52
gameboy games,nintendo games
-
#52 Új címen érhető el a Pokémon-Aréna.
http://pokemon-arena.kyokai.hu -
Bal0924 #51 Köszi, azóta is azzal játszom! :) -
#50 Próbáljátok ki Magyarország legjobb böngészős pokemon játékát.
Pokemon-Aréna -
Bal0924 #49 Sziasztok!
Kérdésem lenne a Pokémon NDS-ek hez..
Mi a különbség a Pokémon Diamond és a Pearl,
A Pokémon Fire red és a Leaf Green,
A Pokémon Ruby és a Sapphire
között?
Amit egy sorba írtam mindkettő egyforma, mi a különbség közöttük? -
augusz23 #48 beszari-gameboyra nincs kód -
augusz23 #47 Plz segítsetek!
A ruby-ban hogy lehet megszerezni azt a hajót?
Mert nem akarok menni a pokeliga-ba anélkül hogy például meglenne myu.
köszi a segítséget már előre is! -
beszari #46 Nekem gameboyra van a pokémon emeréld ha tuttok légyszi adtok kodokat
a pokémon emeráldra gameboyra légyszi irjatok az e-mail cimemre
:[email protected] köszi -
ironhorses #45 A Yellow-ba mikor a szellemházba vagyok a legfelső szinten van 1 ellenfél aki nem áll ki velem. A furulyát meg nem kaptam még meg amivel a snorlax elmozdítható. Mit csináljak, hogy tovább jussak??? Segítsetek!!! -
#44 Megjelent egy Pokemon Online játék PC-re tud valaki valamit mondani róla hogy kell elindítani vagy regelni kell vagy mi? mert mikor belépek nem kapcsolódik a szerverhez.
-
eva9413 #43 Sziasztok!! Ha valakit érdekelne pokemon nevelés...katt ide: Legjobb Poke Oldal
Tényleg nagyon jó -
csabinho7 #42 Hellosztok lenne egy kérdésem tudtok olyan oldalt ahol lehet rendelni Pokémonos Tazókat? remélem tudtok segíteni nagyon Köszi! -
Bacsa Szabolcs #41 ez a hülyeséget ezel volt tele régen a tévé ezzel a szaral -
#40 LOLL poké geci.
Rühellem ezt a szart! Csak neked csak most, ha csítelni akarsz:
Valaki írta valahova
Szóval..a legjobb, ha VisualBoyAdvance 1.3.1-es verziód van. Felül látsz egy 'Cheats' menüt ott 'Cheat list...'. Amikor ott bemész, látsz egy olyan kiírást, hogy 'Gameshark'. A 'Code'-hoz írd be a kódot, a 'Descrpition'-hoz...mondjuk a nevét. (És persze ne felejtsd el elmenteni, ha kiléptél az emulátorból betölteni.)
A legjobb ha a kódot Copy/Paste-zod(heh?! :shock: ), mindenesetre ha nem megy, mindeny helyen, ahol nullához hasonlót látsz, nullát kell írnod és minden space-t és entert ki kell törölni, vagy helytelen lesz.
Tehát pl. a Pokemonszerzési kódoknál csak a master kód és egyféle Pokemon kód lehet beírva..
A kódokhoz van egy nagyon jó FAQ itt:
http://db.gamefaqs.com/portable/gbadvance/file/pokemon_rs_na_gs.txt
Megvan? Akkor OK, hajrá! +bugy
És egy kicsi megjegyzés: Szerezz magadnak Master Ball-t!!! Engem nehéz kihozni a sodromból, de a Level 2 Moltress(blargh, angol nevek-_-) megtette velem..nehezebb volt elkepni, mint Groudont! :shock: Elhasználtam rá több, mint 100 Great Ball-t, 10-20 Ultra Ball-t, kb. 20 Pokeball-t, vagy 5 Timer Ball-t, néhány egyéb PokeLabda fajtát..és a végén kiütötte saját magát.sleep.gif Mindig, amikor x labdát rápazaroltam..de csak én lehetek ilyen szerencsétlen, másnak biztos hamarabb sikerülne..De a végén Mewtwotól ketdve Master Ball-t használtam az ő fajtájára. Ha rájöttél, hogy kell normálisan használni a tárgyak kérését szólj!^^;
Jah, miután végigrágtad magad ezen a hosszú üzeneten, még elmehetsz egy kis segítségért a http://www.pokemon.com/-ra, hogy utánanézz a Pokemonoknak, ha kell..és Rayquazat nézd meg, hogy mekkora. :shock: :shock: :shock:
P.s.: Láttam ott egy nagyon aranyos Absol kulcstartót! +love (nyugtassatok meg, hogy ez nem én voltam :shock: )
loooooooooooool -
Itt mindent megtalálsz -
#38 A Gold verzióba mi szükséges a "Nagy fa" kiiktatásához, ami elállja az utat?? Vmilyen vízről beszélnek, de nem tom hol találok ilyet... Meg tudnátok mondani mit tegyek h. eltűnjön az útból az a fa? -
#37 ha a www.pokemon.lap.hu-n körbe nézel találsz 1-2 ojan rajongói lapot ahonnan le lehet szedni -
#36 (pc re)
-
#35 Heló azt szeretném kérdezni hogy nem e tudja valaki hogy a Pokemon blue-t honnan lehet leszedni??? előre is kösszi -
Nikau #34 Hello! Nem tudom még mennyire aktuális a kérdésed... Na akkor nézzük a Snorlax-eket :)
Pokemon Towerbe kell elmenned. Ez az a hely, ahol szellem-pokémonokat találsz. Szerezhetsz Gastley, Hunter és Cubone-t. A torony tetején rád támad egy szllem, aki valojában egy Marowak. Legyőzöd, lemész, harcolsz 3 Team Rocket-tel, hogy kiszabadítsd Mr Fujin-t. Ez után hálából ő neked adja a Poke Flute tárgyat. Ezzel tudod a térképen a Snorlax-eket felébreszteni, valamint a csatában az elaltatott lényeidet.
