111
ABIT BH6 - BH6 II
-
#111 Juan G!
Nézd meg ezt az oldalt : http://www.nexus.hu/biosmods/
Elméletileg a procira vonatkozó microkód rész ki van cserélve benne. Amit innen letőltesz szerintem azzal jó lesz. -
Cvd #109 Én is szeretem nagyon. '98 őszén vettem, gyakorlatilag azóta megy húzva. Én szombaton kapom meg az átalakítót egy 1.2-es TCeleronnal, majd meglátom mit tud. -
Cvd #107 Van átalakító a Tualatin magos P3-asokhoz, a kellytech-nél lehet venni, kb. 10ezerbe kerül. -
#106 sziasztok
egy bx6-osbe melyik a legnagyobb proci ami belemegy? -
#104 Nekem a BH-6 1.0-ban 80GB-s WD van, tökéletesen kezeli csak kell a leguccsó BIOS a laphoz. -
#102 Nekem már több mint 1 éve megy a 633-as 950 Mhz-en. 1,8 volt. Csont nélkül. De lehet hogy többet is menne de nem próbáltam. Azt azért hozzá kell tennem, hogy ABIT átalakitóval. -
pista #99 http://www.abit-usa.com/eng/download/bios/bios-bh6.htm -
#96 Beszélem itt a hülyeséget. PIII-ból már az 1.13-as is Tualatin magos... -
#95 Ilyenem van nekem is. Elvileg bármilyen PIII ill Celeron belemegy átalakítóval, de Slot1-FCPGA2-es átalakító nincs kishazánkban, így a Tualatin magos procikat nem viszi. 1100-es Celeron ill PIII tuti megy benne. -
pista #93 Természetesen az újabb tartalmazza a régebbieket is. -
bh6 #92 uj kerdes, hatha:)
sosem volt abitom, de talan lesz...a gigabyte-nal az uccso biosfrissites tartalmazza az osszes elozot...ez igyvan az abinal is vagy egyesevel felkell pakolaszni az osszeset?
mer' az ftp-n levo info csak az uj dolgot irja mindegyiknel
thx a valaszt -
bh6 #91 kosz urak:) -
pista #90 BH6 rev1.0: max fsb 133, de csak harmadolni tudja a pci sebességhez, rev1.1 155 fsb, 133-tól negyedeli, tehát a 133Mhz processzorok hiba nélkül működnek benne. -
Bilux #89 Hát pl az ISA slot-on volt a Bh6-nál feltüntetve a rev szám!
-
bh6 #88 udv
vki szakember elmagyarazna mi a kulonbseg a rev 1.0 es a kesobbiek kozt?
ez barmilyen abitra vonatkozik
van-e vmi kulso jele, amit mondjuk vasarlaskor megfigyel az ember?
thx -
#87 Akkor hétvégén Bios-update lessz! XK-ról ZW-re.
Majd proci csere... -
Bilux #86 igen! -
#85 Bilux! Ezek szerint a BX133 alkalmas lenne a tualatin procihoz? -
firglisz #84 Megvan, köszi -
Nyiri #83 Rakd 100-ra, nekem is azon van -
#82 hi!
a cel2 prockokbol nem lehet kivenni ezt a szar 9.5x szorzolocokot??? mer marha idegesito hogy a 633as procko csak 790enen hajlando menni ami 83as fsb-t jelent...igy az agp is eleg lassu.
varom a javaslatokat. -
#81 Ez azt jelentené amire gondolok? bx133-m van. -
#80 www.abit.com.tw
download---bios--------BX133 -
Bilux #79 Mi lenne hát tualatin proci...
Egyébként ezt hol olvastad?? -
#78 Ennek is a CPU Softmenüben kell lennie.
Amúgy ha jól emlékszem speed error hold a becsületes neve. Ezt kellene Disabledre állítani. -
#77 Helló!
"Supports Intel Coppermine T CPU."
Mi az a "Coppermine T CPU"?? Föleg a " T " ???? -
#75 nagyon valószinű, hogy a speed error detected enableden van.
Nekem a P3 800EB-t nem ismerte miután beállítottam gyönyörűen futott. -
zacsko #74 Nem lehet, hogy a CPU speed error detect
(vagy ilyesmi) be van kapcsolva a softmenuben?
-
#73 Alaplapod? BH6 v. BH6 II ?? -
#71 A Celeron 800-as fix 8-as szorzóval mükszik.
Tehát 700MHz:8=87.5 FSB.Csak az FSB-t vátoztathatod. -
pista #69 http://www.powerleap.com/Products/iP3T.htm -
pista #68 PowerLeap.com -
zacsko #67 Ez jól hangzik
Hol olvastad? -
pista #66 BH-6 tulajok: létezik már slot1-fcpga2(tualatin) átalakító! Még tovább húzza a BH-6. -
Nyiri #65 Figy: a 1/1 és a 2/3 az azt jelenti 133Mhz-nel hogy : 1/1: FSB=133, AGP=133, 2/3: FSB=133, AGP=88Mhz. A 2x, 4x-es AGP az más! -
pista #63 Mindenképpen 2/3-ra kell állítani, ha szerencséd van, működik. -
pista #61 11,5 X 133 = 1530 PIIIEB, 1150PIIIE,vagy celeron ha van ilyen. -
#60 A max szorzó= 11.5x -
pista #59 Hogy mit jelent a T, azt nem tudom. Most az alaplapod megy 133Mhz-n, tehát jó bele a PIIIE és a PIIIEB is. Szorzó mennyi van az alaplapodon?
Ha megnézed az árakat, látod, hogy a Celeron1100 árán kb.PIII700-at lehet venni, aminél többet ér a cel1100. Biosfrissítéssel nem vesztesz semmit.
-
#58 Nem szándékozom P4-et venni,a jelenlegi 800 Celeron 2-t (simán megy 1066 MHz-n)érdemes-e P3-ra cserélni és ehhez szükséges-e a bios csere?
A "Coppermine T CPU"-ban a "T" tualint jelentene??
Ha igen,melyik P3-ast érdemes megvenni a jelenlegi alaplapba?