Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
durva! 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

[HUN]PAStheLoD
Ohmmmmmmmmmmm ... ohmmmmmmm ... ohmmmmmmm!
😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
túl erõforásigényes 😊

The Garrett
NEm de akárhányszor ránézk jókedvem lesz és ez elég 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

simgatod=simogatod
pénzed=pénz

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

buddhista lettél bazze?? te is simgatod a kis hasát naponta hogy több pénzed álljon a házhoz?

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

VinylToy
Kicsit összevisszaság! 😞

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Crazyn

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Blasta
Mondjuk ez csak grafikai megoldás kérdése. XP is tud 4 külön asztalt kezelni, fõleg ha felpakolod a Power toys-t

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
VAZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :-(((((((((((

FtranX
nézd meg a kép URL-jét! 😊

Blasta
Ez mi?
Longhorn effektje lesz, vagy mi?

cement
Kurvajó háttér

respect to the man in the ice cream van

Pyx
Yo ez a háttér! ^.^

Pyx

szép lenne igy "elforditani" a wint...

Dzsini
egyetértek, hatalmas élmény leülni elé és mókázgatni vele..
de aztán jönnek az apróságok hogy 2 vagy több gombot már nem mindig kezel le minden progi mindenhol (merthogy 1 szál gomb elég az egérre), meg hogy nem enged lekapcsolni a "(f)elhasználóbarát" dolgaiból egyet sem...
cégnél van bent egy G4, bitang egy gép, csudaszép dolgai vannak, de valamiért a dtp-seink ha lehet inkább a pc-ket nyúzzák, pedig lassabbak, keveseb ram van bennük, stb... és ez tudomásom szerint a helyek nagyobb részén így van...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lynx_TWL
rühellem a machintosokat suliban azzal dolgozunk már három éve, és egyrejobban kiakaszT😊

๏̯͡๏﴿

Lehet mondom most elosszor hasznaltam kb 10 percet. ugyhogy ez alatt nem derult ki semmi (ami ugye a lenyeg lenne) de gondolom azzal mindenki eggyet ert velem hogy legalabbis elso latasra LEHENGERLO a gep DESING szempontjabol mind a hardware-t mind a feluletet ertve.
Dynamic
Egyébként pont tegnap volt nálam egy ilyen kis cuki 700ezres cucc.Szóval abban egyeteértek, hogy kétségtelenül látványos, mind a hardver, mind az oprendszer, de sokan mondják hogy felhasználói szempontból elég kaki.
Dynamic
A Mac fõleg a dizájnról és a csicsáról szól.Annyit nem ér a cucc, hogy 3 napig gyönyörködhessek az extrákban(600-800e)
Dzsini
ha megnézel 1 összerakott, profi highend gépet az legalább ilyen szép belülröl... viszont mac-et nem raksz össze alkatrészenként...

az oprencer meg... ha tudnád mennyien menekülnek elöle, mert annyi a baj.. meg amikor lefagy/kiakad a rendszer és reboot után nem talál vissza akkor irány a szerviz, mert házilag NEM tudsz benne semmit megjavítani, meg különbenis semmi közöd a beállításokhoz... a Win is errefele halad. (a longhornnak már kell pixelshader meg dx9es kártya...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Most jottem vissza a BNV-rol, es ott kiprobalhattam egy G5-os Machintost. Szeles (16/9?) Apple TFT monitorral. Hat gyerekek az a kezelofelulet... Az XP fenyevekre van tole. Aki latta mar a felhasznalovaltast MacOSX alatt az tudja mirol beszelek. Aki nem: ugy kepzeljetek el mintha a kep egy 3D-s kocka oldala volna es amikor felhasznalot valtasz "hattrebbmegy" a kep es elfordul (a kocka) 90 fokkal es visszajon. Es kesz mar masik felhasznalo hasznalhatja. Bocs de mashogy nem birom leirni. Ja es az egesz desktop nagyobb mint a TFT felbontasa ugyhogy valamelyik ablak fole mesz az egerrel es az az ablak kinagyitodik teljes kepernyore. Kurva jo na. A G5-be bele lehetett nezni mert oldalt csak egy plexi volt. Szerintem a PC SOHA nem lessz ilyen szep kialakitasu mint ez. A ventilatorok egy kulon tema. ! KULON ! a proci elott es mogott is van egy (mert elolro szivja a levegot mivel az elso es hatso fal is racsos, es hatra tovabbitja) es olyan LASSAN forogtak hogy lehetett szemmel kovetni a lapatokat. Bar itt ugye nagy volt a hangzavar de gondolom baromi halk lehet az egesz. Szoval nekem nem lehet alternativa mert:

1. nincs ra penzem, es nem is lessz
2. foleg jatszok es a MAC nem igazan van ellatva jatekokkal

De a DESIGN az mindent visz. Es foleg a felulet.

akit erdekel:

www.apple.com
www.apple.hu
batman
topic fel...😊

[...] Te romboló állat! Te sátán!

[HUN]PAStheLoD
huhh hát arról foggalmam nincs.. de szeintem valami plugin lehet vagy nem a sysmetrix csinálja.. pl. samurize tudja

Crazyn
Meg tudná valaki, hogy a Sysmetrix-ben hogyan kell beállítani az idõjárásjelentést? Budapesti vagyok(1094)

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

[HUN]PAStheLoD
köfike 😊

de nekem nem EZ kell hanem ILYEN 😄D

I.C.ram
Minek, ha van 😊
mikike
ha valaki mecsintoszt szeretne
Mekintos kinézet

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

cSuwwi
me too 😉 egyébként kb. 500 háttérképet néztem át érte 😊

shit happens

Frank99
-nád...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Hova lehet feltenni a képeimet?

War. War never changes.

traXion
Ezt a csajt hogy meg dugnám! 😊

Pyx

[HUN]PAStheLoD
de ez se rossz 😊

[HUN]PAStheLoD
ilyenháttérNEKEMis kell 😄

Pyx
jol néz ki! 😊

cSuwwi
most már nekem is, biztos csak pont rosszkor néztem

shit happens

ayden
lol nekem kiteszi rendesen😊

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

cSuwwi
ja, jó mi? piros x 😞 Nem értem, ha nem megy, akkor a méretét honnan kérdezi le?

shit happens

ayden
Hajjaj teccetõs

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

cSuwwi
Jéé, most látom csak, hogy nincs zárolva a tálcám 😊

shit happens

cSuwwi
A zaktuális 😊

shit happens

cSuwwi
!UP!

shit happens

Mivel ezt az XP-t mar rendesen teleszemeteltem ugyis ReInstall lessz belole most jo nagy kupi van. Minden le van kapcsolva hogy minnel szarabbul nezzen ki:

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

akko... mind1

...szemétdomb...