ABIT BH6

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mozesapo
Juan G!
Nézd meg ezt az oldalt : http://www.nexus.hu/biosmods/
Elméletileg a procira vonatkozó microkód rész ki van cserélve benne. Amit innen letõltesz szerintem azzal jó lesz.

Én is szeretem nagyon. '98 õszén vettem, gyakorlatilag azóta megy húzva. Én szombaton kapom meg az átalakítót egy 1.2-es TCeleronnal, majd meglátom mit tud.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Van átalakító a Tualatin magos P3-asokhoz, a kellytech-nél lehet venni, kb. 10ezerbe kerül.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Breki33
sziasztok
egy bx6-osbe melyik a legnagyobb proci ami belemegy?
mozesapo
Nekem a BH-6 1.0-ban 80GB-s WD van, tökéletesen kezeli csak kell a leguccsó BIOS a laphoz.

mozesapo
Nekem már több mint 1 éve megy a 633-as 950 Mhz-en. 1,8 volt. Csont nélkül. De lehet hogy többet is menne de nem próbáltam. Azt azért hozzá kell tennem, hogy ABIT átalakitóval.

http://www.abit-usa.com/eng/download/bios/bios-bh6.htm
Pheel
Beszélem itt a hülyeséget. PIII-ból már az 1.13-as is Tualatin magos...
Pheel
Ilyenem van nekem is. Elvileg bármilyen PIII ill Celeron belemegy átalakítóval, de Slot1-FCPGA2-es átalakító nincs kishazánkban, így a Tualatin magos procikat nem viszi. 1100-es Celeron ill PIII tuti megy benne.
Természetesen az újabb tartalmazza a régebbieket is.
uj kerdes, hatha😊
sosem volt abitom, de talan lesz...a gigabyte-nal az uccso biosfrissites tartalmazza az osszes elozot...ez igyvan az abinal is vagy egyesevel felkell pakolaszni az osszeset?
mer' az ftp-n levo info csak az uj dolgot irja mindegyiknel
thx a valaszt
kosz urak😊
BH6 rev1.0: max fsb 133, de csak harmadolni tudja a pci sebességhez, rev1.1 155 fsb, 133-tól negyedeli, tehát a 133Mhz processzorok hiba nélkül működnek benne.
Hát pl az ISA slot-on volt a Bh6-nál feltüntetve a rev szám!
udv
vki szakember elmagyarazna mi a kulonbseg a rev 1.0 es a kesobbiek kozt?
ez barmilyen abitra vonatkozik
van-e vmi kulso jele, amit mondjuk vasarlaskor megfigyel az ember?
thx
mekkmester
Akkor hétvégén Bios-update lessz! XK-ról ZW-re.
Majd proci csere...
igen!
mekkmester
Bilux! Ezek szerint a BX133 alkalmas lenne a tualatin procihoz?
Megvan, köszi
Rakd 100-ra, nekem is azon van

[oLe]
hi!

a cel2 prockokbol nem lehet kivenni ezt a szar 9.5x szorzolocokot??? mer marha idegesito hogy a 633as procko csak 790enen hajlando menni ami 83as fsb-t jelent...igy az agp is eleg lassu.
varom a javaslatokat.
mekkmester
Ez azt jelentené amire gondolok? bx133-m van.
mekkmester
www.abit.com.tw
download---bios--------BX133
Mi lenne hát tualatin proci...
Egyébként ezt hol olvastad??
yas
Ennek is a CPU Softmenüben kell lennie.
Amúgy ha jól emlékszem speed error hold a becsületes neve. Ezt kellene Disabledre állítani.

mekkmester
Helló!
"Supports Intel Coppermine T CPU."
Mi az a "Coppermine T CPU"?? Föleg a " T " ????
yas
nagyon valószinű, hogy a speed error detected enableden van.
Nekem a P3 800EB-t nem ismerte miután beállítottam gyönyörűen futott.

