3856
Starcraft
  • grizzly21
    az mas kerdes hogy pvp donto lett, nem az az erdekes, hanem a teny hogy p nyerte az egeszet:)
    savior szivatasanak en is orulok, bar ez a stork se szimpatikus igazan
  • Lammer
    pvp dontoben, szerinted??? -.-

inkabb mondjuk ugy, hogy megint koreai nyert -.-

nembaj a lenyeg! ---->>>> SAVIORt KISZIVATTAK!!!44!444!
    nemcsak MONDRAGON verte meg a csoportban hanem utana ki is ejtettek!!4 JOL!
  • grizzly21
    mar megint p nyerte a wcg-t, erdekes:)
  • Nuki
    Ő egy robot, ennyi.
  • Spica
    hát ha láttad stork eddigi meccseit nem így vélekednél :D

és ráadásul pj-vel játszik, nem is egy koreaival. még kiélezett szint sincs :(
  • Lammer
    O"""""""

hanyszor is gyepaltak el eddig? :D

btw Hwasin 2X is megverte a selejtezon... most nem jott ossze neki... azert nem kell a lo tuloldalara esni(akit anya szult)... ilyen kielezett szinten nuansznyi kulonbseg van... :p
  • Spica
    storkot nem veri el senki, akit anya szült. saviornak volt a legtöbb esélye rá.
  • grizzly21
    en olyasmit hallottam hogy ott a korbevereseknel volt nemi csalasfeleseg, azzal hogy a koreaiak minnel kesobb talalkozzanak, meg ennek megakadalyozasara is
  • Lammer

namost az ukran Feher RAnak "lenne" tobb eselye Stork ellen??? (nincs ha csakmost jaccccunk el elmeletben)
    ugyanis Ra ketszer lerapelte utye Storkot a csoportkotben+Tie breakben

ps: ami a legszomorubb, hogy beszelgettem Gorkyval meg korabban es o meselte, hogy Ra nagyon jo edzopartnere volt PvPre... szinte mindig megverte... mostmeg ugye Ra mehet a bronzert :C

(Gorky is kiesett CnC3ban )
  • Spica
    és még: wcgtv channel 3on adják savior - pjt !!
  • Spica
    és ami nem sért senkit: pj - stork pvp döntő lesz.
    ha valaki látta stork meccseit nincs kétsége affelől ki nyer.
  • Spica
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sean én is csodálkoztam, ilyesmi történt sAviOrral is február körül.. Kwanro azonban huhu :D
  • Nuki
    Úgyis megnézem. :D
    Szegény savior :o
  • Lammer
    tudod, hogy megnezem ^^
    minden esemenyt megkockulok :DD:D

spoiler, hogy Nukinak ne fajjon :p hatha megnezi (sci-fi :p)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    naszoval nagyon nagyon rulez, hogy Julyzerg tovabbment siman 2vel^^ hajra SKT1^^ Sea-n meg megint csodalkozom(some kájnd of hullamvolgy? :D)... azthittem megnyeri az utolso meccset es tovabbmegy... dobbenet, hogy 18ezerszer megnyerhette voona :C

bazki legjobb 16ban van ket dontobe beillo parharc is! Hwashin-Bisu meg Savior-Stork! :OOOO

BTW!!!!44444
    VÉCÉGÉ!!!!!!!! KIESETTTTTTTTTTTT SAVIOOOOOOOOOOOOR MUHAHHHHHHHHHAHAHAHAHAH

LOL!

legjobb orom a sorom azaz a karorom

erre kivi vagyok hogy kapott ki a Kinai protosstol(naazert a koreai profiskodas biztos megtette a hatasat a kinainal, nadeazert... :D:D:D)

majd megnezem aztis
  • Spica
    lammer! nézd meg a mai MSL H csoportot mielőbb!
  • Nuki
    Úristen ez mekkora 'oltás' volt ez a meccs... :D

És végre nem az a uncsi TvT-s felállás... :D
  • haxoror
    Már soha nem fog kiderülni hogy mi lett volna ha a factory megépül és a marine-jai sem rögtön halnak ahogy elkészülnek mert lett volna ott egy bunker is, szerintem a két közeli barrack-ot verte volna a még közelebbi barrack + factory + bunker :PPP

[ellentmond csakazértis smiley]
  • Spica
    sc2.org / OGN - itt a wcgstream
  • Lammer
    nincs eselye...
    ugyanis 2 KOZELI raxbol tolta folyamatosan a rineket... rgo ugy sem lett volna sansza... ugy max kicsit megnyujtja a meccset... Boxernek olyen idegbeteg mikroja van, hogy sansztalan... itt a kulcs azon volt, hogy felfedezes... nem fedezett fel mind2 iranyban(normalisan nem is kene, nade az ellenfel meg mindig "Boxer" :D)... pech... es egy csoppnyi makja is volt Boxinak amikor a felfedezett raxnal ippeg nem olte meg a dolgozot!!44!!4

(lattad a vegen meg az OGN menedzsere is elmosolyodott :D ez azert nem mindegy :D)
  • haxoror
    Na pont erről beszélek, ha a factory előtt lerak egy bunkert és amellé kezdi építeni akkor a factory el is készül és úgy még esélye is lett volna.
  • haxoror
    Már korábban is linkelted így én is azokat nézem/néztem :)

#2712 is megy, nem bunkerelésre gondolok hanem 1 max 2 db bunkerre, tényleg egy csomószor látni hogy a terran megszopja (sőt el is veszti a játékot) már az elején mert benéz valamit és sokkal többet veszít mint 3 marine (ennyibe került volna a bunker), épp tegnap néztem egy mecset ahol a srác elbénázta a microt a zerglingek ellen, onnantól próbált volna bunkert építeni de egyiket se tudta befejezni, boxertől viszont láttam jópár menetet ahol csak pár bunkert de használt de azokat nagyon jó helyen, és nem bunker-rushra gondolok hanem kimondottan védekezésre.

