Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez van 😛 vegyél nekem uj bútort és akkor lesz másszínû. De nekem spec így tetszik ahogy van.
Meg instinct koma is szereti 😄
ugyeeeee?
Meg instinct koma is szereti 😄
ugyeeeee?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
én balkézel verem pedig jobbkezes vagyok 😊)
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Az ilyen legolcsóbbszar 😊noname.
de csak ilyennek volt valami normális méretû mikrofonja 😊
de csak ilyennek volt valami normális méretû mikrofonja 😊
Plüsskhutyáról leszálni mer az számomra kedves 😊
amugy az ált. a monitor tetején van 😊
amugy az ált. a monitor tetején van 😊
jo a fejhallgató, plüssállat rulz 😄 ...egértarto loál! 😄
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
az a felfújható minifotel egértartó elég homo-n néz ki. Meg ez a rend is... normál férfiembernél sosincs ilyen rend. Gyanus vagy te nekem! 

micsoda pedáns rend 😊
na mindegy bent a link
<a href="http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=002982&p=5"> én innét szedtem csomó infot </a>, érdemes átolvasni mindet
hi nemtudom a neved!
rainlendar
sysmetrix
samurize
+ skinek ezekhez
rainlendar
sysmetrix
samurize
+ skinek ezekhez
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
hi mikike!!!
hoyg lkehet ezt megcsináln iami neked a háttérben van??
márminta dátumra gondolok meg iylenekre
kössz
hoyg lkehet ezt megcsináln iami neked a háttérben van??
márminta dátumra gondolok meg iylenekre
kössz
!Forza Ferrari!
Az enyém most csak a sima XP-s felület + StarDock ObjectDock 0.99 + CPU Meter docklet az Objectdock-hoz

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
elõbb nekem is azt írta, de megjavult 😊)
próbáltan újratölteni ?
próbáltan újratölteni ?
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
az indexes frissítés nem mûködik
aszondja:
Could not open Docume~1/miki/locals~1/temp/samdata/indexl
ide mi kell?
aszondja:
Could not open Docume~1/miki/locals~1/temp/samdata/indexl
ide mi kell?
Köszi
még annyit kérdeznék hogy az idõjárást hogy lehet beállítani a sysmetrixben ?
még annyit kérdeznék hogy az idõjárást hogy lehet beállítani a sysmetrixben ?
akkor:
itt van
A scriptek meg néha hazudnak, azaz a korrábbi állapotot mutatják ugyhogy a prog elindítása után érdemes egy(-két) "Reload config"-ot nyomni, persze, amikor már megy a net, de õ is frissíti magát, az editorban be lehet állítani, hogy milyen sûrûn (alapból a hírek 15percenként, a TVmûsor 5 percenként frissül).
Üzembehelyezés:
a rar-t tömöritsd ki a samurize könyvtárba, hogy minden a megfelelõ helyre kerüljön. A desk.png is oda fog kerülni, amit állíts be az asztalod hátterének. Utánna töltsd be a configot a samurize-ba. Ha nem illeszkedik megfelelõen a háttérre, akkor jobb gomb a tálcán a sam. ikonjára position locked-et kikapcsolni, ha be van, pozicíót belõni, majd visszakapcsolni a lockedet, hogy nem mozdulhason el többé. A hardverstatisztikához meg fel kell telepíteni a MotherboardMonitort és beconfigolni, hogy mûködjön, aztán ki lehet lépni belõle és a samurize ezt fogja használni.
Update Coming Soon...
itt van
A scriptek meg néha hazudnak, azaz a korrábbi állapotot mutatják ugyhogy a prog elindítása után érdemes egy(-két) "Reload config"-ot nyomni, persze, amikor már megy a net, de õ is frissíti magát, az editorban be lehet állítani, hogy milyen sûrûn (alapból a hírek 15percenként, a TVmûsor 5 percenként frissül).
Üzembehelyezés:
a rar-t tömöritsd ki a samurize könyvtárba, hogy minden a megfelelõ helyre kerüljön. A desk.png is oda fog kerülni, amit állíts be az asztalod hátterének. Utánna töltsd be a configot a samurize-ba. Ha nem illeszkedik megfelelõen a háttérre, akkor jobb gomb a tálcán a sam. ikonjára position locked-et kikapcsolni, ha be van, pozicíót belõni, majd visszakapcsolni a lockedet, hogy nem mozdulhason el többé. A hardverstatisztikához meg fel kell telepíteni a MotherboardMonitort és beconfigolni, hogy mûködjön, aztán ki lehet lépni belõle és a samurize ezt fogja használni.
Update Coming Soon...

Páran biztos hálásak lennénk érte 😊
addig azért amennyi most van az átdobhatnád...
scripttel együtt
scripttel együtt
Ha kész leszek, berakom ide mindenestül, meg egy kis leírást is.
Ez nem ma lesz
Ez nem ma lesz

A hírek meg a tvmûsorok is a samurize-zel vannak, mert lehet benne VBscriptet írni és én írtam. Szinte akármilyen oldalról le lehet vadászni infókat, csak jól kell megírni a scriptet, pl. a tvmûsor éjfél után nem mûködik még 😊, ezért is félkész, meg még valami halvány háttérképet akarok, meg talán valahova mozimûsor, esetleg még szanalmas.hu hírek is elférnének 😊. Meg még a "Network"-nél számmal is írja ki a sebességet (igaz ez két kattintás lenne 😊 ). Igazából ha az idõm engedné csinálnák neki egy oldalt, ahol leírások lennének hozzá, meg scriptek (talán kívánságra is 😄 ). Azért a saját oldalán is van egypár jó dolog, csak nem mindegyiket sikerült mûködésre bírnom, ezért csinlátam sajátot 😊.