3856
Starcraft
-
SRACOK! AKI SZERETI A STARCRAFTOT es raer esetleg Szombaton(2006 Július 29), az eljohetne egy eleg nivos nemzetkozi LANRA... amit Bp. IX. keruletben fognak megrendezni...
A verseny szinvonalat tobbek kozott: Blackman legjobb non-koreai Zerg player (WCG 2002 3ik helyezes!!!), Shaman kelet europa egyik legjobb Terranere... es talan eljon majdnem a komplett Cseh valogatott is! lesznek eleg elokelo playerek szepszammal(magyar legjobbak is!)!!!
szeritnem kihagy6atlan esemeny, talan nalunk Mo.n ilyen megint, ha 10 ev mulva lesz, akkor tulzok...
szal SC-W3(W3ban sem jonnek rossz veresnyzok) verseny
HONLAP-> KATT!!!
lehet kivetiton sasolni az esemenyeket! de lehet spektjegyet venni(en azt fogok
ami annyit jelent, hogy a "nagyok" mogott alhatsz es nezheted, ahogy gosulnak 
(150K az elso helyezettnek jaro dij starcraftban!!!)
en megyek! es ti?
-
samhun #694 Soha nem sikerül berakni képet az sg be :(
De ott a link -
Nuki #693 nekem piros iksz, szóval nem látom kép... :o -
samhun #692 Egy kicsit unatkoztam:
http://nitroforce.atw.hu/unalom.JPG
-
esetleg ladder reset volt... bar most neztem meg, nekem megvan mind! en europain nyomtam... milyen reg nyomtad a laddereket? (lehet mar evekkel ezelott volt?) -
Nuki #690 ebben Lammer úr tud majd segíteni :o -
sziasztok lenne egy idegesítő problémám:
Egyszer fellépek Battle.netre és lám mit látok lement a statom...A nevem előtt eddig 1065 pont volt és most visszaesett vmi miatt csillag-ra...PEDIG NAGYON NEHEZEN nyertem sok laddert és erre elveszett..Mitől lehet ez? -
Nuki #688 csak chateléstől? -
CyrSyS #687 Segítsetek. Van egy eredeti cd-kulcsom és azt írja ki a battlenet hogy levagyok tiltva a chateléstől. Mit tegyek? -
Nuki #686 mihez képest jól?! én is azt hittem aránylag jól játszom, mielőtt találkoztam Lammer bácsival :DDDD -
SeLFisCH #685 jaja , értlemes kérdéseimből látod :DDD de régen télleg jól ment , pár órája szettem le -
huuu akkor te mar -pR0- vagy!44
-
Nuki #683 a főépület mellé kell beépíteni, úgy hogy nem comsat stationt szerelsz be, hanem nuclear silo-t :) -
SeLFisCH #682 még egy hülye kérdés
elég jól állok , volt az atombomba a ghostnl. na megtanítottam nekia láthatatlanságot meg a lockdownt , de atombombához kell vmi nuclear silo. azthonnan szedjem ? :D -
Nuki #681 ha játékos ellen játszol. gép ellen nem lehet, csak ha úgy csinálod meg térkép -
Inquisitor #680 Én se emlékszem, de azt hiszem lehet :) -
SeLFisCH #679 hello
na megvettem ma a gémet , de rohadt sokat felejtettema 4 év alatt
custom gameben lehetett szöv. kötni? úgy értem h mondjuk 3 a 3 ellen ?! -
Sziasztok!
Nemrég vettem meg a game-t és arra lettem figyelmes hogy 100%-osan hajtja a procit, ami figyelembe véve hogy AMD 3000+ -om van és a gépiénye a játéknak enyhén alacsonyabb.... szóval furcsa. Nem tudjátok miért van? Vagy mi lehet a megoldás rá? -
Nuki #677 ugyanolyan CD-key-ű Starcraftal lehet játszani egymással hálózaton? -
Nuki #676 hangyám... inkább hagynám :D -
Nuki #675 hangyám hogy korrepetáljon SC-ből
-
Queen of Terran ^^
(ehh olyan edi ^^) -
Nuki #673 nem egy :D
de sc-ből ez unikum:] -
Van ilyen counter-strike-kal is. -
Nuki #671 amerikában ilyen mindennapos -.- :DDDD -
NKristof #670 Hát ez enm semmi...Azért ha valaki látta a srácokat a forgatás közben az utcáról az nézhetett nagyokat:D:D -
Nuki #669 a második részben a túlzott füvezés téma, az még jó poén hogy a tankot átkonvertálják 'pimp my ride'-osan (oda is volt irva:Ð) de az a rasztahajú néger nem tudom mit keresett ott o_O -
najo hat itt mar ellotek eleg sok poent... nomeg nem lenne eroltetett-e!? -
Nuki #667 amúgy sátánték, és amúgy mink mér nem csinálunk ijet? :D -
Nuki #666 loááááááááááááááááál XD
najó egyesek nagyon unatkozhatnak
-
van folytatas is
-
KEEEEEEEEEEEESZ EZ NAGYON DURVAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!44455555negz
REAL LIFE STARCRAFT...
/creep colony morphingnal mar sirt
/torolgeti a konnyeit

-
NKristof #663 nem eredeti, még warez serialom sincs ha jól emlékszem
-
ha megvan legalban feljohetnel bnetre :D -
dehogyis...
-
Nuki #660 ááá én nem :)
Lammer úr bárkit =) -
NKristof #659 bár erős a gyanúm hogy minden itt lévő semmi perc alatt szarrá verne -
NKristof #658 multiban még soha nem próbáltam, lehet játszanék, ha van kedve vkinek. Bár erős a gyanúm hogy a játéktudásom már nem a régi -
NKristof #657 úristen. Ennek a játéknak még mindig van aktív topikja? Te jó ég... nem is emlékszem mikor játszottam vele utoljára... 5-6 éve... -
samhun #656 Kani.hu n megy tört jatekkal nekem...