Total Annihilation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://tazone.tauniverse.com/
és eléggé régi a legfrisebb patch, na nem baj, majd a SupCom-mal zúzunk 😊
Nem tud valaki adni linket, vagy torrent tracker file-ta, mivel le tudnám tölteni a teles TAK-ot? Naon kellene!
Üdw nektek és a Bertha legyen veletek!
Elöre is köszi
friendly: szerintem egyértelmû.
training: azonos oldalon állók játszanak egymással (a játékban csak coreok vagy armok lehetnek). Ennek az a lényege hogy ha ilyet játszól akkor az eltelt idõk után kapsz training pontokat. Ez azért kell mert ahhoz hogy a rangod növekedjen ez is egy feltétel. Meg van adva hogy bizonyos ranghoz hány ilyen pont kell.
igw: Intregalactic War. Ez a lényege az egésznek. Van egy galaxis térkép ahol bizonyos bolygókat armok másokat pedi corok uralnak. Azonban vannak bolygók amiken mind a ketten jelen vannak. Ezeken kell harcolni mind addig amíg a másik fajt ki nem szorítjuk 100%an. Itt a megnyert csatákért kapsz xp pontokat. Attól függ hogy mannyit hogy milyen pályán mennyi idõt és milyen ranguval játszol. Az xp pontok kellenek a rangokhoz (meg persze a training de azt sokkal könyebb összeszedni).
Egy újabb rangot úgy lehet elérni hogy megvan a megfelelõ training pontod (ehhez nem kell sok elég ha játszol 1-2 ilyen meccset és máris egy ideig nem lesz vele problémád), kellõ xp pont és még az is megvan adva hogy hány gyõzelem kell.
Nekem pl már meglenne a megfelelõ pontszám a következõ ranghoz de nincs még elég gyõzelmem hozzá.
Ha van kérdésed szívesen válaszolok..
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Különben csak pontositás végett a #95-höz: A TA Spring nem MOD, hanem egy teljesen önálló, ingyenesen letölthetõ full játék, ami gyakorlatilag felujitja az eredeti TA-t.
Tehát mindenki, aki még nem játszott TA-val: irány a Spring letöltõ hely, lesz egy full játék ingyér, ami ráadásul jó is 😊
És itt a SPRING részlegben találhattok a fejlesztett ENGINE -hez kompatibilis kiegészítéseket, modokat, pályákat
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
TA Unit Pack, 230 új egység, kitesztelve, behangolva. A Filefrontos mirror még regisztrációt sem kér, épp most töltöm, a cuccot.
http://www.planetannihilation.com/taucp/taucp.htm
További találatokért google, de a 230 egység az szvsz nem kevés 😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
ÚJRA CSÚCSON LESZ A TOTAL ANNIHILATION!!!
Találtam egy újító-modot
címe:
http://spring.clan-sy.com/
Current features:
* High resolution maps, viewable from all angles and ranges
* Dynamic map with craters from weapon and unit explosions
* Work with unit files from Total annihilation
* Realistic 3D trajectories for weapons
* Fully 3D air combat
* Several camera modes to suit different tastes
* Mod switcher
* Lobby Client
Aki tudja, az megértheti
Tervezve van még SKIRMISH AI, meg új GUI, meg stb.
-
-
-
Amugy marha nagy ez a játék, sajnálom hogy fénykorában sose volt hozzá szerencsém..de újra bebizonyosodott számomra hogy öreg gém nem vén gém😊
Ha nem szól, akkor lehet, nincs is rajta a CD-n...
War. War never changes.
HELP HELP HELP!!!!!!!!!
tudom ez a téma nem foglalkozik a sima(3.1) total annihilational
de ha valaki +tudná mondani hogy miért nem lehet multizni vele XP alatt az légyszi irjon már!
elõre is kössz: metaxa
ta oldal !FRISS!hunta.atw.hu
..::Borg::..
One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways
Arra gondoltam hamár ilyen pangás van megírom a minap neten lezajlott csata rövid krónikáját...
Egy 2v2-t sikerült elõadni a Ror Shock nevû pályán, ami 5 szigetbõl áll, ezek közül 4 egyforma az öödiken meg egy jólszituált CORE commander szobor áll, ami kb 8000 fémet ér, annak aki felszívja.