A burrow-t eddig 1 (egy!) mecssen láttam de ott használta is a srác, gondolom nem a legelején fejlesztette ki de többször is egy csomó drone-t megmentett vele amikor éppen jött egy reaver drop.

Na a lényeg, látom hogy nagy ritkán használják ezeket és ilyenkor eléggé hasznosnak is tűnnek ezért nem értem hogy miért ilyen ritka a használatuk, ha nem is a korai játékban hanem később amikor már beleférne a keretbe.
  • Lammer
    ELMEBETEG ez a BOXER! (jutub)
    OMG!!! EZT LATNI KELL! tegnapi proliiig!!!4444

olvassatok el a kommenteket :D:D:D

BOXER IS TEH GOD!
  • grizzly21
    nem tudjatok hogy a wcgt milyen streamen lehet nezni? elvben nemsokara kezdodnek a meccsek
  • Lammer
    hidd el... a koreai prok ki szoktak feljeszteni!
    TEGNAPI(!) proleauge meccsen lattam mind2 reszrol burrowot es bunkert is!

amugy a natur oka ez:
    -egy bunker 150 mineral es ami miatt rossz: penzveszteseg amibol veszel 3 munkast, vagy 3 marinet amivel tudsz mikrozni ;)
    defensive lolsag amivel aztan tenyleg nem fox nyerni! hamar nagyon nagy para van akkor erdemes bunkerelni, amugy nem! btw 1 esetben nagyon hardcore a bunker! ---> BUNKER RUSH :D:D:D:D:D na az is kockazatos, de ha ugyesen csinalod: nyerted a meccset! :D

-egy burrow fejlesztes 100 mineral es 100 gaz! OMG tudod mekkora hatrany egy ilyen baromsagra pazarolni??? abbol a 100 gazbol fastlinged van VAGY! mehet a lair! egy terran ellen vagy-vagy de kotelezo fejlesztened valamilyen iranyban... es nem feleslegesen elqrni 100 gazt erre( kesobb persze lehet, de az elejen FONTOS nem KOLTENI ERRE!)

tanacs: ha igazan kockulni akarsz es fejlodni! felejtsd el a nem pro koreai repeket! mindig nezd az aktualis felhozatalt(torrent) toltsel innen VODOkat es bamuld azt! :D

• grizzly21
    hat, zerghez abszolut nem ertek, de jobban megeri ott is inkabb expelni az elejen sokat, es ugy nincs penz fejlesztesekre, azt kesobb szokas.
    Bunkert vedekezni csak akkor epitenek ha mar nincs mas megoldas, SCben baromira nem nyero strategia bevedekezni, a legjobb vedekezes a tamadas. tipikus kezdok hibaja az ha valaki korbevedi magat.
  • haxoror
    Nézegettem replayeket és felmerült pár kérdés, miért nem fejleszti ki a zerg player soha a burrow-t? Egy csomószor jól jöhetne és tényleg szinte semmibe sem kerül.

A terran miért nem épít bunkereket?
    Egy csomószor látni hogy (főleg az elején) a terran masszívan szop és tucatszám veszít egységeket pedig 1-2 bunker (4 marine ára) simán megvédhetné.

Nyilván valami kézenfekvő oka van ezeknek
  • Nuki
    Én tudtam hogy a bíró a gyilkos (mert elmondták a rohattak :C )
    ...de mégis elolvastam...
  • light00
    Ha a könyv elején nem ölnek meg valakit az mitöl krimi?
  • Spica
    hé. azt nem tudod ki a gyilkos, csak azt, hogy a végén hány hulla van. hm?
  • light00
    Hát hamár tudom hogy a lakáj a gyilkos, hidd el, nincs kedvem elolvasni, hogy hogyan jött rá.
  • Lammer
    igy van!
  • Lammer
    "meg aztán a végeredményt tudod,"
    GG!
  • Nuki
    Igenis amikor mutogatod akkor szoktam!
    ...de ettől nem tudom pl. TossGirl méreteit, vagy Flash családfáját 2 generációig felmenően, szóval tudom, nem vagyok enber...
  • script
    DE zsír! www.starcraft2.com
  • Spica
    szerintem, attól még élvezhető marad azért a meccs így is úgy is. meg aztán a végeredményt tudod, de fogalmad sincs az egyes párharcokról (na jó az utolsó(k)ról van).
  • Orgi
    A könyv egész jó, de könyörgöm, hogy lehet leírni folyamatosan így, hogy "Tassadar Egzekútor" ááááá....
  • ollie
    ó, köszi :)
  • Lammer
    mintha nezned a proliiget, OSL, MSLt :p
  • Nuki
    Nekem meg NEM szinte, hanem MINDENT le-spoilereztetek
  • light00