a par rinnek, ergo addig varial addig mozgatja jol a scv+par rine parost, hogy lelovoldozi a lingeket(plusz nefeled, hogy az scv is 5ot sebez 0as rangen! + scv ->HP:60 ling ->HP:35!!!! hiaba jobb a cooldownja a lingeknek, foghato) amig nem lesz eleg rine es/vagy bat, ha megjon bat, akkor onnantol zergnek valatania kell tekket, mert bat reggelire eszi a lingeket tomegben is!!!44nnnnenenenegzzzz!4gz!4zg4!z4
  • magus
    linget*
  • magus
    tegyuk fel pont ezen a meccsen, ha a zert elkezdi ontani a linet es lerusholja az elejen, hogy vedi ki scv-kkel?
  • Lammer
    2 gepet nem versz meg 15 perc alatt, akkor lame vagy :P foleg ez a "bevedekezes" LÁÁÁL
  • Nuki
    ja, két gépet néha csak úgy tudtam legyúrni, hogy izom védelem, kiköltekezték magukat, aztán a sok pénzemből ami maradt lenyomtam :D
  • cuccok
    az ellenfeleknek kifogy valamikor a NYERSANYAGUK?????????????????????????????????????????
  • Nuki
    én inkább először azt hittem valami 1024*768 graf. peccs :)))9
  • scorpeeon
    tényleg nagyon jónak tűnik! És ami a durva az az, hogy első ránézésre azt hittem a shotokra, hogy az eredeti SC-ből vannak, nem a remakeből, csak amikor jobban megnéztem, akkor láttam, hogy ez bizony full 3D-s :D Innen is látszik, hogy milyen jól megcsinálták.
  • Nuki
    bocs kínaiul ná tudok :]
  • Lammer
    younoob
  • Nuki
    áz mit jelencsen moré?!

^^ték^^
  • Lammer
    sorrymegosu
  • Nuki
    dicsak, neked má semmilyen ujjat se lehet mutatni :|
  • Lammer
    igen en ismertem :P
  • Nuki
    :oooooooo
    w3 motor... igen, mondtunk már magunkból kikelve ilyet (vagyis én) hogy én már annak is örülnék hogyha w3as motorral látnék sc-t, még újitások sem kellenének. aztán elképzeltem elálmodoztam rajt' tényleg hogy is nézne ki, de ott elakadtam, hogy mekkora munka lenne már megcsinálni, főleg mivel a lentebb említett blizzard termékek (Warcraft, Starcraft + expansion settek) blizzard trademarkok, emiatt is kizártam hogy blizzardon kívüliek csinálnák meg, mert a bliz. nem hinném hogy ilyen kártyát kiadna a kezéből.
    és most látom ezt az oldalt, a játékot, a terveket, minden :)))
    nekem nagyon tetszik :D
  • scorpeeon
    hallottatok erről?

Starcraft rajongói-remake a horizonton

Néhány lelkes rajongó megunta, hogy a Blizzard nem igazán akar folytatást gyártani a Starcrafthez (vagy legalábbis nem tudunk róla). Ennek jegyében a Warcraft III motorjára átültetik a legendás RTS-t, némileg csiszolnak rajta, pár új pálya és kész is a termék! A Blizzard álláspontja egyelőre sajnos nem ismert (egy éve érdeklődtek a stúdió véleményéről a fejlesztők), mindenesetre a fejlesztő srácok szeretnék magukat bebiztosítani, ezért másolásvédelem miatt négy (igen, négy...) játék eredeti változata szükséges az installáláshoz. Warcraft III, Frozen Throne, StarCraft, Brood War...

(forrás:hardwired)

és a "hivatalos oldal": itt

szerintem nagyon durva lenne, megelőzik a Blizzardot :D
  • Nuki
    otthon aludni,,, az luxus :D
  • Lammer
    nem, mert otthon mar a fenykep is sargul() meg mar szeretnek 1X otthon is aludni egy egeszsegeset... termeszettel nincs gondom, mert ugye jo helyen vagyok, korulottem szinte csak a termeszet, eleg ha csak kiteszem a labam az ujjektumbol... =)
  • Nuki
    akkor megérte, nem? :P
  • Lammer
    ehhh xbox360 meglesz-e?
  • Nuki
    Plussz fizu-e? ^^
  • Lammer
    en is ezt mondanam... jo enmeg zsinorban 2 honapja vagyok bent... es? :P lajtosan benntlakasos lettem :o (500 meg folotti oraszammal :C)
  • koryne
    Azt azért tegyük hozzá, hogy félálomban voltam, ma meg 3:50-kor keltem :P
  • Lammer
    latom nagyon ugralsz itt, de egy deka meccset sem jatszanal le igazabol... -.-
    legalabb a kisholgy tegnap 2X megverette magat... de legalabb feltolta magat a netre kiallt es nyomtunk 2ot(meccset ofkrosz) ... (volt egy nagyon sima, meg egy izgisebb meccs)
  • Nuki
    ááá nem csak 50 kb
  • Lammer
    jahigen...
    ...
    ...
    ...
    a 111bol?
  • Nuki
    nyertem má egyszer ^^
  • Lammer
    LOAAAL komolytalan!!!!!!!!44444444444nnnnneeeeeegZ!!z443+t!/!%/!
    ezert kapsz te ki mindig
  • Nuki
    igen, teát 1,5 percre teszek be kettes fokozaton és akkor pont jó forró lesz :)

amúgy nem, csak a hydráknál veszem figyelembe, ha eszembe jut :D zerglingeknél soha....

télleg zergling-comb pörkölt, szuperinteligens hydralisk :Ð majd jól meginterjúoljük őket... mint a videjóban :D
  • Lammer
    mondjuk jol mikrozol?
    (figyeled melyik ling kezd meghalni, hatrarantod stb?)
  • Nuki
    hogy lehet egy 5 drone-os early rusht máshogy csinálni? :D
  • Lammer
    rasolni tudni kell
  • Lammer
    kerdesedre 2 fele valaszt tudok adni:
    -Igen BATTLE.NETen csak eredetivel tudsz jatszani(vagyis jatszthatsz ISObol, meg krekkelten is ha kell, CSAK A KODOD legyen legalis)
    -Igen neten tudsz jatszani kamu koddal, de akkor felejtsd el a BATTLE.NETet... peldaul Hamachi (virtualis LAN) akar...
  • samhun
    csak eredetivel tudok jáccni neten?
  • Nuki
    az én örli rásjaimat mindig megfogja az úrfi :o