Starcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
AMikor látok egy ilyen újabb meccset, eszembe jut hogy ezeket a pájákat nem ismerem 😞
Nem szeretnél egy listát ide betenni nekünk az új hivatalos pájákról? 😛 Mintpl LAN elõtt? 😛
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Oversky-Freedom | Ace-Katonacsapat ZvT KOREAI verzio!
Angol audiokommentarral(!!4)
Oversky enyhen megrazta magat, oldszkuuuulsztajl FTW!!!4 ebbe tilos beletekerni! <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
En ugy tudtam januarig seholsenemlesz nalunk :o
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
óemgéééé akkora mákkkker ez a luzeroid Ruby... pazmek 1 lathatatlan vrésze marad Stork ellen neki meg egy 'raklap' kerrije eltunik a levesbe... es igy jut tovabb elsokent a winner dontobol a kecseg "embiszis" <#wilting>#wilting>* azt winner dontot plane erdemes megnezni!
Fake Yellow ikertesojanak(aki kesobb robbant be ugye) btw borzalmasan jo statja van, vegulis megerdemelte a tovabbjutast... nade Stork ugye (<#hehe>#hehe>)
(*szokasos antiMBC drukkolasom, hiaba terran^^)
http://www.teamliquid.net/tlpd/players/189_YellOw%5BArnC%5D
pedig Hiyanak sem kell a szomszedba mennie ha metalozni kell :|
(<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>)
Ha én is olyan rendszerességgel követném az eseményeket, mint Gábor, szerintem én is találnék magamnak egy besztes szereplõt, akit nem csak azért választok mert Zerg...
a verziónál csak annyi a követelmény, hogy ugyanaz a peccs legyen telepítve. ha viszont nagyon régivel játszotok akkor nem garantálom, hogy minden zökkenõmentes lesz, szóval tendáljatok sztem 1.15 felé - bnetre felmész és letöltöd vagy rákeresel a neten.
mondjuk azt meg végleg nem értem miért kell sértegetni, amikor csak azt állítottam, hogy baromira nem szimpatikus nekem egy tõlünk 8000 km-re élõ koreai tini. 😞
(én megszoktam nézegetni néha a videókat, a torrentek amiket beszúrtál azokat mindig letöltöttem😊
jah amugy enis gyulolom a massbutacsordamegyunkaliiiderutan divat utalatot <#ravasz1>#ravasz1>
Tehát,ha hamachival játszanánk a haverommal Brood war-t akkor ott melyik kapcsolatba kell menni?És milyen verziójú játék kell,h tudjunk jáccani hamachival is?
flash nem tud azért olyan jól játszani, ellenben csízel mesterfokon. ezzel csak az a baj, hogy ha összeakad valakivel, aki már tudja mire számíthat (lásd Stork) az eléggé szétveri, mert a csízek nem épp makróbarátok.
meg egyébként is flash kicsízelte bisut meg amúgyis imbaterra meg amúgyis emlékeztet az egyetlen rshusra, akit kifejezetten nem szeretek: gyûlölöm 😄
lammer te meg miért veszed komolyan a szúrkálódást?
komolyan a tokom erolkodik a kedvcsinalokkal... akit erdekel, az ugyis nezegeti a tl.netes vodokat... gg -.-
UJ 13 eves PROGAMER a WEMADE csapataban!!444!4NÉÉÉÉÉÉÉGY
es terranos, es tok aranyos^^ uj kedvenc, kesz <#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
MYMes cikk...
ELSO TV-s meccse, Youtube link tegnapi Wemade-katonacsapat meccse!
(googles video megszarabb azert linkeltem jutubot :C )
E-SZ-M-E-L-E-T-L-E-N, K-O-T-E-L-E-Z-O
INKABB NEZZETEK VEGIG4444!!! (2x is mutatjak FPvodban, masoccccor csoppet gyorsan jar a keze^^) trukkos fiu, tenyleg gyorsan reagal, jol gondolkodik, fineszes a fiu^^ najo azert van kit lesnie a Wemadenel... ugye a mindket liga 3X gyoztes terran GOD Nadat... ^^
<#vigyor3>#vigyor3>
Azt mondtam már hogy a tavaszi szünet csak hétvégétõl kezdõd, szóval nem jó nekünk egy ilyen idõpont sem? 😞
Hiya vs Bisu Dec3 OZ vs MBC meccsrol
utalom a TvPt! de ahogy ez kezdodik az nagyon joak!^^
(baromi jol metalozik Hiya... eddig is csiptem a jatekat, de most ez iskolajatek volt a cheesen kivul 😄 )
iszonyat milyen TvPje van, mar-mar felelmetes ^^
ez kesz ^^
Mind vs Ryan
monnyuk a meccs vegeig gyomorgorcsom volt style <#buck>#buck>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pazmek ha tenyleg rutint szerez ez a srac, akkor nagyon ott lesz a toppon, meglassssatok fijaim, lanyaim ^^ meg 16 sincs óemgé!444négy
btw a Bisu Savior vegen nagyon jopofak voltak a legjobb 8ba jutott progamerek ilyen kiskori fenykepei, Upmagic tok szimpatikus volt <#vigyor3>#vigyor3>
klanos kozlemeny!44 😄
szal igy telefonon es digitalis formaban 1eztetve mindenki mashol lesz szilveszterkor! (fasz@ :@)
nos!