Nem lehet, hogy a CPU speed error detect
(vagy ilyesmi) be van kapcsolva a softmenuben?

mekkmester
Alaplapod? BH6 v. BH6 II ??
mekkmester
A Celeron 800-as fix 8-as szorzóval mükszik.
Tehát 700MHz:8=87.5 FSB.Csak az FSB-t vátoztathatod.
http://www.powerleap.com/Products/iP3T.htm
PowerLeap.com
Ez jól hangzik
Hol olvastad?

BH-6 tulajok: létezik már slot1-fcpga2(tualatin) átalakító! Még tovább húzza a BH-6.
Figy: a 1/1 és a 2/3 az azt jelenti 133Mhz-nel hogy : 1/1: FSB=133, AGP=133, 2/3: FSB=133, AGP=88Mhz. A 2x, 4x-es AGP az más!

Mindenképpen 2/3-ra kell állítani, ha szerencséd van, működik.
11,5 X 133 = 1530 PIIIEB, 1150PIIIE,vagy celeron ha van ilyen.
mekkmester
A max szorzó= 11.5x
Hogy mit jelent a T, azt nem tudom. Most az alaplapod megy 133Mhz-n, tehát jó bele a PIIIE és a PIIIEB is. Szorzó mennyi van az alaplapodon?
Ha megnézed az árakat, látod, hogy a Celeron1100 árán kb.PIII700-at lehet venni, aminél többet ér a cel1100. Biosfrissítéssel nem vesztesz semmit.
mekkmester
Nem szándékozom P4-et venni,a jelenlegi 800 Celeron 2-t (simán megy 1066 MHz-n)érdemes-e P3-ra cserélni és ehhez szükséges-e a bios csere?
A "Coppermine T CPU"-ban a "T" tualint jelentene??
Ha igen,melyik P3-ast érdemes megvenni a jelenlegi alaplapba?
Gondolom, mekkmester nem szándékszik P4 processzort tenni az alaplapjába. Marad a P3 és a Celeron. Akkor miért nem érdemes biost frissíteni, amivel elérheti, hogy még gyorsabb processzorokhoz is jó legyen?
mekkmester
Kérdésem lenne: Jelenleg BX133 Raid,bios ID= XK.
Érdemes-e upgradelni a ZW-re ami:
Supports Intel Coppermine T CPU.
Support Flashmenu utility. Miaz a "Coppermine T CPU"?? Kösz a választ!
A FEFO árlistáján ez van:
Intel Cel. 1100 Celeron 1100/128k FCPGA Tualatin 30 650
Igaz lehet a Tualatin? Mert akkor nem Fcpga, hanem Fcpga2.
BH6 tulajoknak nem mindegy.
A BX6R2 133MHZ alaplapsebességnél tud 33MHZ PCI sebességet, a BH6 pedig nem.
Hát a nevét ne kérdezd mert nincs...
Meg győri vagyok...
Neked milyen átalakitod van? Hol vetted?

Nem hinném hogy azt adná.Az én átalakítomon Jumper-ral lehet állítani mindent /feszt meg fsb-t/ de mindent AUTO-ra állítottam és a Biosban mindent ell lehet végezni.
Azt hiszem az a legjobb módszer amit Bilux mondott, megveszem átalakitoval együtt egy boltban de megbeszélem velük, hogy ha nem működik vegyék vissza.
Átalakítóból milyet érdemes venni? Ha feszállítós az átalakító, akkor attól függetlenül, hogy a BIOS-ban mekkora érték van a feszre beállítva, az átalakitoban beállított áramot kapja a proci?

Nem az számít, hogy egyes procikat némelyek mennyire húznak fel, hanem az, hogy a BIOS alapból felismeri-e a 700(66)MHz-esnél gyorsabbakat. Pl.: az én 800(100)-as Celeronomat nem ismeri, így egyelőre baszhatom, amíg nem csinálnak frissebb BIOS-t.
Ved meg és ha nem megy akkor 3 munkanap alatt vissza kell adni a pénzt vagy becserélteted jobbra, de nekem most 11xxMhz-en simán bebootol a gép egy 633-as procival de persze kifagy a win töltésénél fop32-vel .../stabilan 1065Mhz-en megy/
De jobb hűtővel menne feljebb is...
Oldal 1 / 3Következő →