8
Ujrainditasnal rendszer letisztitasa
-
#8 A mennyiben a WinME nem indul már csökkentett módban sem, akkor ha indítólemezről boot-olsz a "scanreg /restore" paranccsal tudod elindítani.
"Tényleg, miért kellett törölni a topicot? "
Minek két egyforma témájú topic? Nem célszerűbb. ha az infók egy helyen vannak?
Windows ME topic van három. Szerinted ennek van értelme?
-
szolgi #7 Tényleg, miért kellett törölni a topicot? Na mind1. Egyébként ezek a visszaállítók elindulnak Windows nélkül is? Szerintem nem. Valami Win csak kell hozzá, nemigaz? -
#6 A Windows Update -en van System Restore javítás(is).
40GB-os a winyóm, és nekem a "Rendszervisszaállító által használt terület" 200MB - 1081MB között állítható. Persze van egy érzésem, hogy ez a partíciók méretétől is függ. Nekem 10GB/30GB. -
#5 Me-nek ténleg szar a restorer-e.Pl:40gb vinyónál min:400-500mb ment.Ezt a funkciót amugy ki lehet szedni de arra jöjjetek rá magatok :) -
#4 A "WINvisszaállítás" c. topic-ot töröltem.
A törölt topic tartalma:
© nyunyu ma 12:22 | Válasz erre | #2
ME-ben nincs DOS mod, ha arra gondolsz.
Win2k-ban sincs, de ott letezik olyan, hogy recovery console, csak azt rendkivul nagy gaz eseten kell csak hasznalni.
© szolgi ma 00:13 | Válasz erre | #1
Szóval. Nálatok olvastam, hogy a ME visszaállítója sz*r. Sajnos nem ismerem. Bővebben kifejthetnénk a témát. Különben van a MEnak és a 2000 nek csak parancssor modja? Ha igen, van egy megoldási ötletem, de WIn95 és 98 ra biztosan müx.
-
Gab #3 mazs: visszaállító lemezt kell csinálni :). Azért ez egyszerű :). Tanács: beírod, hogy regedit, aztán ott kiexportálsz mindent, szépen mented a szerverre, egy megfelelő helyre. Aztán amikor szükség van a helyreállításra - esetleg a lemezre is - akkor ott vannak a beállítások. Amúgy még egy tipp: két patrició a lemezen. Az egyik legyen a rendszernek - a "felhasználó nem férhet hozzá" beállítással, a másik pedig neki, hogy örüljön :). -
mazs #1 Tud valaki valami olyan modszert amivel meg lehet azt csinalni hogy mikor a kliens gep ujraindul a halozaton akkor mindent amit a felhasznalo installalt rajta vagy esetleg elrontott azt automatikusan visszaallitsa eredeti allapotra - meg ha esetleg formazna is a gepet
A mi halozatunkon eleg sok kezdo felhasznalo van es sokszor elbabraljak a gepeiket es lattam ezt a rendszert meg valahol regebben de nem tudom hogyan mukodik - az OS windows
elore is koszi minden otletet