Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
nem rossz kép 😊
Dzsini
1x kell konvertalnia szerintem bootkor ha jpg, onnantol a memoriaban ugyanugy van bent... nem?

(az enyim mondjuk bmp, ha mar magamnak rendereltem legyen a leheto legtisztabb...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lazarus
BMPt jobban kezeli a winfos
Laalee
videokartya szempontjabol tokmindegy hogy van e ott kep vagy sem, sys memoriat viszont zabal rendesen...

jpg t meg nemhinnem hogy jopofa hasznalni haternek, activedesktop zabalja rendszereroforrast.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dzsini
szerintem desktopnál nincs. de valaki hozzáértõ majd megmondja... a desktopnak inkább gyorsnak mint kicsinek kell lennie szvsz

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lazarus
nincs tömörítés a video ramban?
Dzsini
csocso: majd üzenek ha fontos lesz.

dikki: naja, te játszol is meg ilyesmi... amúgy videoram ugyanannyi fogy mint egy üres háttérrel... elvégre ott nem 'semmi' van, hanem csak egyforma szín... teljesen mindegy hogy bmp vagy jpg, az xp is konvertál belül... meg ezek a progik is. (meg ha jól rémlik a 98SE már töltött jpg-t... activedesktoppal 😊 )

CSOCSO
írj nekem egy mondatot icq-n
Dzsini
nálam wincmd, yahoo, ftpszerver, soulseek, trillian, touchware, seti, tûzfal... meg rejtve volt még a hangerõállító meg a nortonantivirus... elférnek 😊

van progi ami X idõnként váltja a háttérképet (rebootonként vagy naponta, óránként, stb...) - és akkor nem kell kivételezned egyikkel sem 😊

Lazarus
absztrakt rox
Dzsini
semmisemmi 😊

CSOCSO
?😊
Dzsini
szerintem sem 😊 de ezekszerint ennyire olvasod az általánost 😊)

CSOCSO
dzsini néven tuti nem voltál fent
Dzsini
az enyimen azért vagy, mert felírtalak rá. és tudomásom szerint én is rajta vagyok a tieden, ha csak ki nem töröltél azóta.

CSOCSO
miért vagyok én az icq-don? és miért nem vagy te az enyimén?😊
Dzsini
...ha úgy mented, mert van 24bites jpg is 😊

Laalee
foleg hogy jpg ami 16 bites kepformatum... 😄

CSOCSO
és mééé írom a lesz-t lessznek?
CSOCSO
õõõ..hja igen.. 16 bitben csunya csíkos lessz a köd..
Lazarus
Élvezhetõ? Mit lehet élvezni egy desktop shoton?
Dzsini
nem cenzúra 😊 a személyességi jogok védelme 😊

Laalee

CSOCSO
32 bit ben élvezhetõ a legjobban!!!
CSOCSO
nékem most ígyen:
170k a kép...
CSOCSO
?😊)))))))))én rajta vagyok a listeden?😊))))))) és te az eminyén?😊 milyen néven???😊)
Lazarus
Itt kõkemény cenzúra van ahogy elnézem 😊
Dzsini

nem sok minden változott...

CSOCSO
nem pont ilyen asztalokrol szol a történet de azért köszi...jöhetnek ilyen képek is😊
Ams
májne

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Manta
Manta
CSOCSO
😊
Lazarus
Össze lehet hasonlítani #591 ezzel hogy mennyire ragaszkodom a jól bevállt programjaimhoz 😊
Lazarus
Így
Manapsag mar senki sem torodik a Win asztalaval?
Jano
tehen.asf az Asztalon! 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

😊
Porsche rulez

JarŁ
jól néz ki :-)
Nosztalgia rulez!
KRi2
sourcesvanegypar

lll l ll lllll l lll ll

Sajna nincs graf. kártyám, hanem csak az alap 1992-es AGA chipset van, chip RAM-ot használ, így inkább a többi képernyőre pl. Képfeldolgozó... programokra van fenntartva a gfx memória, ahová szükséges a HI color.
Persze lehetne 256c vagy akár 16 bit-es is, de felesleges hogy több legyen. Innen lehet nyitni akármilyen felbontású/színmélységú képernyőt, nem egy fix beállítású képernyőn futnak a programok.

Ez gyakorlatilag csak a programindító, file-kezelő... felület, arra meg bőven elég a 32 szín.

Ja, a háttérkép az alsó képen 3 színű(!), a felsőn meg kb 6..

Efreet
2+32 megás Amiga... simán bírná a több mint 16 színt 😊 de minek? 😊 én se nagyon használtam többet, nem kellett (bár a MagicWB sokat segített hogy 256+ színben szórakozzak)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Pheel
Kicsit looser ez a kevés szín 😊

Bár az enyém most meg egyszínű kék 😊

Az Amiga ennyire gágyesz vagy te butítasz?
Akkor mégegyszer, mert a Geocities kibabrált velem. Később már nem lehet kívülről megnyitni.

Tehát az én Workbench-em.:

Ez egy kicsit régebbi screenshot.:

Az én Workbench-em meg ilyen, de gyakran változik.:

Kicsit régebbi:

Efreet
na szóval tegnap bryceoztam...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Crem
Ebben 100% igazad van...
Attól függetlenűl szerintem nagyon jó hasonlat volt!😊))) És igaz is...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?