Röviden ennyi ;) -
#33 Te hogy tudtad megcsinálni a redben? -
#32 -
#31 -
#30 vki él még itt?:O
yellot keztem el, és amikor van az a dobálos istennyila abba a sokemeletu házba.. szal azt is a rakétacsapat irányitja, 11. emeleten van a főnök. redben simán elsore megcsinaltam, de itt yellowba egyszeruen nemtudom megcsinalni, nemtudok kijukadni a főnökhöz. vki segicsen man :( -
#29 Üdv!
Pokemon Blueba van egy ilyen hely, hogy egy alvó poké elálja az utat...
mit kell csinálni?
Egyszer régen már megcsináltam de elfelejtettem... :(
Előre is kösz -
#28 Üdv Mindenki! ÉN a Redben akattam el! A 6. jelvényért nem tok be menni mert egy rocket teamos fasz elálja az utat. Please help! -
rolika #26 Én a GBA-verziót várom, korábban nem volt gameboy-om. Aki utálja a POKEMON-t, az biztos a rajzfilmek miatt teszi, mert a játék sztem nagyon kúl! Melyik rpg-ben lehet több száz általad irányított szereplőd? -
#25 xboxman, én imádom a játékot, de a rajzfilmet utálon
sztem a játék tök cool, főleg gameboyra
én eredetiben nyomtam nem emuval -
Xboxman #24 sok faszkalap -
#23 nem pont így van mert van egy sokkal rövidebb válasz:
a red/green/blue/yellow/:Johto world
a silver/gold/crystal : kohto world! -
KiPéTa #20 A különböző (red/green/blue, silver/gold, crystal) verziók között vannak generációs különbségek (,), és az egy generációba tartozó játékok esetében (/) pedig "állománybeli" különbségek vannak. A generációs különbség a pokémonok fajtáinak, és a játék minőségének változásait foglalja magába. Az állománybeli pedig azt takarja, hogy az adott generációba tartozó pokémonoknak csak egy része található meg az egyes játékokban. Vagy nem is lehet megszerezni, vagy nem lehet átváltoztatni bizonyos pokémonokat, amiket a másikban igen. Ennek azt hiszem nyilvánvaló az értelme: aki mindet meg akarja szerezni (Szerezd meg hát mind) :), annak valamilyen módon az összes verzióra szüksége van (a greenre nincs!), valamint a játékosok közötti cseréket is szükségessé teszik. A második generációnál már a különböző játékokban más egyedi-pokémonok is vannak. (Míg a red/blue esetében, mindkettőben Mewtwo volt.) -
Nuki #19 NEM
-
schlosszer #15 Nikauu!!!
Nem tudom elküldeni,mert állandóan visszakapom,hogy user unknown...
Légyszíves írj egy pontos (vagy létező) e-mailt... -
schlosszer #14 ha akarod,elküldöm az e-mailodra...
Ja,és megvan a Red is...
...szóval üzenj,ha kell... -
KiPéTa #12 Térjünk át komolyabb témára :) Hol van jó angol nyelvű pokemon crystal? -
Zeen #11 Skacok nem tudjátokhonnan lehetne egy jól müködő kitünő emulátort letölteni?
-
Sputnik #5 Gáz gyerekek
van gameboyos verzió ami át van irva gépreirjátok meg a e-mail cimetek és lehet hogy elküldöm nektek
1 mb-t foglal. -
#3 PCre mi van? -
#2 Szerintem nem is erdekes. Ez az egesz Pokemon egy @#$%@#$%-sag. Es akkor meg nem is mondtam semmit. Szoval egy nagy 0. -
Misty #1 Ebbe a témába irjatok be a pokémon játékokról bármit ami érdekes lehet.
Egy érdekesség:Mért kerül 20 000 Ft-ba a Stadium?(rohadt drága...)aztán a nintendo64es 30000 Ft vagy mennyi...ez összesen kb.50-60 000 Ft.
Minden ilyen drága vagy van olcsóbb is?