55
Van még 150 Ft-s kedvetmény ? és ha van akkor meddig ??? vagy mi lesz helyette ?
-
#55 http://www.euroastra.hu/OECD2000.jpg
Internetezés árak a világon.
Érdemes megnézni... -
Laci #54 Thankz! -
Laci #52 18:00 - reggel6-ig? -
Laci #51 jó is lenne! -
Nores #50 Addigra már mindenkinek ADSL-je lesz :))) -
#49 18:00 tol ahogy eddig is... -
Laci #48 de este 22:00-tól vagy mikor, ha már ilyen előszeretet övezi a mATÁVnál a kedvezményt?? -
#47 az összesnemü kedvezmeny ja jogszabaly valtozas hatalybalépésével törlödik, tehat a jelenlegi allapotot nezve 2002 januar 1. -
#46 Maradt. -
#45 Sztem a legvalószínűbb, hogy még van és lesz is egy ideig, most vegetálás van...
-
Laci #44 Itt aztán mindenki tök mást mond. Aggasztó! -
#42 Indexen egy haverom szerint írták, hogy marad.
Az Origo - n, ami Matáv - oldal, nem írták, hogy menne... talán marad.
Holnap reggel hívom 1212t
-
Failure #40 Na mosz aztán már ideges vagyok!
Nem elég hogy a MATÁV geci, de most az állam miatt szívunk. Mert ha jól olvasom, a MATÁV valami törvény miatt szünteti meg a 150Ft-s kedvezményt.
Aki jövőre Orbánékra mer szavazni azt én...'"+!%/==()@&!!!!!!!!! -
#38 MOST AKKOR MI VAN????? -
#37 kifejtenéd ?? -
#35 számból vetted ki a szót ! :) -
#34 Az a jó a 1212-ben, hogy nem tudnak sose semmit!
Vagy, ha véletlen igen, akkor azt meg rosszul... -
#32 kedvetnémy:9 ez is jo..mint az advane -
#29 hallottam, persze NEM BIZTOS, hír. informátorok :-)
-
#28 JHEEEEEE ,hip-hip 3xszor! bing-bang tuzijatek ,honnan szedted? Hiszem ha tapasztalom. -
#27 ÚJ HÍR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁLLÍTÓLAG DEC. 23.-IG LESZ MINDENKInET ÉS 150FT-S KEDVEZMÉNY, JHEEEEEEEE :))
-
#24 a masik az hogy hivatalosan is ertesiteniuk kell hogy a szolgaltatas megszunt es mivel ez nem tortent meg igy a mindenkinek 100% hogy marad, vagy ismet pereskedek :) -
#23 en szarok ra ha nagy a szamla beperelem öket, hisz hivatalosan is bejelentettek hogy amig a törveny nem kenyszeriti oket nem valtoztatnak semit a jelenlegi kedvezmenyeken, a törveny pedig januar 1 el valtozik... -
#21 aham es a 20 oras net dija 20000 ft gratulalok valaszd ezt...
amugy meg lehet szidni a matavot nem ok tehetnek rola... törvenyrendelet miatt fogjak megszüntetni az altalanydijakat... és januar 1 töl... -
Nores #20 Laci téged ismerlek. Egyszer az RTL Klub Fórumon is ily módon tűntettél a Stargate mellett :) Akkor kicsit hosszabbra sikeredtél, Laci123 néven. Ugye, nem tévedek? Lásd, kivel van dolgod, még boldog névnapot is kívánok neked :)
Egyébként valóban van olyan szolgáltató (a Vivendi, www.vnet.hu), amely telefondíj nélküli dial-up szolgáltatást kínál. Persze elolvasva a feltételeket (havi 50 óra, bármely napszakban, havi 10 eHUF + fa), már nem is annyira csábító az ajánlat.
Tom Paris, ez a 350 Ft csak a te agyszüleményed, nem? -
#16 Háát az is vészesen közeleg... !!! -
#15 nem juliustol szunteti be a mindenkinek (havi4000ft) csomagot ? Remelem hogy en tevedek. -
#14 Így van. :)
Lacika: Egyébként az sem baj, ha nem közlik a változást, ugyanis akkor szénné lehet perelni őket. Hurrá, gazdag leszek! :))) -
#13 a törvényre, de neked ugyis tökmindegy mit mondunk... -
#11 Mivel a matáv nem tájékoztatott még írásban erről, így semmi sem szűnhetett meg. -
#9 jóvan, siettem ! :)
akkor most még minden változatlan ?
6-tól (hköznap) és 3-tól (hvége) van 150 Ft-s kedvezmény, vagy mi ? -
#8 2 helyen is! -
#7 amig a matav nem ertesit teged hivatalosan, nem szuntethetik meg. -
#6 hopp, most veszem észre, hogy elgépeltem a címet, bocsi... -
#5 ki tudja mi lesz egy hónap múlva, nem akarok meglepődni...
-
#4 Nem vetted észre a telefonszámládon??? Mert én egyelőre nem :-) remélem nem is fogom :-D -
#3 ha fel is megy nema matav miatt hanem az isp k miatt -
#1 Van még ? mi van ? nem akarom, hogy a teló számla az egekbe szökjön a kedvenc MATÁVunk miatt ugyi...