Clive Barker's Undying
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a bejárati ajtóhoz kellene kulcs,enyémet elvesztettem.
nekem madden nfl 06 cd kulcs kéne aki tud lécci küdje el <#rinya>#rinya><#help>#help>
Age of mythology cd kulcs kéne.<#phone>#phone>
Most Wanted cd kulcs kéne!<#rinya>#rinya>
A NEED FOR SPEED MOST WANTED TUDTOK CD KULCSOT SZEREZNI?
Én is most tolom, baromiiiii zsííííííííírrrrrrrrr!!!
Amúgy miután átugrottál a tükrön gyujts meg a kis égõket, és megkapod a dispel varázslatot.Menj vissza a mágikus falig, és használd az imént szerzett varázsigét...
Amúgy miután átugrottál a tükrön gyujts meg a kis égõket, és megkapod a dispel varázslatot.Menj vissza a mágikus falig, és használd az imént szerzett varázsigét...
Kb. három éve hogy megvettem a játékot.Azóta jó párszor végigtoltam.Kb másfél éve nem játszottam vele de most újra végigtoltam.De a feeling annyira elkapott hogy lehet hogy még egyszer lenyomom.Kár hogy nem készülhetett el a második része.<#rinya>#rinya>
kéne egy serial undyinghez
pliz help
pliz help
Nagyon jó FPS.Hangulata nagyon ott van.Mindenki aki szereti a horrort élvezni fogja!
Hagyd a szellemet. Nem tudod megölni. Fuss...
1ébként az egyik szobában (amelyik mellett a fürdõszoba van) a kandalló fölött van egy kulcs. Azzal nyiss ki 1 másik szobát , ahol 1 másik kulcs van. (Valahol ott lesz a "jópofi szellem") Azzal menny a watchroom (v.vmi ilyesmi) nevû szobába, ott ugorj ki az ablakon. A rózsaszín füst fölvisz a tetõre....
1ébként az egyik szobában (amelyik mellett a fürdõszoba van) a kandalló fölött van egy kulcs. Azzal nyiss ki 1 másik szobát , ahol 1 másik kulcs van. (Valahol ott lesz a "jópofi szellem") Azzal menny a watchroom (v.vmi ilyesmi) nevû szobába, ott ugorj ki az ablakon. A rózsaszín füst fölvisz a tetõre....
Na, igen, ekkora baromsagot regen lattam leirva... Mittomen, irta volna azt, hogy "egyetlen fegyver hangja sem hasonlit a tobbihez", bar ez igy is eleg ****.
De gondolom a supergamezér nem kellett annyit fizetned mint a pcguruért 😄
Törölt felhasználó
én például most olvasok el elõször errõl a stuffról teljes egészében egy cikket. és ellentétben veled ha jó kritikát kap, hajlandó leszek megvásárolni. kevesebbet warezzél.
Nekem nem jött be :-( Túl gynge volt vhogy, amikor visszajöttem a kaszával, onnantól sima fps volt, elõtte télleg jó volt a gém nagyon.
Észrevettétek hogy azokat a suttogó hangokat a zold kõ adja ki, és az idõutazás elõtt nagyon király az effekt van. Anarchoiddal ellentétben én végig izgalmasnak találtam a proggit. Tele van marhajó ötletekkel. Megasüti! És szerintem megéri.
szargame
a grafika tenleg fantasztikus, a hangulat nagyon jo, de gyorsan unalmassa, egyhanguva valik...
nem eri meg.
a grafika tenleg fantasztikus, a hangulat nagyon jo, de gyorsan unalmassa, egyhanguva valik...
nem eri meg.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Undying legjobb. A taktikai FPS-eken kívül az egyetlen játszható alkotás a maga kategóriájában.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Oldal 1 / 2Következő →