3856
Starcraft
-
jolvan uljel mar le... -
tritonkirály #654 Persze mi is battlenetezünk 1 kulccsal 1 x re 3 an !!!! Csak kéne még egy kulcsa a rohadt hálózat miatt, mert nem engedi ugyan azzal a kulcsal játszani a másik gépet értem? :O 

-
tritonkirály #653 Kérlek adjatok egy cd kulcsot! Ha nem hisztek nekm akkor próbáljátok ki a legjobb haverotokkal...
Köszi. Trit
-
Nuki #652 battle netezek, nemadhatom oda, tyúkok ülnek rajta ^.^ -
jolvan persze...
-
tritonkirály #650 Hali! Valaki tud cd-keyt adni nekM? az a helyzet hogy indulna annak az embernek is a starcraft egy időben velem, csak én hálózatban vagyok egy másik géppel, ott is van Starcraft és a lan nem engedi hogy együtt nyomassuk... de mivel veletek nem vagyok lanban ezért müködni fog... mi is 1 kódot használunk 3 an! előre is kössz a kulcsért: Tritonkirály 

-
"AHOVA INSTALLALTAD"\maps\replays
ha nincs replays konyvtar, krealj 1et... -.- -
samhun #648 A replayeket hova kell bemásolni? És hogyan kell bemásolni? -
Nuki #647 várni tudunk ;D
ha eddig tudtunk :D -
tokmind1, mert meg mindig 98 apr1 a megjelenes, hiaba az erolkodes... :P tehat nincs meg 10 eves PONT! -
Nuki #645 A hivatalos megjelenés dátuma és hogy mikortól játszanak vele tudjátok hogy nem szokott mindig klappolni, úghogy innentől felesleges a vita :P -
a hivatalos megjelenes szamit meg mindig... -.-
neked is a szulinapodat a SZULETESEDTOL SZAMOLJAK es nem a fogantatasodtol... tehat meg mindig 98 apr1... gg
-
Pár hónapon nem érdemes vitatkozni. A lényeg, hogy 97 decembere óta játszanak vele. 98 januárjában már őrjöngve vártuk a battle neten a fullt. -
az tok mind1, hogy te mit hiszel a hivatalos megjelenes meg mindig 98 apr1... -.-
gg -
Nekem '97 dec., mert akkor jött a béta. -
Mikor lesz 2?Képek,infó vmi van már róla? -
Nuki #639 április elseje miatt mondtam :]
tudod hogy híres a blizzard mindenféle poéjairól :D -
nem, nem vicc...
-
Nuki #637 ez csak egy vicc..... :D -
rohadtul benezted, mert:
Release date: United States of America April 1, 1998 (Windows)
you failed, sorry...
-
A StarCraft 1997-ben jelent meg. -
majd 2008ban =) -
Nuki #633 és annak ellenére :))) -
Hihetetlen, lassan 10 éves a játék. -
Nuki #631 az meglenne, révén hogy nyár van ^^ -
kene mar egy sgs tornat rendezni... lehet max 3an lennenk(vagy anynian sem)? :DDDDDDdddddddddd -
Nuki #629 Warcraft plays you around
You play Starcraft
Westwood plays you and red alert around
amúgy jóak XD -
OLTAAAAAAAAAAS!!!444
az utolso bekezdes a legjobb mindkozul :DDDDDDDDDD
es mennyire igaz ^^
"Warcraft is the most brilliant game Blizzard ever created.
Starcraft is the art created by god via Blizzard for all gamers.
Red alert is the reason why Westwood sucked."
-
samhun #627 hamachin haverombelép a szerveremre, starcraftban meg csinálok egy servert, local area networkban? -
Nuki #626 paraj, olaszok beszteszt :) 2-0 ^.^
amúgy hajrá elefántcsontpart!! :D -
leirtuk, hamachin lehet...
csak a patch egyezzen meg(lehetoleg rakjatok fel a legutolsot mind2en)
... -
samhun #624 ja ok, olvastam.
És ugy sem tudok tört jatekkal, hogy a haveromnak uez a verzio van meg, aztán ugy vhogy 2en...neten... ? -
samhun #623 -Igen neten tudsz jatszani kamu koddal, de akkor felejtsd el a BATTLE.NETet... peldaul Hamachi (virtualis LAN) akar...
Erre vmit irjatok
Megvan illegalisan a game, megy is, csak ugye neten nem. Akkor most leirod Lammer vagy vki nekem? Thx -
vedd meg eredetiben... -.- -
ezt enm en tsinaltam, csak talaltam, de nagyon LOAL! :DDDDDD
(hajra Ghana!!!444444 :DDD) -
Nuki #620 loál :DDDDdddd
uncsyzhattál de nagyon XD
[ő felismerte, alap]:D -
Ronnie07 #619 Most kenem le a gamet,ez télleg minden stratégiai gamen tultesz??3 év alatt ellehet felejteni h milyen is! -
samhun #618 Utáljátok a hackereket? ha nem, akkor anak a proginek a linkjét, amivel tudok játszani neten, tört játékkal, megadnátok? -
koczkak-e!?
(noobok ne erolkodjenek, igen ez egy Del-Koreai zaszlo
)
-
Nuki #616 jovanmá, megerősítést vártam ^^