Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
a naptár az a rainlendar progi szüleménye, középen pedig a CD Art Display van.
hajrá<#vigyor3>#vigyor3>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
naigen,tényleg hülyén néz ki😄
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
naptár furán áll valahogy perspektivikusan.... 😄DDdddddd
Fordítsd a falra bazze 😄
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
(nem az enyém) :-)))

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222