Pokémon Games
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Pokemon-Aréna
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Kérdésem lenne a Pokémon NDS-ek hez..
Mi a különbség a Pokémon Diamond és a Pearl,
A Pokémon Fire red és a Leaf Green,
A Pokémon Ruby és a Sapphire
között?
Amit egy sorba írtam mindkettõ egyforma, mi a különbség közöttük?
A ruby-ban hogy lehet megszerezni azt a hajót?
Mert nem akarok menni a pokeliga-ba anélkül hogy például meglenne myu.
köszi a segítséget már elõre is!
a pokémon emeráldra gameboyra légyszi irjatok az e-mail cimemre
:[email protected] köszi
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Tényleg nagyon jó <#vigyor5>#vigyor5>
Rühellem ezt a szart! Csak neked csak most, ha csítelni akarsz:
Valaki írta valahova
Szóval..a legjobb, ha VisualBoyAdvance 1.3.1-es verziód van. Felül látsz egy 'Cheats' menüt ott 'Cheat list...'. Amikor ott bemész, látsz egy olyan kiírást, hogy 'Gameshark'. A 'Code'-hoz írd be a kódot, a 'Descrpition'-hoz...mondjuk a nevét. (És persze ne felejtsd el elmenteni, ha kiléptél az emulátorból betölteni.)
A legjobb ha a kódot Copy/Paste-zod(heh?! :shock: ), mindenesetre ha nem megy, mindeny helyen, ahol nullához hasonlót látsz, nullát kell írnod és minden space-t és entert ki kell törölni, vagy helytelen lesz.
Tehát pl. a Pokemonszerzési kódoknál csak a master kód és egyféle Pokemon kód lehet beírva..
A kódokhoz van egy nagyon jó FAQ itt:
http://db.gamefaqs.com/portable/gbadvance/file/pokemon_rs_na_gs.txt
Megvan? Akkor OK, hajrá! +bugy
És egy kicsi megjegyzés: Szerezz magadnak Master Ball-t!!! Engem nehéz kihozni a sodromból, de a Level 2 Moltress(blargh, angol nevek-_-) megtette velem..nehezebb volt elkepni, mint Groudont! :shock: Elhasználtam rá több, mint 100 Great Ball-t, 10-20 Ultra Ball-t, kb. 20 Pokeball-t, vagy 5 Timer Ball-t, néhány egyéb PokeLabda fajtát..és a végén kiütötte saját magát.sleep.gif Mindig, amikor x labdát rápazaroltam..de csak én lehetek ilyen szerencsétlen, másnak biztos hamarabb sikerülne..De a végén Mewtwotól ketdve Master Ball-t használtam az õ fajtájára. Ha rájöttél, hogy kell normálisan használni a tárgyak kérését szólj!^^;
Jah, miután végigrágtad magad ezen a hosszú üzeneten, még elmehetsz egy kis segítségért a http://www.pokemon.com/-ra, hogy utánanézz a Pokemonoknak, ha kell..és Rayquazat nézd meg, hogy mekkora. :shock: :shock: :shock:
P.s.: Láttam ott egy nagyon aranyos Absol kulcstartót! +love (nyugtassatok meg, hogy ez nem én voltam :shock: )
loooooooooooool
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Heló szia remélem hogy vagy
MEMBERS OF MAYDAY
Pokemon Towerbe kell elmenned. Ez az a hely, ahol szellem-pokémonokat találsz. Szerezhetsz Gastley, Hunter és Cubone-t. A torony tetején rád támad egy szllem, aki valojában egy Marowak. Legyõzöd, lemész, harcolsz 3 Team Rocket-tel, hogy kiszabadítsd Mr Fujin-t. Ez után hálából õ neked adja a Poke Flute tárgyat. Ezzel tudod a térképen a Snorlax-eket felébreszteni, valamint a csatában az elaltatott lényeidet.
Röviden ennyi 😉
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
yellot keztem el, és amikor van az a dobálos istennyila abba a sokemeletu házba.. szal azt is a rakétacsapat irányitja, 11. emeleten van a fõnök. redben simán elsore megcsinaltam, de itt yellowba egyszeruen nemtudom megcsinalni, nemtudok kijukadni a fõnökhöz. vki segicsen man 😞
hüje vagy hamán szép nem!4
Pokemon Blueba van egy ilyen hely, hogy egy alvó poké elálja az utat...
mit kell csinálni?
Egyszer régen már megcsináltam de elfelejtettem... 😞
Elõre is kösz
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Heló szia remélem hogy vagy

sztem a játék tök cool, főleg gameboyra
én eredetiben nyomtam nem emuval
\"Life is around you and in you.\"
a red/green/blue/yellow/:Johto world
a silver/gold/crystal : kohto world!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nem tudom elküldeni,mert állandóan visszakapom,hogy user unknown...
Légyszíves írj egy pontos (vagy létező😉 e-mailt...
ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT
Ja,és megvan a Red is...
...szóval üzenj,ha kell...
ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT
van gameboyos verzió ami át van irva gépreirjátok meg a e-mail cimetek és lehet hogy elküldöm nektek
1 mb-t foglal.
Egy érdekesség:Mért kerül 20 000 Ft-ba a Stadium?(rohadt drága...)aztán a nintendo64es 30000 Ft vagy mennyi...ez összesen kb.50-60 000 Ft.
Minden ilyen drága vagy van olcsóbb is?