Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nekem halvány lila gõzõm sincs, hogyan csináljátok ezeket.
Próbálok a Samurize-vel összehozni valamit, de nem megy. Még az idõt se tudom beszúrni, nemhogy scripteket. 😞(
Egyszer valaki megszánhatna egy rövidke leírással.
Próbálok a Samurize-vel összehozni valamit, de nem megy. Még az idõt se tudom beszúrni, nemhogy scripteket. 😞(
Egyszer valaki megszánhatna egy rövidke leírással.

nem illik más tollával ékeskedni...
amúgy
amúgy

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Mennyi idõ alatt boot-ol a géped?
huh
fasza... 😊
dejo volna ádéeselel élni 😊)
fasza... 😊
dejo volna ádéeselel élni 😊)
football without ultras is nothing
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Mostanság ilyen:
Aki nem jött volna rá, ez New York, elõtérben a Central Parkkal. 😊)
Aki nem jött volna rá, ez New York, elõtérben a Central Parkkal. 😊)
shit happens
Hi!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok olyan helyet ahol lehet playstation 2-höz háttérképeket és egyebeket.
Vagy ilyen Boot háttérképeket.. Szóval minden jöhet csak ps2 legyen!😊 X-box-sat találtam.. de az nem annyira érdekkel.
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok olyan helyet ahol lehet playstation 2-höz háttérképeket és egyebeket.
Vagy ilyen Boot háttérképeket.. Szóval minden jöhet csak ps2 legyen!😊 X-box-sat találtam.. de az nem annyira érdekkel.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Remélem nem csak magában próbáltad, mert akkor szokott ez lenni. Tessék használni a stylexp nevû programot. www.tgtsoft.com-on megvan, és utána jók lesznek a themek is...
shit happens
Bazz jó kis cuccok vannak itt. Totál tönkreb@szta az asztalom, minden tök fekete lett, vissza kellett állítanom a windowst.
http://epica.nl
shit happens
MSN bejelentkezve ikon aszem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"