Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
erről beszélek..persze nemigy helyezkednek el a parancsikonok... csak feltettem hogy ennyi van.. a start menűben van minden.. azaz majdnem minden mivel a win xp-t ujra feltettem igy egy csomo dolog nincs most ott... csak amiker ujra feltettem...
Ilyenkor minden faszságot kipakoltok az asztalra???
Norton antivirus??
pc mark?
acrobat
meg ACDsee
ember acdsee-t sose hazsnálom magát az ikont, mer minek??? a képre rányomsz és az acdsee nyitja meg.. pc markot kb akkor hazsnálom egyszer amikor csinálok egy gépet és tudni akarom hogy mennyit tud,,,
acrobat ?? ezt is csak akor amikor egy olyan filet olvasok.. de ahoz sem a progit inditom el hanem a filera nyomok amit olvasn akarok és millio őrogi az asztalon ami felesleges.. emverek ezt hogy utálom!!!!! mintha kupi lenne egy szobában.. annál is rosszab....
az asztalomon van 6-7 ikon és csumee....a többi a start menűben van...
és naponta elinditod a virusölöt meg a firewallt??
nekem állandoan futnak... nem zavar engem... de akkor is betenném a start menűbe
Ilyenkor minden faszságot kipakoltok az asztalra???
Norton antivirus??
pc mark?
acrobat
meg ACDsee
ember acdsee-t sose hazsnálom magát az ikont, mer minek??? a képre rányomsz és az acdsee nyitja meg.. pc markot kb akkor hazsnálom egyszer amikor csinálok egy gépet és tudni akarom hogy mennyit tud,,,
acrobat ?? ezt is csak akor amikor egy olyan filet olvasok.. de ahoz sem a progit inditom el hanem a filera nyomok amit olvasn akarok és millio őrogi az asztalon ami felesleges.. emverek ezt hogy utálom!!!!! mintha kupi lenne egy szobában.. annál is rosszab....
az asztalomon van 6-7 ikon és csumee....a többi a start menűben van...
Viszont a hozzá tartozó iMAC iconokat sehogy sem sikerűl felvarázsolnom!😞(((
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
Senki ne tölcsön zónára mert mindent letörölnek amit csak tudnak
mellesleg ftp server
G@bor: Ha kell tölcsd le 😊 adjak címet?
Gondoltam én is bevágom ide az asztalt...
Modemesek úgy se nagyon jönnek ide...😞((
http://web.axelero.hu/merc/as2.JPG
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Ez a gép fotó meg akkor jó ha azt még berakod a monitorra.. akkor aztán van kép a képben 😊
Egér is ilyen volt, A4Tech WOP-35 előtt 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Unix (kis/nagy betuk)... 😞