Starcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(én 5:17re emlékszem :P)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
2ik lan 3 legnagyobb APM ertekei: (!!!)
1. Light00 ..... 233
2. Light00 ..... 131
3. Lammer ... 122
ki is az APMfreak? <#bee1>#bee1>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
rosszul emlexem... nem 5.31 hanem 5.07 -.-
Lammer: 5 perc 07 masodperc, APM: 120, hitelesito szemely: Light00, replay elmentve...
sazlé indul egy uj total LOAL kupa :Ð
ma Bencenek raktam ossze a gepet, es install kozben volt szo szerint 5 perc szunet(moncsimon visszavaltottam a gepemre)... Lokin 1.02(melee-ben)meginditottam egy ZvT meccset gep ellen... mondom loalkodok... jot rohogtunk Bencevel...
aztan most igy fejembe szallt egy eleg loal 5let...
rendezzunk ilyen "ki veri meg a gepet leghamarabb" CONTESTET! :DDD
szabalyok:
-csak 1X lehet probalkozni! azaz maganzoba lehet probalkozni otthon, de "hivatalosan" csak 1 meccs szamit amikor eloszor obsok jelen vannak es figyelik a meccset
-minden "meccsen" minimum 1 ember obsol... a minimum szo azert van, mert 2 emberrel mar nehezebb "megbeszelni" hogy most ez nem az elso meccs... szal idealisabb a tobb ember :D
-mindig kituzunk egy felallast, tehat PvT, Loki contest... akkor ertelemszeruen a jatekos Protossal van a gep Terrannal... es a palya Loki 1.02 peldaul!
TEHAT!
ZvT, Loki loalgepvero CONTEST: :DDddddddddd
eddig:
-Lammer: 5 perc 31 masodperc, APM: 120, hitelesito szemely: Light00, replay elmentve...
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
neten folyt kov. :D
grat :)
(de nem tud számolni)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
aztán majd havonta mikor lesz pénz jön a többi upgrade.
a helyet inkább ne kérdezd, csak képzeld el: Moricz-Polus-Ujpest-központ háromszög :DDDDDDDDD
(a mosogépnek nagyfordulatszáma van ám )
(aztnem, csak olyat ami 100-nál tovább el tud számolni, és kivéve mikrohullámú sütõ.)
néha-néha ütközök kompatibilitási problémákba, de nem nagy gondot okoz, igy nem is nagyon érdekel. ami jo, hogy állati gyors, eddig mindenböl kilépett, ha az exitre nyomtam, mikor még szinte az egérröl fel sem emeltem az ujjam :o
majd egyszer gyere át és te is imádhatod itt :DDDDDDDDd
(a mosogépet is? :o)
hogy fut a baba? ^^
(énis szerelgettem, csak én hugicám gépét javítgattam, meg megcsodáltam belülrõl egy porszívó társaságával az összes lakásban lévõ gépet ^^ )
igen, ma megvendégeltem magam egy skizo procival, aztán adtam a Gáborkának egy egész napos mulatságot, mire összerakta müködöképesre....itthon meg fojtattam :DDDDDDDDDD
Aranyos, aranyos meg angolos, de már kezdem pofásitani. Már vannak rajta pöttyös meg hosszu magánhangzok, csak az y-t még mindig keveri a z-vel :DD
jégkockák?
(és azota csak rombolok itthon. raktam a videokártyámra egy müködö ventillátort, és azota nem látja a monitoromat :o)
nalam lenyomtal egy lajtos 12 orat, oszt otthon folytattad???
nemrossz :DDDDDDDDDDDDDDDDdddd
És mégegyszer zényleg kösz mindent, nagyon rendes dolog volt töled. Itthon rögtön dobtam is egy szunyát eddig :)
katt Blizzcon07es bracketre
GOGO vannak replayek is! (ez ugye nagy szam, hogy megadatik a halandonak a PRO REPLAY!!44!!!445)
ofkorsz a bundameccsen kivul nagyon is sokat...
amilyen ZvPt levagott a tovabbjutasert Shark... hat ha nem volt Bunda akkor semmi... erdemes megnezni a meccseket... -,-
csomo unitot beoletett, baszki bevitt 2 defilert oletesbe... meg egy csomoszor mintha nem lett volna unitcontrollja... szani <#levele>#levele>
meg* lehet tekinteni, nem beszelek a levego"be...
vegulis a megahero Bisu csapattarspajtinak tovabb kellett jutnia a 2ik helyen, ego" lett volna ha kiesik, GRAT! <#eljen>#eljen>
(<#vomit>#vomit>)
(*vegulis az 5os fajl a lenyeg, aki csak erre kivancsi, pipalja nullara a tobbi fajlt, igy pikkpakk lejon)
egy kis 25 seces Firebathero FPVOD... egesz kellemes sebesseggel nyomja :]
HAHAHAHA TEH IGAZSAG!!!!!4444!!!4
Tegnapi Ongamenet Dual tournament -> Bisu(megamajer2ikvagyokalistanesfrissMSLgyoztesgecáj-MBC team) vs Julyzerg(kib@sztak MBCtol a surmok most SKT1) 0-1 TEH PÓNIDZS!!!4!!!445
majd a csoport"dontoben" megverte ugyancsak volt csapattarsat Sharkot(Z)... (Shark a mostansag nagyon jol teljesito FirebatHerot(T) verte meg par perc alatt!!!444 :Oooo )
ez pwned megint a kákszákõ MBCnek <#bee1>#bee1>
Julyzerg(fortehwin^^)-MBC 2-0 <#hehe>#hehe>
tök jó kis filmet forgatott, az én Notebookomon kellett megvágnia a filmjét, és most kéne valahogy odajuttatnom neki a dévédéjét (ugyanabban a filmes-fotós alkotótáborban volt mint én :)
Xbox Live gamertag: kilencnad
nem akarok okoskodni, de nekem az a tapasztalatom 1 év után, rövidre fogva, hogy tényleg nem könnyü szak, és sokszor az anyag, és a zhban/vizsgában néhány feladat elég nehéz: viszont ezt ellensulyozza, hogy lényegében ha megvan a kettesed, ami közel 30-40% akkor már jó vagy. Ha saját magamnak adnék tanácsot igy egy év után, akkor azt mondanám, hogy mindig meg kell találni, hogy mi az amit érdemes megtanulni, és mi az a része az anyagnak ami irreálisan nehéz ahhoz hogy megérje a befektetett munkát (ezt legkönnyebb elõzõ évek zh-soraiból leszürni, azokat mindig érdemes megnézni). Valamint jo, ha folyamatosan tisztában vagy az anyaggal, mivel ez nem bölcsész szak, 1 délután nem nagyon lehet felkészülni a zhk-ra. de ha ezeket az ember szem elõtt tartja akkor nincs para:)