192
Age of Empires 2
-
#152 a hunok nem a magyarok? :o -
priby #151 hogy lettek volna benn?
hun nem magyar
ezt azért tudnod kéne magyar létedre :) -
#150 #148: magyarok eddigis bennevoltak :o -
#149 -
priby #148 nemcsak, hogy fejlesztik, hanem egy új kiegészítő is készülőben van!
Ha már így szóba került, rengeteg hasznos dolog lesz benn felhasználva ebből az új 1.1-es patchből.
5 teljesen új nép, köztük a magyarok! Új egységek és technológiák!
Win7 color fix: hogy windows 7-en ne változzanak el a színek és működjön az explorer.exe leállítása nélkül
Widescreen patch: Hogy szélesképernyős monitoron is élvezetesen tudj játszani
Bővebb infót találsz aoe2.hu
A menüben található róla több infó, lefordítottam a projekt állását is. Valamint meghallgathatjátok az eddig elkészült magyar hangokat is :) -
Carmageddon #147 Mért ne jobban kinéz. -
#146 eztmeg fejlesztik? lol:D -
#145 új patch, főleg AI javításokkal. -
#144 explorer.exe-t újra tudod indítani a feladatkezelőből:
fájl->új feladat(futtatás)->explorer.exe
igen tudom, hogy 2 hónapos hozzászólás -.- -
#143 Hoppá -
#142 Ha újraindítom vagy igen vagy nem -
Justinianus #141 És aztán elmúlik?
-
#140 Nekem megy 64 bites win7-en mindenféle kompatibilitási módok nélkül, igaz néha nekem is piros lesz a játék -
Justinianus #139 A melóhelyen xp, de ott már megoldottam az egérkurzort, otthon win7 -
NB2 #138 amióta lefrissítettem az xp-t, azóta nem megy:(
-
#137 Milyen oprendszer van a gépen? -
Justinianus #136 Sziasztok!
Újabb gondom van: A munkahelyi gépemre is feltettem az age of 2-őt, itt legalább nem piros a fű, de sajnos itt meg nem látszik az egérkurzor. . Miért??? -
Justinianus #135 Sziasztok.
Az a gondom, hogy a fű inkább piros, mint zöld a játékban, ami nagyon zavar. Azt irták több helye, hogy az exploror.exe file kikapcsolása megoldja a dolgot. Csakhogy, ha kikapcsolom az exlorer.exet, akkor eltünik minden ikon az sztalról, igy a játékba sem tudok belépni. Mi a megoldás?
Köszi -
Stalkerking #134 Nem kell pro-nak lenni, csak minimális tapasztalat legyen.
Ami lemaradt:
A kampány a Conquerors-hoz lesz, egy kampányon belül 4-5-6 map lesz. Olyan hatan kéne lennünk, szóval ha benne vagy Flame, akkor már csak 4 ember kell. Saját fórumok-ban ott lesz, hogy AoE Campagne Team, oda is lehet jelentkezni. -
#133 #132: hat en csinaltam mappokat.. triggerekkel. de nem vagyok pro. meg nem is kampanyokat.. de megneznem a vegeredmenyt:D -
Stalkerking #132 Helló mindenki!
Keresnék egy jó kis csapatot, egy igényes kampánysorozat elkészítéséhez, esetleg később más kampánytémával is dolgozhatnánk. Találkoznunk sem kellene, mindenki a saját gépén csinálná az ő részét. Csak egy eszmecserélő hely kellene.
Egy olyan kampánysorozatra(nem 1 kampány, hanem több!) gondoltam, amiben a kelták(Skócia), a spanyolok(Spanyolország), az szaracénok(Szaladin) és a britek(Anglia) harcolnának egymással. Ez négy kampány lenne, mindegyik egy másik törzs szempontjából mutatja be a történetet. A többit majd kieszméljük közösen.
Nekem ne olyanok jelentkezzenek, akik két dolgot csinálnak a mapon, aztán annyi. Olyan fickókat keresek, akik értenek a map készítéshez és elég jól ismeri a fenti népeknek a szokásait. Jelentkezni itt ezen a fórumon, vagy a [email protected]-en lehet. -
gooooliath #131 van a játéknak valamiféle resolution patche? mert szélesvásznu monitoron nagyon szét van huzva a játék..van erre megoldás? -
#130 Ok, remélem nem volt nehéz bemásolni az előző hszt. -
#129 Ok, csak segíteni akartam, nem kell vágni a fejeket. -
#128 Semmi változás, ezzel kezdtem. -.- -
#127 start- futtatás- dxdiag-képernyő fül- directdraw off. kész. jó.
Próba. -
#126 A napokban felraktam a netbook-omra ezt nagyszerű játékot, és szomorúan tapasztaltam, hogy nem fut el rajta. Mivel a játéknak asszem nincsenek túl nagy elvárásai, ezért nem tudom, hogy mire véljem a dolgot.
A hibaüzenetben az szerepel, hogy:
"Could not initialize graphics system. Make sure that your video card and driver are compatible with DirectDraw."
A gépem adatai:
CPU: 1,6 GHz
1 GB RAM
128 MB Videokártya memória (Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family)
1024x576 felbontás
DirectX 9.0c
Már néztem a neten több megoldást is, eddig sikertelenül. Ha valakinek van ötlete, hogy mit tegyek, akkor kérem ossza meg velem! :) -
#125 erre meg az a megoldás, hogy : start- futtatás- dxdiag-képernyő fül- directdraw off. kész. jó. -
#124 valaki jöjjön már ageofolni :D lekjóabb -
#123 lol:D -
priby #122 Age of Empires Magyarország
ha kérdésed lenne... -
#121 nekem is ugyn ez van, nem tudom miért. Ha pl nyerset akarok küldeni valakinek, kilép hibaküldéssel. -
Vardar #120 Hogy ha játék közben rámegyek a diplomacyra akkor hibát észlel és elszáll a játék. Ezt hogy szüntethetem meg? 2a patch van fenn, alapjáték. -
#119 nah.. akkor ha akarsz játszani, akk a profilomban megtalálod az msn címem. -
#118 szoktunk. :D bár inkább cska munkahejen. :D -
#117 up.
Valaki játszik még ezzel a játékkal? mert ha igen, akkor írjon. van pár haverom, szoktuk nyomni neten, jöhettek ti is. -
#116 hát akkor azt tudom neked mondani hogy google. -
Vardar #115 Bizonyíték van?:) Nem akarom úgy meg venni, hogy aztán később ne fusson. -
#114 win7e_n ha yól tudom van ojan hogy kompatibilitás és akkor beállithatod hogy xp-t fékeljen beés ugy futassa mintha xp lenne. -
Vardar #113 Win7 és Vista alatt fut a játék?