3856
Starcraft
-
#737 WOW!
dehogy!
vegre megvagy!
nah megvagyunk 8an!
szerintem kezdodhetnek az egyeztetesek!
mi most gyakorolunk Tottival sg.hu csenelen ^^
sajnos az uj mapok miatt, ujra kell sorsolni a mapok lineupjat :C
gyerekek!
1et ne feledjetek, aki amilyen fajjal nevez, azzal is jatszon(legyetek ennyire mannerek plz!) :D
-
Nuki #736 jaj ott látom a nevem ^^ ezek szerint nem baj ha ij későn jelentkezek? :) -
#735 hat sraczok frissitettek a mapokat!
keretik letolteni a friss csomagot... PGTour 10es pack
sorry ^^ -
#734 ma gyakorlas vanik! gyertek sg.hu szobaba europa szerver! xD -
#733 eddig akik neveztek:
[IMG]http://ocsisajt.tvn.hu/egyeb/random.gif [/IMG]Spica
Grizzly21
Kurucz22
Koryne
Lammer
SeLFisCH -
#732 udv, be vagy irva!
nem gond!
toltsd le a mapokat meg a launchert es ismerkedj veluk! ^^
Innen le tudja tolteni barki ezt a remek kis utilt(rexplorer)... amely beagyazodik az explorerbe... lehet mapokbol jpeget csinalni! (mivel PGT mapok ugye vedettek!)
gg
-
SeLFisCH #731 akkor én is neveznék , de elég lami vagyok , mapokat sem ismerem
o.O TERRANNAL -
#730 jelentkezz szerintem nyugodtan, itt senki sem pro :D fun az egesz :D -
#729 kb. 1 éve nem játszottam. elkezdek majd gyakorolni, és a köv. versenyre nevezek. :) -
#728 hol lehet letölteni lécci -
#727 Hogy lehet 2k-t sajnálni egy ilyen játéktól? -
#726 de igyen letöltésre gondoltam -
#725 Starcraft és Brood War -
#724 vagy megmondaná valaki hol tudom letölteni -
#723 felraknátok nekem a starcraftot köszi -
#722 mar 6an vatyunk-e! :D
(Terran, ez meglepo :o ) -
#721 Ittvagyok!, látom 2 protesz van akkor humanoidokkal :)
Totti -
#720 megcsinaltam a Winner-Loser ag magyarazatat!
KATT!!!
Ha valaki nemertene... a modell 8 jatekosra van kitalalva... de lehet tobb is... a szintaxis adott...
(ne nezzetek a formazast, az puritan )
eddig akik neveztek:
Spica
Grizzly21
Kurucz22
Koryne
Lammer
=) -
#719 bejbi teged mindig szivesen latunk ^^
(mar 5en vagyunk :D) -
#718 Koryne is itt van, hacsak megkésve is :) -
#717 Udvi
oksa listan vagy! -
#716 Kurucz -
#715 perszeeeeeeee Nal_ra :DDDDD
szal kisorsoltuk evvel a lokottel() a palyakat (nem csaltunk* )
Menetrend az elso korben... Nem kell megijedni nem lesz ennyi fordulo(jo ha lesz 7-8 fordulo :D), de jo ha vannak tartalek mapok is, ne kelljen vele benazni eloben
BC_Crusader
BC_S ignal
PGT-Iron_Curtain_1.01
PGT-The_Artist
PGT-Arcadia_1.03
PGT-ParanoidAndroid1.0
PGT-Sin_Pioneer_Period
PGT-Azalea_1.0
PGT-Neo_Forte_2.1
BC_King of the Abyss
PGT-Neo_Requiem_2.0
PGT-Rush_Hour_III
PGT-815_III_3.1
BC_Roads to Antiga Prime
PGT-Luna_the_Final
PGT-Azalea_1.0
BC_Crusader
PGT-Ride_of_Valkyries
PGT-Lost_Temple_2.4
PGT-Usan_Nation
*ekes bizonyiteka, hogy az uj kedvenc palyam be sem kerult a poolba :( -
Nal_ra
-
#713 Velkám máj frend! -
Spica #712 na jelentkeznék én is lámer ^^
Spica -
#711 FELHIVAS!44
Meghivok minden olyan sg.hu "membert" a rendezendo tornamra, aki szeretne megmeretettni magat starcraftban a tobbi sg.hu userrel szemben... ehh :D
Szabalyok: Mivel meg nem volt ilyen rendezveny az sg keretein belul ezert az elso kort BO1(tehat 1 meccs)kormerkozessel dontenenk el, tehat mindenki-mindenkivel jatszana...
A jelentkezok szamatol fugg(hogy legjobb 4-8 stb jusson tovabb), de a rajatszasban mar BO3(1. palya adott, utana vesztes valaszt, 2 nyert meccs) illetve a dontoben BO5(1. palya szinten adott, utana szinten vesztes valaszt, 3
NYERT meccsig tartana a donto) rendszerben folyna a jatek!
WINNER AG+LOSER AG rendszerben... tehat aki a winner agrol kiesne, annak meg lenne lehetosege a loseren bepotyaznia magat a nagydontobe... :P a loser agon BO1 van, es a dontoben a loser gyoztese 0-1rol indulna a winner gyoztesevel :D
tehat: STARCRAFT: BROOD WAR 1.14es PATCH
MAPOK: Az uj PGTOUR mapjain! + [URL=http://ftp.blizzard.com/pub/starcraft/Maps/BlizzConFinalMaps.zip]Blizzcon mapokon(FUN^^)[/URL]
kezdo map minden esetben: Csoportokban minden forduloban sorsolunk, Winner agon: Gaia, loseren ismet sorsolunk
Kotelezo tovabba a:
- Launcher hasznalata!!! (mindenkepp engedd mindig frissiteni!)
