18
UEFA Challenge
  • Breki33
    koszi
  • Cobra11
    Emberek között váltani nekem a Caps Lock-kal sikerült.
  • Anee
    Amúgy az 576 tesztjei mindig ilyenek szal ne arra alapozz
  • Breki33
    ezek szerint jo lennek tesztelonek? :)

de nem tudok az emberek kozott valtani ugy mint
    a Fifa-ban
    HELP
  • hackett1977
    Hi all!

Örülök hogy beindult a topic bár a hozzászóélásokat olvasva arra a következtetáésre jutottam : nem lesz túl hosszú életű.:(

ti tudtok atlosan futni?"
    ©Breki33

Jah!

Mikor láttam a GamOne'on a bemutatót feltűnt hogy a mozgással nem stimmel valami. Hát akkor ez az. Ha tényleg így one, és nem lehet átlósan futni, akkora az elég gáz (SZVSZ). Csak azt nem t'om hogy a 576 tesztelőjének(jinek) ez hogy a picsába nem tűnt fel? Na mind1.

Ha meg lesz, majd úgy is eldől teCCik e vagy sem...

Üdv: HACKETT
  • Breki33
    jolvan akkor megse bennem van a hiba
    es jatekost valtani?
  • Piquet
    Nem..
  • Breki33
    ti tudtok atlosan futni?
  • Anee
    nemtom jól lehet résbe passzolni....
  • Piko
    Én is probáltam, de nem fogott meg. A grafika jó, de a többi...
    A passzolási rendszer nagyon szar bár azzal a Fifa se dicsekedhet. A játékosokat csak szabálytalanul lehet szerelni. Az pedig a legtöbb esetben sárba vagy piros lap.
  • Anee
    Hát bazze a FIFA2001nek is ez az irányitása......
    WWW.TAR.HU/NIGHTMAREWAREZ
  • Piquet
    Én próbáltam, az irányítás megszokhatatlan és gagyi. 3 nap próbálkozás után le is töröltem a picsába.

A grafika tényleg olyan, hogy bámultam egyet mikor ránéztem, de az irányítás egyszerűen SZAR.
  • Anee
    Nha megsasoltam......és leesett az állam...
    Az egész játék látszik hogy csumára a fifára épül de sokkal profibb anyag..összesen vagy 15pálya kidolgozott motion capture,gyönyörű grafika bár néha beszaggat(K6-2 550,256MB RAM,RADEON)de ez szerintem még peccsel javítható
    Rengeeg csapat remek taktikai elemek,jó játékélmény kihívás,szép változatos gólörömök jellemzik a gamét....
    Ez már nevezhető FIFA-Killernek!!!!!!!
  • Anee
    nem csak az dicsérte meg megvan de még nem tömtem ki:))
  • hackett1977

Az Old Trafford

És az Anfiled

Két Manchester United játékos

Szemben a Spion Kop'val - egy újabb kép az Anfield'ről

A PSV játékosai. Szerintem gyönyörűen kidolgozottak a mezek és a játékosok - kíváncsi vagyok milyen lehet játék közben

Ismét az Old Trafford

Pool vs Spurs. Úgy látom csak azok a csapatok lettek igazán élethűek (mezek, szponzorok) amelyek a 200/2001-es szezonban részt vettek valamely UEFA kiírásban (UEFA Champions League, Uefa Cup). Amúgy a Spurs'nek nincs királykék meze...
  • hackett1977
    Az 576 nagyon dícsérte. Várom azokat a focirajongókat, akik már kipróbálták a játékot.

Kérdéseim:

Milyen bajnokságok vannak?
    Vannak e alsóbb osztályok?
    Van career mode is, vagy csak egyetlen szezont lehet játszni?
    Hány stadionban lehet játszani? Amiket a képeken láttam (Highbury, San Siro?)

Na kb. ennyi...