29
Nem konzol vs PC háború, inkább széleslátókörű gamerek fóruma...
-
#29 Hát elég LOL TV az ami nem megy 60Hz-en. Manapság mindegyiknek kutya kötelessége lenne... -
#28 Zarja mar be valaki ezt a gany topicot.
Konzolosoknak van kulon konzol szekcio.Minek egy PCs topicba ilyen ? -
torma1985 #27 Sziasztok! Nem tudom jo helyre irok-e, de megprobalom.
Az a problemam, h vettem egy X360-at, meg hozza egy Obliviont. Egesz jo parositas lenne, csak hat nem lvastam el a boritojan a figyelmeztetest, h CSAK OLYAN TV-N FUT, AMI TAMOGATJA A PAL60-AT!!!!
Aha...hat hazavittem beraktam, elindult a jatek, de a hang picit akadozott a menu elott. Mondom nem baj ha megy a jatek.
Ment is, 4 napig. Aztan hirtelen legkozelebb mikor el akartam inditani, kurva lassan toltott be es sokat lassult a jatek, toltogetett jatek kozben. Mostmar el sem indul. Olvastam neten olyan hozaszolast vmi forumon, h akinek a tv-je nem tamogatja a PAL60-at, az rafaragott. Az X-et atalitottam Pal60-ra. Utana ua volt. VISZONT, az Outfit demoja is pAL60-AT igenyel, es az ment miutan az x-et atallitottam. Tehat, vegkepp nem tudom mi a gond. Valaki, akinek van halvany fogalma a dologrol, kerem irjon, mert mar nagyon tepem a serom, h mi lehet a gond!
Elore is koszonom a segito valaszokat!
-
amorf #26 Ha valakinek van eladó dc gamája, dobjon meg egy emillel! -
#25 Psketto: Nekem meg arra kell az Xbox hogy a nagyszobában mp3-at meg dvdt meg divx-et nézzek vele.... -
#24 100 bol 50... -
#23 igen az lehet ****** csak addigra az kurvára elault lesz!!! amugy meg ha tudnád mi ujság xboxilag akkor tudnád hogy 100 gamezből 560 csak xboxra jelenik meg nemhogy csak konzolra és pc re nem hanemc sak xboxra!! full exklusive gamez !!! -
#21 kurva régi kép!!!!!!!!!!!!!!! -
kowajano #20 nesztek
-
#19 A milyen színvonalon itt megy a hozzászólás az jobban hasonlít egy chat-eléshez, mint fórumozáshoz. Minek szaporítanád az ilyen semmitmondó topiokokat. Éntőlem nyithattok tíz új témát, de ezt az egyet se tudjátok rendesen működtetni.
Ha valakinek gondja akad bérmlyik moderátorral, nehogy az adott toicpa próbálja meg eldönteni a vitás kérdést. Van egy olyan topic, hogy "Moderátoroknak" vagy ilyesmi címe van. Írjatok oda, vagy a [email protected] címre, vagy magánba.
Egyébként érdemes elolvesni a Moderálási alapelveinket. -
#18 Miért kell témákat törölni,szerintem erre vannak a fórumok,hogy mindenki azt mond és tesz amit akar!!!
/balumaci/ -
#16 Helló mindenkinek!!
Én még csak 15 éves vagyok,de már vagy 6 éves korom óta van gépem,első konzolom a Saturn volt,ami nagyon jól elfért egy szobában a 386-ossal.Most várom az Xboxot,és nem szidok senkit,mivel a kozéputon vagyok,szerintem a PC és a konzol kiegészitik egymást!!
XBOX RULA!
Háj evribádi! -
#15 eredetileg azért nyitottam,mert kiváncsi voltam milyen fantáziadús hibaüzenetekkel válthatnák fel az kékképernyőt xboxon.természetesen a roszmájuságtol nem volt mentes az téma fölvetése,bár asszem az általános eszmecserék közt jobb helye lett volna:) -
#14 Ha megmagyarázod elfogathatóan visszaállítom a témát. Előtte azért olvasdd el a jelen topicot indító hozzászólását #1 . -
#13 sajnálom,mert ez a topik másrol szol:(
most vagy az a poéntéma hal meg,vagy ez lesz teljesen off. -
#12 Az "xbox errorscreen" c. topic törölve. Egy konzolos téma bőven elég.
Moderátor
A törölt topic tartalma:
Riker ma 23:41 | Válasz erre | #2
hihi :)
ok, legyen, csak ne kek, az mar uncsi :)
© MuERTe ma 23:35 | Válasz erre | #1
nagyon megtetszett a téma:))
szerintem neonzöld mint a gépen.legyen már egységes:))))
-
qizzz #9 Nem tudja v.ki hogy kell dc hez pc bill.t idomítani forrasztópákás gyakorlatok segítségével?Lenn e egy témába vágó link,csak suta vagyok englisböl,meg elektrotechnikából:mc.pp.se/dc .Ha valaki úgy sejti elég agyas,kérem nézzen oda,és osszon 1-2 jótnácsot.Kösszencs!
Ps.:görcsöt kapok a szoft. bill.-töl,és az ánrílbe se bírok anyázni! -
#7 Akkor itt lehet nyomni a témát (fikázás nélkül). -
GamerBoy #6 Abban a másik topicban nincs másról szó, minthogy fikázza egymást a konzolos és a PC-s tábor. A neve is erről szól. Ha elolvasnátok a topic részletes címét, rájönnétek ez miben különbözik attól... -
#5 Szerintem kivételesen hagyjuk a régi konzolos topicokat nyugodni, ugyanis igen trágár bennük a hangnem. Valószínű rossz példa lenne az újaknak.
De ahogy gondoljátok..... -
kowajano #4 na ja -
#3 nnneee, menj a Játékosok Fórumába...
vagy hozz fel egy régi topicot... -
Mortimer #2 erről van egy majd 10000 hozzászolásos topic a játékosok forumában -
GamerBoy #1 Halika!
Gondoltam indítok egy ilyen topicot, de mint a cím is mutatja nem vagyok kíváncsi a szidalmakra egyik oldalról sem, inkább a hardcore gamerek - nem feltétlen csak konzolosok - fóruma lehetne ez. Várom a hozzászólásokat!
Első témánk pl. lehetne az XBox és a konzolok legújabb generációja.