3856
Starcraft
  • Lammer
    SRACOK! AKI SZERETI A STARCRAFTOT es raer esetleg Szombaton(2006 Július 29), az eljohetne egy eleg nivos nemzetkozi LANRA... amit Bp. IX. keruletben fognak megrendezni...
    A verseny szinvonalat tobbek kozott: Blackman legjobb non-koreai Zerg player (WCG 2002 3ik helyezes!!!), Shaman kelet europa egyik legjobb Terranere... es talan eljon majdnem a komplett Cseh valogatott is! lesznek eleg elokelo playerek szepszammal(magyar legjobbak is!)!!!
    szeritnem kihagy6atlan esemeny, talan nalunk Mo.n ilyen megint, ha 10 ev mulva lesz, akkor tulzok...
    szal SC-W3(W3ban sem jonnek rossz veresnyzok) verseny
    HONLAP-> KATT!!!

lehet kivetiton sasolni az esemenyeket! de lehet spektjegyet venni(en azt fogok ami annyit jelent, hogy a "nagyok" mogott alhatsz es nezheted, ahogy gosulnak
    (150K az elso helyezettnek jaro dij starcraftban!!!)
    en megyek! es ti?
  • samhun
    Soha nem sikerül berakni képet az sg be :(
    De ott a link
  • Nuki
    nekem piros iksz, szóval nem látom kép... :o
  • samhun
    Egy kicsit unatkoztam:
    http://nitroforce.atw.hu/unalom.JPG
  • Lammer
    esetleg ladder reset volt... bar most neztem meg, nekem megvan mind! en europain nyomtam... milyen reg nyomtad a laddereket? (lehet mar evekkel ezelott volt?)
  • Nuki
    ebben Lammer úr tud majd segíteni :o
  • Prince of Máté
    sziasztok lenne egy idegesítő problémám:
    Egyszer fellépek Battle.netre és lám mit látok lement a statom...A nevem előtt eddig 1065 pont volt és most visszaesett vmi miatt csillag-ra...PEDIG NAGYON NEHEZEN nyertem sok laddert és erre elveszett..Mitől lehet ez?
  • Nuki
    csak chateléstől?
  • CyrSyS
    Segítsetek. Van egy eredeti cd-kulcsom és azt írja ki a battlenet hogy levagyok tiltva a chateléstől. Mit tegyek?
  • Nuki
    mihez képest jól?! én is azt hittem aránylag jól játszom, mielőtt találkoztam Lammer bácsival :DDDD
  • SeLFisCH
    jaja , értlemes kérdéseimből látod :DDD de régen télleg jól ment , pár órája szettem le
  • Lammer
    huuu akkor te mar -pR0- vagy!44
  • Nuki
    a főépület mellé kell beépíteni, úgy hogy nem comsat stationt szerelsz be, hanem nuclear silo-t :)
  • SeLFisCH
    még egy hülye kérdés

elég jól állok , volt az atombomba a ghostnl. na megtanítottam nekia láthatatlanságot meg a lockdownt , de atombombához kell vmi nuclear silo. azthonnan szedjem ? :D
  • Nuki
    ha játékos ellen játszol. gép ellen nem lehet, csak ha úgy csinálod meg térkép
  • Inquisitor
    Én se emlékszem, de azt hiszem lehet :)
  • SeLFisCH
    hello
    na megvettem ma a gémet , de rohadt sokat felejtettema 4 év alatt
    custom gameben lehetett szöv. kötni? úgy értem h mondjuk 3 a 3 ellen ?!
  • Valentino
    Sziasztok!

Nemrég vettem meg a game-t és arra lettem figyelmes hogy 100%-osan hajtja a procit, ami figyelembe véve hogy AMD 3000+ -om van és a gépiénye a játéknak enyhén alacsonyabb.... szóval furcsa. Nem tudjátok miért van? Vagy mi lehet a megoldás rá?
  • Nuki
    ugyanolyan CD-key-ű Starcraftal lehet játszani egymással hálózaton?
  • Nuki
    hangyám... inkább hagynám :D
  • Nuki
    hangyám hogy korrepetáljon SC-ből
  • Lammer
    Queen of Terran ^^
    (ehh olyan edi ^^)
  • Nuki
    nem egy :D
    de sc-ből ez unikum:]
  • berlinboy6329
    Van ilyen counter-strike-kal is.
  • Nuki
    amerikában ilyen mindennapos -.- :DDDD
  • NKristof
    Hát ez enm semmi...Azért ha valaki látta a srácokat a forgatás közben az utcáról az nézhetett nagyokat:D:D
  • Nuki
    a második részben a túlzott füvezés téma, az még jó poén hogy a tankot átkonvertálják 'pimp my ride'-osan (oda is volt irva:Ð) de az a rasztahajú néger nem tudom mit keresett ott o_O
  • Lammer
    najo hat itt mar ellotek eleg sok poent... nomeg nem lenne eroltetett-e!?
  • Nuki
    amúgy sátánték, és amúgy mink mér nem csinálunk ijet? :D
  • Nuki
    loááááááááááááááááál XD
    najó egyesek nagyon unatkozhatnak
  • Lammer
    van folytatas is
  • Lammer
    KEEEEEEEEEEEESZ EZ NAGYON DURVAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!44455555negz

REAL LIFE STARCRAFT...

/creep colony morphingnal mar sirt
    /torolgeti a konnyeit
  • NKristof
    nem eredeti, még warez serialom sincs ha jól emlékszem
  • Lammer
    ha megvan legalban feljohetnel bnetre :D
  • Lammer
    dehogyis...
  • Nuki
    ááá én nem :)
    Lammer úr bárkit =)
  • NKristof
    bár erős a gyanúm hogy minden itt lévő semmi perc alatt szarrá verne
  • NKristof
    multiban még soha nem próbáltam, lehet játszanék, ha van kedve vkinek. Bár erős a gyanúm hogy a játéktudásom már nem a régi
  • NKristof
    úristen. Ennek a játéknak még mindig van aktív topikja? Te jó ég... nem is emlékszem mikor játszottam vele utoljára... 5-6 éve...
  • samhun
    Kani.hu n megy tört jatekkal nekem...