- Battle.neten folyna a jatek! OBSOLNI LEHET! (sot funbol kotelezo! :D)
- Minden alap kort ki fogok sorsolni, hogy az adott forduloban melyik mapon folyna a jatek!
- RAJATSZASban a winner agon Gaia a kezdo map, mig loser agon sorsolunk!
- MINDEN NYERTESNEK KOTELEZO A REPLAYT elkuldeni nekem! ha ezt nem teszi meg, vesztesnek minosul!
- Disconnect eseten a pillanatnyi pontszam dont majd!
- Tilos: Obs Over Turret, Hackelni, Ally Mine!
kb ennyi...
AKIKRE IGY HIRTELEN SZAMITOK!
Koryne
Grizzly21
Nuki
Istencsászár
Lammer azaz en =)
Nah lehet jelentkezni!
NE feledjetek, kotetlen(tehat nem kell haptakbavagnia magat senkinek, mindig megbeszeljuk a fordulokat, egyeztetunk kinek mikor jo stb) meg FUN!
-
#708 igen... Battleneten igen...
hamachin nem kell az eredeti, de az mar mas teszta... :D
-
norbi09 #707 Hell Csak eredeti gaméval tudok a neten játszani?? -
#706 HA ENNYIT SAJNALSZ ETTOL A REMEK JATEKTOL, AKKOR GG -
zserrbo #705 Helló mindenkinek!
Régen volt már, mikor megjelent a Starcraft és később a Brood war. Akkor még nem is értettem annyira a számítástechnikához, mint manapság, de így sem tudok mindent megcsinálni a Starcraftal.
Mondom sorjában:
Nem tudom nem-e sérült meg a Starcraftom, mivel már 6 éve van ugyanazon a lemezen. Nem karcolt a lemez. Meg tudná adni valaki, hogy honnan tölthetném le a Starcraftot és a Brood wart? Ne SMS-es warez oldal legyen.
Az lehetséges, hogy nekem a cd-n az alap Starcraft és Brood war egybe van? Úgy értem, ha feltelepítem a játékot van egy Starcraft.exe és egy Brod.exe, de mindkettővel a játék elindítása után a Brood war képenyője indúl.
Nem megy fel a legújabb 1.14-es patch. A patch futtatásakor kiírja: This patch cannot be applied because it is for a different version of the game. És még írja, hogy az én Starcraft.exe fájlom 1.0.4.1.-es verziójú. Úgy tudom ez nem csak nálam baj. A googleben rákeresve a verzióra találtam oldalakat, ahol ezzel foglalkoznak, de sajnos sem oroszul, sem németül nem tudok annyira, hogy elolvassam. Mit tegyek?
Előre is köszönöm, remélem tud valaki segíteni.
-
Nuki #704 te csak néző voltál, vagy be is álltál? :D -
#703 Bovebb beszamolo az RPGPortal.hu tollabol... termeszetesen a cikkben egyszer hibazik a srac, mert SLay nem Blackmant verte meg, hanem Kidmant...(no nemmintha a masik lengyel gosu most kezdte volna^^) -
#702 ps resznel blackmanrol(aki 7-8ik lett) beszeltem :P -
#701 Tomoren roviden nagyon jo volt a LAN en elveztem a rendezesi hianyossagok, pontatlansagok ellenere is!
VEGEREDMENY! erdemes a kommenteket is elolvasni
ps: nagy csalodas a 2002es WCG 3ik lengyel ubergosu 7-8ik helye, meg egy picit Raven(dumaltam vele, valami hihetetlen szereny srac, jofej, kozvetlen, es nem mutatta jelet, hogy most o sztar lenne... ) megadurva TErran G0D 3ik helye is... ez a 2 lengyel legeny koreaiakat megszegyenito 300-400as APmmel dolgoztak a LAN alatt... (es nem spam, hanem preciz makro!!!!444) szedito latvany volt... idegrangas rulz^^ -
Nuki #700 én itthon se lettem volna pedig elmentem volna ::)
te voltál végül? hogy ment? -
#699 kb 1-2 hónappal ezelőtt nyomtam az uccsó laddert de most lenyomtam egyet és mégsem állt viszza... -
Dotn #698 Sziasztok! Szeretnek kerni egy kis segitseget. A problemam az,hogy semilyen modon nem akar mukodni a Starcraft magyaritas. (eredeti cd-m van ) Se a csillag verzio,se a huncraft. Allandoan ezt irja ki:a sorszam(428)nem talalhato a dll-ben.(Storm dll)
Mindket versional ezt irja ki.
Ha esetleg valakinek van egy mukodo verzioja,es atkuldene nekem messengeren,nagyon orulnek neki,es elore is koszonom.Bizok benne,hogy tud valaki segiteni.
-
samhun #697 Megvolt? Én ilyet csak TV-ben láttam, de az is jó volt :)
Azt akarok kérdezni, hogy ha terrannal vagyok, akkor milyen taktikával jaccak, a nem pro u. tesom ellen? vagy zerg vagy terran vagy toss lesz ő. A kezdő lépésekre i kiv vok. Tank az erős, de nem légi, légi ellen mit vegyek? meg amugy. -
#696 bejelentkezett mYm.Raven a lengyel Terran Gosu is!
Check diz marine micro! :oooooo