(persze Dori+Feri+En akkor is valszeg 1utt leszunk es raerunk egymasra ugye 😛)
mit szolnatok egy elo" szilveszteri mappetsohoz... ilyen felig kockulos, bulizos stylera gondoltam...
helyszin(ha felvenne a telefont, ertekelnem >.<😉 Grizzlynel kene tartani nyaralojukban(Balcsi): ott senki sem zavar, meg lehet szorakozni/kockulni jol 😄
szal ha belemenne o is, meg a tobbiek is raernenek akkor mondanam mikor lenne joak!
Dec. 17 du-23 reggelig raerek szal kozte barmikor 😄 (utana nekem kemeny 4 nap ugyelet itt benn majd 1,5 nap pihi es vissza megint :CCC)
ON:
Woah, az elejen az "intro" nagyon tetszett 😊)
U-B-E-R-B-R-U-T-A-L TvZ!!44 KOTELEZO! NEM MEGBANOS, NAGYON DURVULOS, NEM SABLONOS, VEGIGSZINTENEMTUDOS-KINYEROS 😄
ez a meccs ugynezki annyira jol bejott a Scenenek, hogy meg a'nglius DUBbal is fennvan <#vigyor3>#vigyor3>
GGplay vs Light (Hanbit Stars - MBC Hero Nov.27 proliiig) <- eredeti(najo majdnem, Tl.neten fennvan normalis nem jutubmeretben utye torrenten) 😄
Angol dubbal part1
Angol dubbal part2
Angol dubbal part3
(ilyen idiotizmust... ennyi darabra ezt a nem hosszu meccset :C)
ps: GGplay utye OSL cimvedo, upsz^^
amugy -> <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
btw!
aze' feljohetnel 1-2 TvPre... nekem nagyon gyengen megy a TvP, talan meg izgalmas is lenne 😄😄😄😄😄
ezt nem fogom leszpojlerezni... sz@rok ra... mert jon egy kis elemzes is... nem szeretnem, hogy fel oldal szpojler makroban legyen :p (ennyi belefer, igaz?)
ma is megvolt az elmeleti orgazmusom 😄 hogy miert? hat ezert! ->
Folytatvan az elozo kommentemet, kapcsoljunk at a masodik meccsre!
EGY NAGY KATT a Boxer vs Reach 2ik meccsre! (maradunk ugye a katonacsapat vs KTF osszecsapasnal)
Gyonyoru latni amikor ket ilyen ven roka osszecsap egy nagyon jokis (tahomasserek es newschool gamerek sic!) csikicsuki merkozesen!
MEgmondom oszinten en utalom a TvPt, hogy miert? mert altalaban unalmas Metalmass az egesz... lassu-vontatott semmi fantazia... vult+akna+tank+turret vs goon+fastzea+templar massokadek... kreativitast felejtsetek el gyorsba...
NODE! itt jon ket old-school gamer aki megmutatja, hogy igenis lehet elvezetes egy TvP is! (nagy porgest ne varjatok! ez nem egy gyors TvZ ahol a marine+medic kombo szetdaralja pikkpakk a kis gagyi szornyeket<#eplus2>#eplus2>)
Egyszeruen BOXER a jatek reformere meg mindig zsenialis... manapsag neha durrant, de akkor ott is hagyja a nevjegyet!
Lassukcsak roviden a meccset, a tobbit nezzetek meg ti, nem akarok sok poent leloni... de kiemelnem azon tenyt, hogy Boxer egyszeruen nem hagyja soxor lelegzethet jutni szinten "nemmostszuletett" ellenfelet... roviden: gyonyoru T push ami olyan jol sikerul, hogy Reach olyan szinten meg van love, hogy egyaltalan kitegye a "labat" a bazisrol ossze-vissza kenytelen trukkozgetni... eszmeletlen... mire nagy nehezen kijut akkoris sakkban van tartva tobb helyrol... lathatunk 1-2 szep recallt, de komolyan 21.13nal mar SAJNALTAM Reachet...
namindegy nem akarok pofazni nezzetek vegig!
kerdes:
-Mi van ha Boxer vegre megtanul Macrozni(egesz jol tolta a macrot most is!) es nemcsak trukkozget, mint szokta meg mikrokiralykodik??? fiatalok reszkessetek!!44
oldschool Boxer FTW! <#zavart1>#zavart1>
<#idiota>#idiota>
ezt latnotok kell!!!4 nagyon faszantos kis ZvP!!44
Oversky vs Violet (Katonacsapat vs KTF nov26)
barcsak tobb ilyen trukkos kis faszantos meccs lenne megtobb 😞