A leosztás: Hydra,netEn vs FragStaR,postmortem
Az ellenséges csapat a pálya bal oldalán lévõ 2 szigeten kezdett, mi meg értelem szerûen a jobb oldalikon... Mivel a pálya nem teljesen négyzet alakú ezért a tõlem távolabb esõ netEn FragStaR, míg jómagam Hydra társaságát élvezhettem a játék kezdeti szakaszában. Ami netEnék közt zajlott arról nem nagyon tudok, de Hydra hozzám viszonylag korán beköszönt némi raksis hajó, és nagy meglepetésemre némi adv. rombolóval. A játék ezen periódusában gyakorlatilag mindenem épült, úgyhogy az elsõ támadást éppenhogy sikerült visszavernem, ami jót tett a gazdaságomnak, hiszen egy adv. romboló kb 2000 fém, ami ugyebár a roncsból kinyerhetõ <#wow1>#wow1>! Közben a középsõ szigeten ácsorgó commander szoborból kinyerhetõ fémet is sikerlült megszerezni, szal kezdtem jól állni. Nem így FragStaR, akinek igencsak komoly gondjai voltak netEnnel és mintegy a hab a tortán még Hydra is meglátogatta nagyságrendileg kb 50 vamppal. Közben Hydrával intenzív "nedves" csatába kezdtünk, aminek a végén sikerült felül kerekednem, és ismét jelentõs mennyiségû fémet hagyott bázisomnál <#wink>#wink>. Egyszersmind sikeremen felbuzdulva támadást indítottam Hydra ellen a pelican seregemmel, amit némi adv. submarine és egyes szintû romboló kísért. Mivel Hydra nem épített védelmet, sikerült elég jól kipucolni mindn gyárát és építõjét, leszámítva a commanderét... A támadás nem volt sima, ugyanis eközben meg kellett küzdenem a vamp seregével , de a pelicanok elég jól vették az akadályt némi hawk támogatással. Erre az idõre nagyjából FragStaR északi bázisa porrá lett, de 1-2 épülete maradt, amik meglepõ módon a játék végét is megérték... Ekkor netEn indított gigantikus brawler támadást, aminek 1 halott flakker és 2 döglött fúziós lett az eredménye... Ebben a szakaszában a gémnek FragStaR nálam, míg Hydra netEnnél próbált "újjáépülni"... Az elkövetkezõ 5-10 percben ment némi heveny harc, de semmi fontos. Megpróbáltam netEnt pelicanokkal lerohanni, de a támadható pontokat jól védte. Mi az ellenség légi támadásait nyögtük FragStaRral, mígnem megláttam a fényt az alagút végén 😄 Történt ugyanis, hogy egy berepülés alkalmával netEn commanderét megpillantottam, amint a gazdaság közepén épít. Na több se kellett... Amint volt megfelelõ mennyíségû repim felderítettem és már ment is az air strike 😄 Szerencsémre meglett, el is szállt sokmindene, de hogy ne érezze jól magát FragStaR is küldött neki egy atomot 😄D Mindeközben lelkesen hadakoztam Hydrával, aki a bázis felét lemosta egy vamp támadással. A végén azonban netEn-t porrá atomozta FragStaR aminek eredménye képpen sikerült megnyernünk a csatát. <#mf1>#mf1>
Ez a leírás teljesen és abszolúte szubjektív szal tuti mindenki másképp látta, de a lényeg, hogy jó kis game volt meglepõen jól sikerült elosztani a csapatokat, talán ennek volt köszönhetõ, hogy nem 10 perc alatt lett vége...
Remélem sikerül kedvet csinálni a többieknek, hogy többen és gyakrabban játszhassunk ezzel a jó kis gaméval...
irc: ta.hu!!!!!!!! Itt mindig vagyunk este 18:00 után multi mehet akár hús-vér akár ai ellen
Persze akkoriban azzal versengtek az RTS fejlsesztõk, hogy ki hány egységet tud felvonultatni játékában.Hát ezzel a játékkal megdöntöttek minden rekordot.Már-már idegesítõen sok egység van benne, ami nem lényeges, ha kevesebbel, de jobban használhatóbbakkal is lehet élvezni egy játékot.
Viszont a nagy lõtávú ágyúk zseniálisak voltak...csak nem multiban.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
http://quantum.tauniverse.com/tam/ itt található egy modkezelõ progi, ami multiplayert is kezeli, elég jól sikerült
de van multi az alábbi helyeken:
Where to Play:
PhoenixWorx Download their client to play a version of Galactic War.
The Zone Play at the Microsoft Gaming Zone. Some of the best active players play here.
GameSpy Arcade Download their client to play.
TA Community IRC Join channel #gnug to see if any games are going on.
3.1c patch kell a multihoz, meg kering a neten egy olyan rip ami 3.1c-s és csak 318mega, benne minden cuccal(TAM mod rendszer meg minden ami kell)
ezt akartam berakni
még több kép az alapjátékból